Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
98141 Τραγούδια, 239135 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Εγώ πονώ για σένα      
 
Στίχοι:  
Στέλιος Καζαντζίδης
Μουσική:  
Στέλιος Καζαντζίδης


Εγώ πονώ για σένα
κι εσύ με βασανίζεις,
και τη φτωχή καρδιά μου
φαρμάκια την ποτίζεις.

Μια καρδιά που σ’ αγαπά, δεν πονάς,
τη ματώνεις και την τυραννάς,

Μα εγώ θα σ’ αγαπώ, το έβαλα σκοπό,
να ζήσουμε μαζί σε όλη τη ζωή.

Τις τόσες μου θυσίες
για σένα που `χω κάνει,
τις πέταξες στο δρόμο
και πήγανε χαράμι.

Μια καρδιά που σ’ αγαπά, δεν πονάς,
τη ματώνεις και την τυραννάς,

Μα εγώ θα σ’ αγαπώ, το έβαλα σκοπό,
να ζήσουμε μαζί σε όλη τη ζωή.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: -
      Αναγνώσεις: 3493
      Σχόλια: 2
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Καζαντζίδης για πάντ...
1985
[1] Τα λαϊκά του Στέλιου...
1991
[1] Τα πορτραίτα της MIN...
1994
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2005
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2006
[1] Λαϊκό τραγούδι - Η α...
2010
[2] Καραβάν
1985
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Χριστόδουλας @ 07-03-2011
   netriofron
12-04-2017 23:13
1η: 1963 [Ηχογ. 8 Οκτωβριου] = Στέλιος Καζαντζίδης + Μαρινελα (= Κυριακή Παπαδοπούλου) ,[Ενορχηστρωση : Στέλιος Καζαντζίδης] ,(Μπουζούκι : Γιωργος Ζαμπετας) ------ σε 45ρακι της HMV (7PG-3358) &&&&&&& στο 2πλο αλμπουμ ''Στέλιος Καζαντζίδης ‎– Για πάντα Νο1'' (1985)

1985 = ''Τα Παιδιά από την Πάτρα''
   netriofron
24-08-2016 14:22
Ηχογραφηθηκε 8--10--1963 (COLUMBIA)=το ''αντιο'' του εκει ----
Κυκλοφορησε,απο την HMV (7 PG-3358),στις 4--2--1964


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο