Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
100475 Τραγούδια, 243042 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Βαρέθηκα τέτοια ζωή - 1959      
 
Στίχοι:  
Στέλιος Καζαντζίδης
Μουσική:  
Στέλιος Καζαντζίδης

1.Στέλιος Καζαντζίδης     Φωνητικά: Μαρινέλλα

Βαρέθηκα τέτοια ζωή
στον κόσμο για να κάνω,
χίλιες φορές καλύτερα
για μένα να πεθάνω.

Ο κόσμος όλος χαίρεται
μα εγώ χαρά δεν ξέρω,
της τύχης μου ήτανε γραφτό,
σκληρά να υποφέρω.

Σκληρή ζωή μ’ αδίκησες,
δεν θέλω πια να ζήσω,
ένα θλιμμένο δειλινό
γλυκά θα ξεψυχήσω.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 96%  (5 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 6251
      Σχόλια: 2
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] 78 στροφές - Βαρέθηκ...
1959
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
1970
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
1981
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2003
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2003
[1] Λαϊκό τραγούδι - Η α...
2010
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Χριστόδουλας @ 24-03-2011
   netriofron
09-04-2017 13:07
1η : 1959 [Κυκλ.10 Δεκεμ] = Στέλιος Καζαντζίδης + Μαρινέλλα (= Κυριακή Παπαδοπούλου) ,[ Ενορχηστρωση : Στέλιος Καζαντζίδης] -------- 78ρης της HMV AO-5597 (OGA 2917) και σε 45ρακι της HMV (7PG 2633)

1960 = Ιορδάνης Τσομίδης + Μπετυ Δασκαλάκη ,(Μπουζούκι : Ιορδάνης Τσομίδης) --------- Συλλογη ''Δεξιοτέχνες του μπουζουκιού, Ηχογραφήσεις 1930-1965'' ------- https://youtu.be/2r14o0S-vPQ

1980 = Περικλής Περάκης ,[ Ενορχηστρωση : Νέστωρ Δάνας] --------- Αλμπουμ ''Ευρωλαϊκά''

1983 = Χριστόφορος (Ζησούλης) , [Ενορχηστρωση : Στελιος Λαζαρου] -------- στο CD ''28 Επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη με τον Χριστόφορο'' ------- https://youtu.be/dCEwgyIRwME


ΠΗΓΕΣ = [ http://vinyl.gr/Stelios%20Kazantzidis%2045%20strofes%20(His%20Master's%20Voice).html ] - - - [ https://www.discogs.com/search/?q=%CE%92%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1+%CE%A4%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%B1+%CE%96%CF%89%CE%AE&type=all ]
   netriofron
21-08-2016 09:09
Ετσι για την ιστορια,78ρης που κυκλοφορησε 10-12-1959 απο την HMV
Ε Π Ι Κ Ο ασμα ----


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο