Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
72272 Τραγούδια, 223206 Ποιήματα, 27190 Μεταφράσεις, 26567 Αφιερώσεις
 

 Ο ουρανός φεύγει βαρύς - 1983       
 
Στίχοι:  
Σταύρος Κουγιουμτζής
Μουσική:  
Σταύρος Κουγιουμτζής


Ο ουρανός φεύγει βαρύς
πάνω από τη ζωή μου
μα η θύμησή σου έμεινε
να δένει την ψυχή μου

Δεν έχω μάτια να σε δω
καρδιά να σου μιλήσω
πέσαν τα χέρια μου νεκρά
και πώς να σε κρατήσω

Ο ουρανός φεύγει βαρύς
τα όνειρά μου παίρνει
και μες στην τόση μου φωτιά
άλλη φωτιά μου φέρνει

Δεν έχω μάτια να σε δω
καρδιά να σου μιλήσω
πέσαν τα χέρια μου νεκρά
και πώς να σε κρατήσω




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 74.2%  (7 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 15655
      Σχόλια: 8
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Σταύρος Κουγιουμτζής...
1983 & 2007
[2] Γιώργος Νταλάρας
1969
[2] Δίσκος 45 στροφών
1969
[2] Να `τανε το 21
1970
[2] Τα χρώματα του χρόνο...
1999
[2] George Dalaras & The...
1999
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   dalaras.com @ 07-11-2002
   alain
03-07-2010 23:44
Πρώτη εκτέλεση από τον Γιώργο Γερολυμάτο το 1968 σε δισκάκι 45 στροφών (από την Zodiac) και περιλαμβάνεται αργότερα στο μεγάλο δίσκο του Σταύρου Κουγιουμτζή "14 πρώτες εκτελέσεις" του 1983 (απο την Lyra) με πρώτες εκτελέσεις από το 1964 έως το 1968 και σε cd το ίδιο άλμπουμ το 1995. Την επόμενη χρονιά (1969) το ηχογραφεί σε 45άρι και ο Νταλάρας (από τη Minos) και αργότερα στον προσωπικό του δίσκο "Γιώργος Νταλάρας".
   netriofron
14-11-2016 14:23
1970 = Αφοί Κατσάμπα -------- Αλμπουμ ''Αδελφοί Κατσάμπα ‎– Ότι τραγουδιέται το '70''
   netriofron
10-11-2016 18:40
1969 = [Κυκλ. 29 Σεπτ] , Γιώργος Γερολυμάτος ------- 45ρακι της ZODIAC (ZS-8152) & Αλμπουμ ''Σε πρώτη εκτέλεση -- 14 τραγούδια'' (1983) --------- https://youtu.be/Gb31O9qJfWw
1969 = Νταλάρας ------ 45ρακι στην Margophone ‎ (MAR 6003)
   kozi73
15-01-2009 07:57
teleio......marcello
   ~tsini~
09-05-2008 13:15
Πολύ ωραίο!
   MONOTON
01-08-2007 11:47
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ ΕΡΩΤΙΚΟ!ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΟ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... :
   Ανώνυμο σχόλιο
28-05-2006
gia sena agaph moy ntina vagelis
   Σοφία295
05-02-2005
θεικό


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο