Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
98709 Τραγούδια, 239847 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Μην κουραστείς να μ΄ αγαπάς - 1969       
 
Στίχοι:  
Γιάννης Αργύρης
Μουσική:  
Σπύρος Παππάς


Μην κουραστείς να μ’ αγαπάς
κι αν κουραστείς μη φύγεις
Κι αν φύγεις για παντοτινά
τα μάτια σου να δω ξανά
μα αν κλαίνε μη τ’ ανοίγεις

Μην κουραστείς να μ’ αγαπάς
κι αν κουραστείς μη φύγεις

Ώρα πικρή κι εφιαλτική
στο λογισμό σου αν φτάσει
να κάνεις πέτρα την καρδιά
να μην νικήσει η αναποδιά
μη κουραστείς να μ’ αγαπάς
κι αν κουραστείς μη φύγεις

Ώρα πικρή κι εφιαλτική
στο λογισμό σου αν φτάσει,
να κάνεις πέτρα την καρδιά
να μην νικήσει η αναποδιά
μην κουραστείς να μ’ αγαπάς
κι η μπόρα θα περάσει




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (1 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 50988
      Σχόλια: 10
      Αφιερώσεις: 2
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Πάει κι αυτή η Κυρια...
1969 & 1990
[2] Γιάννης Αργύρης...μπ...
1979
[3] Τα τραγούδια της χθε...
1981 & 2005
[4] Όνειρα
1999
[5] Ψίθυροι
2000
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Kate @ 18-04-2004
   Αφιερωμένο από lemonaki - volo
για kwstis orf - krhth
26-08-2012 22:13
Σε παρακαλω απαντησε μου σε ενα μνμ... Χανομαι....
   Αφιερωμένο από Χριστινα - Οπου υπαρχει καλη μουσικη
για Μαρια - Θεσ/νικη
21-08-2011 18:59
Ξερω οτι ειναι ενα απο τα αγαπημενα σου...
   xrpemusic97
21-08-2011 18:55
Ενα υπεροχο τραγουδι,με συγκινει βαθυτατα ειδικα με την εκτελεση της απιστευτης Χαρουλας,και οι στιχοι ειναι καταπληκτικοι,χωρις λογια...
   penguinroyal
06-09-2010 07:43
Η παλαιότερη γνωστή μου, έκδοση είναι από τον L.P. «Πάει κι αυτή η Κυριακή» (Λάκης Παππάς & Πόπη Αστεριάδη) με την αισθαντική φωνή του Λ. Παππά, και είναι το 7ο τραγούδι.
Ο L.P. είχε κυκλοφορήσει στις 19 Ιούλη του 1971, πιθανότατα προηγήθηκε, όπως συνηθιζόταν, βινύλιο των 45 στροφών/λεπτό.
   x.2009-10
20-04-2010 05:02
μην κουραστείς να μ'αγαπάς
κι η μπόρα θα περάσει
   paulos_gia
15-06-2007 08:38
min kourastis na me agapas.... eisai kati simantiko gia emena agaph mou......
   demi
22-05-2007 23:24
...μη κουραστείς να μ΄αγαπάς....
   Stavros
01-10-2006 07:44
Δεν κουραζομαι να σε αγαπω κουτη μου αγαπη.
Γιατι αυτο που ζω ειναι πανω απο τα συνηθισμενα,
πανω απο τις δυναμεις μου. Εισαι η γυναικα μου και αυτο ειναι
οτι καλυτερο μου εχει συμβει. Μην ξεχνας στιγμη...
Κατω απο τα αστερια...Για παντα...Δικος σου
   Polumnia.katsa.
27-09-2006 05:01
einai ena apo ta pio erwtika tragoudia!!!
kai ginete kalutero otan o an8rwpos sou an kai 3ereis pws exei kourastei.... einai akomh dipla sou!
s'euxaristw matakia mou gia osa mou exeis xarisei!!!
   Τραγικός_Κλόουν
27-04-2006
Τραγουδισμένο και από την Δήμητρα Γαλάνη...
   Ανώνυμο σχόλιο
10-01-2006
το ομορφότερο ερωτικό τραγούδι...
   Ανώνυμο σχόλιο
24-05-2005
είναι τέλειο


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο