Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
57812 Τραγούδια, 189472 Ποιήματα, 25327 Μεταφράσεις, 26507 Αφιερώσεις
 

 Όσοι έχουνε πολλά λεφτά - 1936       
 
Στίχοι:  
Μάρκος Βαμβακάρης
Μουσική:  
Μάρκος Βαμβακάρης


Όσοι έχουνε πολλά λεφτά
να `ξερα τι τα κάνουν
άραγε σαν πεθάνουνε, βρ’ αμάν αμάν,
μαζί τους θα τα πάρουν

Εγώ ψιλή στην τσέπη μου
ποτές δεν αποτάζω
κι όλα τα ντέρτια μου περνούν, βρ’ αμάν αμάν,
μόνο σαν μαστουριάζω

Αφού στον άλλονε ντουνιά
λεφτά δε θα περνάνε
τα `χουν και τα θυμιάζουνε, βρ’ αμάν αμάν,
δεν ξέρουν να τα φάνε



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 80%  (9 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 18981
      Σχόλια: 4
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] 78 στροφές - Όσοι έχ...
1936
[2] 24 απαγορευμένα ρεμπ...
1994
[3] Ο Δημήτρης Ευσταθίου...
1990
[4] 24 κομμένα ρεμπέτικα
2003
[5] Στο δρόμο του Μάρκου
1993 & 1999 ΝΤΕΦΙ 003/992947 - ΝΤΕΦΙ
[7] Αφιέρωμα στον Μάρκο ...
2003 PARLOPHONE 590013 - MINOS EMI
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Kate @ 16-04-2004
   TheBlackJack13
10-07-2012 12:39
αποτάσσω-μαστουριάσω
στην επανάληψη στο τέλος...δεν τά' χουν να τα φάνε!!!
   giorgos_86
15-04-2009 11:03
Όσοι έχουνε πολλά λεφτά
να 'ξερα τι τα κάνουν
άραγε σαν πεθάνουνε, βρ' αμάν-αμάν,
μαζί τους θα τα πάρουν

Εγώ ψιλή στην τσέπη μου
ποτές δεν αποστάζω
κι όλα τα ντέρτια μου περνούν, βρ' αμάν-αμάν,
μόνο σαν μαστουριάζω

Αφού στον άλλονε ντουνιά
λεφτά δε θα περνάνε
τα 'χουν και τα θυμιάζουνε, βρ' αμάν-αμάν,
δεν ξέρουν να τα φάνε
   furian
07-11-2008 16:05
   Ανώνυμο σχόλιο
19-02-2006
μελισσουλη σε θελω πιο πολυ απο περισι


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο