Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
84799 Τραγούδια, 231444 Ποιήματα, 28005 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Χαράματα η ώρα τρεις ( Θα 'ρθω να σε ξυπνήσω ) - 1937       
 
Στίχοι:  
Κώστας Μακρής
Μουσική:  
Μάρκος Βαμβακάρης


Χαράματα η ώρα τρεις
θα ’ρθω να σε ξυπνήσω
κρυφά από τη μάνα σου να σε χαρώ
να βγεις να σου μιλήσω

Δε θα μας δει άλλος κανείς
μόνο το φεγγαράκι
έβγα στο παραθύρι σου να σε χαρώ
και δώσ’ μου ένα φιλάκι

Τη μυστική αγάπη μας
κρυφά να την κρατήσεις
χίλια που να σου κάνουνε να σε χαρώ
να μην τη μαρτυρήσεις




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 83.8%  (37 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 65666
      Σχόλια: 16
      Αφιερώσεις: 1
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] 78 στροφές - Χαράματ...
1937 ODEON GA 7067
[2] Τα πέριξ
1974
[3] Δυνάμεις του Αιγαίου
1985 LYRA
[4] Τα τραγούδια της νύχ...
1994
[5] Αφιέρωμα στον Μάρκο ...
2003 PARLOPHONE 590013 - MINOS EMI
[6] Καράβια μοιάζουν οι ...
2003
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ @ 30-12-2003
   netriofron
19-12-2017 21:45
1992 [Απρ.] = Γιάννης Πάριος (= Ιωάννης Βαρθακούρης) + Στέλλα Κονιτοπούλου + Χορωδία , ,Ενορχήστρωση & λαούτο : Βαγγέλης Κονιτόπουλος, ,Βιολί : Στάθης Κουκουλάρης , ,Σαντούρι : Τάκης Σούκας , ------------- απ'το 2πλο αλμπουμ ''Τα Νησιώτικα 2 (Δέκα χρόνια μετά)'' & στο CD ''Γιάννης Πάριος ‎– Οδοιπόρος αισθημάτων (15 «Κρυφά» Τραγούδια)'' (2000) & στο CD ''Γιάννης Πάριος ‎– ... Μια βάρκα για να πας απέναντι'' (2002) --------------- https://youtu.be/pC3rPggJF30
   Peruvian
08-03-2017 13:39
Νέα διασκευή σε Latin-o-Gypsy ρυθμούς
από τους Γ.Τσαντίλη - Β. Νάτσιο - J.Μπασδάνη
https://youtu.be/I7ZMCK2STfQ
   sekarius
31-01-2017 08:26
https://youtu.be/1rD2NNOC3L8


Mάρκος,Έλλη Πετρίδου

1η εκτέλεση
1937
   Vazgen Ghazaryan
05-12-2011 13:09
English, Please!!! :)
   spyridonv
24-02-2011 16:32
Οι στίχοι είναι του Κώστα Μακρή (Odeon/GA7067-A190955a/GO2827 )
   Κώστας Τρυφωνόπουλος
25-11-2010 10:17
χίλια που να σου ΚΑΝΟΥΝΕ να σε χαρώ...
   ΓΔΕ Χ
17-02-2008 15:47
Ο μυστικός έρωτας έχει άλλη γλύκα.
   Oneiropolos
24-08-2007 09:04
ΜΑΡΚΟΣ SPEAKING
   TAS
21-08-2007 05:14
Απόλυτο ερωτικό τραγούδι
   Ανώνυμο σχόλιο
14-06-2006
ρομαντικό
   Ανώνυμο σχόλιο
20-05-2006
''Θα 'ρθω να σε ξυπνήσω'' ο σωστός τίτλος
   Ανώνυμο σχόλιο
23-01-2006
Τόσο απλά... Τόσο υπέροχο!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
28-12-2005
ΤΕΛΕΙΟ
   Αφιερωμένο από Αθηνά - Ιωαννινα
για Nana - Ioannina
31-10-2005 08:18
   Ανώνυμο σχόλιο
31-10-2005
Ανεπαναληπτοι...!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
31-10-2005
Δημητρης,Δημητρης,Δημητρης... 22/10/05
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Ε....ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ..!!!


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο