Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
54784 Τραγούδια, 182996 Ποιήματα, 23449 Μεταφράσεις, 26532 Αφιερώσεις
 

 Πριν το χάραμα       
 
Στίχοι:  
Χαράλαμπος Βασιλειάδης, Τσάντας
Μουσική:  
Γιάννης Παπαϊωάννου, Ψηλός, Πατσάς


Πριν το χάραμα μονάχος εξεκίνησα
και στο πρώτο μας το στέκι την αυγούλα γύρισα

Κάποια άλλη μ’ είχε μπλέξει με καμώματα
σ’ αγαπώ κι ήρθα κοντά σου πριν τα ξημερώματα

Πριν ακόμα σβήσουν τ’ άστρα εξεπόρτισα
αχ να ξανάβρω τα δυο σου χείλη που ποτέ δε χόρτασα



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 96.4%  (11 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 34058
      Σχόλια: 10
      Αφιερώσεις: 2
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Η Ελλάδα του Γιάννη ...
1995
[1] Γιάννης Παπαϊωάννου ...
1997
[1] Γιάννης Παπαϊωάννου ...
2002
[2] Οι μεγάλοι συνθέτες ...
1995
[3] Τηλεοπτικό αφιέρωμα ...
1983
[3] Ζωντανή ηχογράφηση σ...
1991
[4] Στέλιος Καζαντζίδης ...
1996
[4] Η φωνή του όλη
2000
[4] Όταν η φωνή φτάνει τ...
2000
[5] Ο δρόμος της μετάξης
1998
[6] Παρουσία κοινού – Απ...
2006
[7] Δημήτρης Μητροπάνος ...
2008
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   dalaras.com @ 07-11-2002
   Αφιερωμένο από paokapo - apo
για Tzoana - apo
06.04.2011 10:16
hello ,what are you going to do now?????
   Αφιερωμένο από paokapo - apo
για Tzoana - apo
06.04.2011 10:16
hello ,what are you going to do now?????
   Ανώνυμο σχόλιο
11-01-2005
βγάλτε τα αχ για την πρώτη εκτέλεση...
   Ανώνυμο σχόλιο
26-04-2005
εξαίσιο, τώρα το ακούω από τον Στελλάρα
   Ανώνυμο σχόλιο
15-06-2005
ʼκουσε το κι από την Μπέλλου και μετά τα λέμε
   kosfopap
06-03-2007 15:04
Ντροπή !
Οχι Νταλάρας πρώτη εκτέλεση
   onos78
24-01-2008 07:25
Το εχουν ηχογραφήσει και ο Μητροπάνος/Αδαμαντίδης/Μπάσης στον δίσκο "Υπάρχει και το Ζεϊμπέκικο"
   Viennezos
20-02-2008 18:22
Πρώτη εκτέλεση/ηχογράφηση με τον Οδυσσέα Μοσχονά (και δεύτερη φωνή τον Στελλάκη Περπινιάδη): 1947
   bessykir
26-08-2009 11:23
fovero tragoudi!!
   bouzoukomania
21-12-2009 10:16
Σαν την ερμηνεία του Στελάρα όμως δεν είναι καμιά...
   porsche12
26-08-2010 11:13
ο ΄΄στελλαρας ΄΄ τον χαλαει αυτόν τον ύμνο!!! συγγνώμη κιολας αλλά να λέμε κ τις αλή8ειες !! νταλάρΑς και μητροπάνος σ΄αυτό το κομμάτι! ΤΕΛΟΣ!
   gkremistis
03-08-2013 12:00
Το έχει ερμηνεύσει κι ο Μανώλης Μητσιάς.


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο