Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
99081 Τραγούδια, 240569 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Ποιος θα με πληροφορήσει - 1958       
 
Στίχοι:  
Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου
Μουσική:  
Απόστολος Καλδάρας


Ποιος θα με πληροφορήσει
ποιος μπορεί να μου το πει
όταν ένας άντρας κλαίει
από αγάπη αν είν’ ντροπή

Όταν τα μάτια τ’ αντρικά τα δείτε δακρυσμένα
τι έχουν και δακρύζουνε ρωτήσετε εμένα

Για να κλαίει ένας άντρας
θα ’χει αιτία σοβαρή
μια χαμένη αγάπη κλαίει
κλαίει μια καταστροφή

Όταν τα μάτια τ’ αντρικά τα δείτε δακρυσμένα
τι έχουν και δακρύζουνε ρωτήσετε εμένα

Όποιος με κατηγορήσει
για τα δάκρυα μου αυτά
δε θα έχει αγαπήσει
ούτε θα ’χει και καρδιά

Όταν τα μάτια τ’ αντρικά τα δείτε δακρυσμένα
τι έχουν και δακρύζουνε ρωτήσετε εμένα




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 94.4%  (7 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 10890
      Σχόλια: 1
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] 78 στροφές - Ποιος θ...
1958
[1] Αναπολώντας
1967
[1] 30 χρόνια Καλδάρας Ν...
1983
[1] Στέλιος ο ένας
1990
[1] Τα τραγούδια της Αμε...
1991
[1] Καζαντζίδης - Αυτή ε...
1992
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
1997
[1] Τα ζεϊμπέκικα του Στ...
1998
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2003
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2003
[1] Καζαντζίδης Στέλιος,...
2005
[1] Ευτυχία Παπαγιαννοπο...
2007
[2] Απόστολος Νικολαΐδης
1969
[2] Ποιος το έχει το βοτ...
1988
[2] Ζεϊμπέκικα και χασάπ...
1997
[3] Ο Νταλάρας τραγουδά ...
1971
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   dalaras.com @ 07-11-2002
   netriofron
07-12-2016 13:15
Αλλος τιτλος ''Όταν ενας αντρας''
1η : 1958 = Στέλιος Καζαντζίδης -------- 78ρης στην Columbia DG-7498 (CG 3868) &&&&& συλλογη ''Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου ‎– το τελευταίο βράδυ (1951-1973)'' (2009) &&&&&& συλλογη ''Χρυσή Δισκοθήκη 1958'' (2003)
1959 [Ηχογρ. 27 Μαρτιου] = Στέλιος Καζαντζίδης (Μπουζουκι : Γιάννης Τατασόπουλος) στο : Σπύρος Πιπεράκης Studio για λογαριασμο της Nina Record Company (Αμερικης) ------ Αλμπουμ ''Αναπολώντας'' (1982)
Νίκος Ξανθόπουλος ------- Αλμπουμ ''Τα πρώτα μου τραγούδια 1964-1971'' (1995) & στη συλλογη ''Τα αθάνατα Ζεϊμπέκικα'' (2006) ------ https://youtu.be/RNRQMTOghL8
1969 = Απόστολος Νικολαΐδης (Μπουζουκια : Νικολαιδης - Χαρης Λεμονοπουλος)
1971 = Γιώργος Νταλάρας [Ενορχηστρωση : Απόστολος Καλδάρας]
Λάκης Χαλκιάς -------- Συλλογη ''Μεγάλοι συνθέτες του λαϊκού τραγουδιού'' -------- https://youtu.be/Lno3yezSY2U


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο