Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
68917 Τραγούδια, 220532 Ποιήματα, 26564 Μεταφράσεις, 26564 Αφιερώσεις
 

 Αύριο πάλι - 1969       
 
Στίχοι:  
Νίκος Γκάτσος
Μουσική:  
Δήμος Μούτσης


Αύριο πάλι, αύριο πάλι θα `ρθω να σε βρω
Κρίμα που δε με πιστεύεις
Κρίμα που μ’ αφήνεις μόνο μου να ζω

Αύριο πάλι, αύριο πάλι θα `ρθω να σου πω
Κρίμα που δε με πιστεύεις
Κρίμα που δεν ξέρεις πόσο σ’ αγαπώ




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 92.8%  (11 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 21641
      Σχόλια: 7
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Δίσκος 45 στροφών
1969
[1] Ένα χαμόγελο
1969
[1] Μαζί με τον Γρηγόρη
1970
[1] Δήμος Μούτσης - Τα κ...
1990
[1] Η Ελλάδα του Γρηγόρη
1994
[2] Τα τραγούδια που αγα...
1981
[2] Αν θυμηθείς τ' όνειρ...
2007
[3] Το ελληνικό τραγούδι...
1995
[4] Έρωτας: μελαγχολικό ...
2000
[5] Καλοκαίρια και Χειμώ...
2007
[5] Δημήτρης Μητροπάνος ...
2008
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Kate @ 16-04-2004
   Viennezos
26-09-2006 20:27
Από τον κύκλο τραγουδιών των Μούτση – Γκάτσο "Ένα χαμόγελο" (1969) που συμπεριλαμβάνει 7 τραγούδια (με τους Μπιθικώτση, Κόκοτα και Γαλάνη) συν 4 ορχηστρικά κομμάτια.
   karpathios20
16-03-2013 12:56
Το έχει πει και σε live εκτέλεση ο Μανώλης Μητσιάς πρόσφατα στο Δίσκο "Από την Ελευσίνα στο Ηρώδειο - 40 χρόνια".
   thrilos18
08-02-2009 11:05
   thrilos18
18-01-2009 12:32
είναι ένα από τα καλύτερα τραγούδια που έχω ακούσει. Ασυναγώνιστος ο Μπιθικώτσης
   ksmok
05-10-2007 19:05
Άλλη ερμηνεία του τραγουδιού απο τον Κώστα Σμοκοβίτη το 1995.Δίσκος : "ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ" FM RECORDS.
   assos68
13-04-2007 15:49
   Ανώνυμο σχόλιο
19-06-2006
στιχοι αιωνιοι εμπνευσμένοι


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο