Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
97811 Τραγούδια, 238529 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Άγιε μου Σώστη, σώσε με - 1985       
 
Στίχοι:  
Άγγελος Αξιώτης
Μουσική:  
Τάκης Σούκας


Ο στιχουργός του συγκεκριμένου τραγουδιού έχει ζητήσει μέσω του συλλογικού φορέα Α.Ε.Π.Ι να μη δημοσιεύονται οι δημιουργίες του στην ιστοσελίδα stixoi.info και για αυτό δεν υπάρχουν διαθέσιμοι οι στίχοι. Λυπούμαστε για την έλλειψη αυτή.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 97%  (133 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 18562
      Σχόλια: 6
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Η αγάπη είναι το θέμ...
1985
[1] Σύγχρονες λαϊκές επι...
1995
[1] Χρυσή Δισκοθήκη 1985
1995
[2] Μεθυσμένη είμαι
2002
[3] Τα λαϊκά της νύχτας
1985
[4] Πανηγύρι στο Μοναστη...
2003
[5] Sotis Volanis
2014
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Viennezos, Michael @ 16-02-2004
   Viennezos
<5/1/2005
Τραγούδι από τον προσωπικό δίσκο του Γιώργου Σαρρή "Η αγάπη είναι το θέμα" (1985)
   xanax 0,5mg
06-02-2018 21:02
ΣΒΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟ ΑΓΓΕΛΟ ΑΞΙΩΤΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ STIXOI -INFO. ΣΒΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΜΕΣΑ
   KONSTANTINOS
05-09-2017 14:57
Ο στιχουργός του συγκεκριμένου τραγουδιού απαγορεύει την δημοσίευση των στίχων του. Οι στίχοι του συνιστούν πνευματική του περιουσία και έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να τους διαχειρίζεται όπως εκείνος σωστά νομίζει. Ορθώς λοιπόν, αυτοί διεγράφησαν από την ιστοσελίδα. Μήπως όμως θα πρέπει να διαγραφεί και το όνομα του στιχουργού από την σχετική λίστα;
   Χριστόδουλας
27-10-2016 22:24
Κρίμα, Άγγελε Αξιώτη, πιστεύω ότι οι στίχοι σου είναι και διαφήμηση για σένα.
Λες και δεν θα τους βρούμε αλλού. Αλλά τι να κάνουμε. Δικοί σου είναι κι ό,τι θέλεις τους κάνεις.
   ΑΔΩΝΙΣ
31-12-2012 17:58
ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΤΟΧΕΙ ΠΕΙ. ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80.
   Alexandrosph1991
30-12-2012 18:01
Δεν το έχει πει η Μαρινέλλα αυτό το τραγούδι. Σβήστε την!


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο