Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
57812 Τραγούδια, 188221 Ποιήματα, 25327 Μεταφράσεις, 26497 Αφιερώσεις
 

 Η αγάπη είναι ζάλη - 1986       
 
Στίχοι:  
Ανδρέας Μικρούτσικος
Μουσική:  
Θάνος Μικρούτσικος


Μη μου το πεις,
ο δρόμος της καρδιάς σου πόσο άλλαξε
Μη μου το πεις,
η μοναξιά σου πλοίο που δεν άραξε

Να μου το πεις το σ’ αγαπώ και πάλι,
Να μου το πεις, η αγάπη είναι ζάλη

Μη μου το πεις,
τα χρόνια που περάσαν πως μαράθηκαν
Μη μου το πεις, τα όνειρα που κάναμε πως χάθηκαν

Να μου το πεις το σ’ αγαπώ και πάλι,
Να μου το πεις η αγάπη είναι ζάλη



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 96.2%  (21 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 26312
      Σχόλια: 14
      Αφιερώσεις: 3
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Η αγάπη είναι ζάλη
1986
[1] Η δική μας νύχτα (li...
1991
[1] Οι κυρίες του κυρίου...
2001
[1] Ανθολόγιο
2004
[2] Τα λαϊκά της δεκαετί...
1990
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Kasper @ 30-12-2003
   alain
15-08-2009 22:43
Στο τραγούδι δεύτερη φωνή (στην πρώτη εκτέλεση φυσικά) κάνει ο Γιώργος Νταλάρας. Μόνο αν σου το πούνε(είναι γραμμένο στο δίσκο) μπορείς να την ξεχωρίσεις την φωνή του ειδικά προς το τέλος του τραγουδιού.
   partenza
28-01-2009 13:30
uperoxo;;; nai nai!
   sirtaraki
05-12-2007 03:44
Μη μου πεις τα ονειρα που καναμε πως χαθηκαν... Μα τι λεω; αφου ποτε δεν θα μου το πεις. Το μονο που θα μου λες παντα ειναι το σ' αγαπω, έτσι δεν ειναι;
Τα ονειρα μας δεν χανονται, ειναι αληθινα και η αληθεια τα βοηθα να επιβιωσουν.
   Αφιερωμένο από ***** - Φάληρο
για Candoula - ...
18-03-2007 05:02
Να μου το πεις το σ' αγαπώ και πάλι, Να μου το πεις, η αγάπη είναι ζάλη! Στην αγαπημένη μου Candoula που μ' έχει ζαλίσει με την αγάπη της και την οποία λατρεύω..
   Ανώνυμο σχόλιο
07-05-2006
πολύ καλό τραγούδι...
   Ανώνυμο σχόλιο
23-02-2006
teleio
   Αφιερωμένο από michaela - amerian academy.larnaca
για stauro - american academy.larnaca
18-01-2006 02:58
re stauro m.....8kaile3e mia gt agapw tn dannie k 8elw to kalytero gft......dn 8elw na pligw8i....
   Ανώνυμο σχόλιο
10-12-2005
τελειο!!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
06-11-2005
as ginotan me kapoio tropo na svhstei ayto to Antique stous ermhneytes. to vlepw dipla sto onoma ths xaroulas kai daimonizomai..
   Ανώνυμο σχόλιο
24-10-2005
αφιερςμενο στο γιωργο.....σοφια
   Ανώνυμο σχόλιο
20-08-2005
σύμφωνα με την μαμά μου το πρώτο άσμα που τραγούδησα όταν ήμουν 3, γι' αυτό και θα είναι πάντα ξεχωριστό!
   Ανώνυμο σχόλιο
27-04-2005
είναι υπέροχο....διαχρονικό και αυτό που με αγγίζει αυτή την στιγμη
   Ανώνυμο σχόλιο
07-03-2005
prwth fora pou lew mpravo ston and. mikroutsiko...
   Αφιερωμένο από Wassilis - Bielefeld
για giorgo - Ioannina
16-12-2004 16:50
Filara, den se lismonisa. Erxomai ellada ti Deutera. To asma tis xaroulas gia sena. Filia apo tin ksenitia. Bill
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
τι να πω χαρουλα..... εισαι το ειδωλο μου. δεν μπορω να σε χαρακτηρισω.
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
φοβερό κομμάτι γεμάτο αισθησιασμό
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
h monaksia sou ploio pou den arakse...!Oso kai na mhn ton paw ton Mikroutsiko...orismenes fores (me thn voitheia kai sygekrimenwn ermhneytwn) Pragmatika me entypwsiazei. Den exw logia!


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο