Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
54784 Τραγούδια, 183024 Ποιήματα, 23449 Μεταφράσεις, 26532 Αφιερώσεις
 

 Χαράματα η ώρα τρεις ( Θα 'ρθω να σε ξυπνήσω )       
 
Στίχοι:  
Κώστας Μακρής, Στρογγυλός
Μουσική:  
Μάρκος Βαμβακάρης, Φράγκος


Χαράματα η ώρα τρεις
θα ’ρθω να σε ξυπνήσω
κρυφά από τη μάνα σου να σε χαρώ
να βγεις να σου μιλήσω

Δε θα μας δει άλλος κανείς
μόνο το φεγγαράκι
έβγα στο παραθύρι σου να σε χαρώ
και δώσ’ μου ένα φιλάκι

Την μυστική αγάπη μας
κρυφά να την κρατήσεις
χίλια που να σου τάξουνε να σε χαρώ
να μην την μαρτυρήσεις



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 92.4%  (18 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 24758
      Σχόλια: 13
      Αφιερώσεις: 1
 
   

 Δισκογραφία 
 
[2] Τα πέριξ
1974
[3] Δυνάμεις του Αιγαίου
1985 LYRA
[4] Τα τραγούδια της νύχ...
1994
[5] Αφιέρωμα στον Μάρκο ...
2003 PARLOPHONE 590013 - MINOS EMI
[6] Καράβια μοιάζουν οι ...
2003
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ @ 30-12-2003
   Αφιερωμένο από Αθηνά - Ιωαννινα
για Nana - Ioannina
31.10.2005 09:18
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Ε....ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ..!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
31-10-2005
Ανεπαναληπτοι...!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
31-10-2005
Δημητρης,Δημητρης,Δημητρης... 22/10/05
   Ανώνυμο σχόλιο
28-12-2005
ΤΕΛΕΙΟ
   Ανώνυμο σχόλιο
23-01-2006
Τόσο απλά... Τόσο υπέροχο!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
20-05-2006
''Θα 'ρθω να σε ξυπνήσω'' ο σωστός τίτλος
   Ανώνυμο σχόλιο
14-06-2006
ρομαντικό
   TAS
21-08-2007 05:14
Απόλυτο ερωτικό τραγούδι
   Oneiropolos
24-08-2007 09:04
ΜΑΡΚΟΣ SPEAKING
   ΓΔΕ Χ
17-02-2008 15:47
Ο μυστικός έρωτας έχει άλλη γλύκα.
   Κώστας Τρυφωνόπουλος
25-11-2010 10:17
χίλια που να σου ΚΑΝΟΥΝΕ να σε χαρώ...
   spyridonv
24-02-2011 16:32
Οι στίχοι είναι του Κώστα Μακρή (Odeon/GA7067-A190955a/GO2827 )
   Vazgen Ghazaryan
05-12-2011 13:09
English, Please!!! :)


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο