Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
98110 Τραγούδια, 238963 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Εσύ είσαι αριστοκράτισσα - 1969      
 
Στίχοι:  
Χαράλαμπος Βασιλειάδης
Μουσική:  
Λεονάρδος Μπουρνέλης


Εσύ είσ’ αριστοκράτισσα
κι εγώ φτωχός μπατίρης
για πες μου τι σε τράβηξε κορίτσι μου
στο πλάι μου να γύρεις.

Με συγκινεί η αγάπη σου
και η καρδιά ραγίζει
όταν μου λες η φτώχεια μου κορίτσι μου
ότι δε σε εμποδίζει.

Είσαι πλουσιοκόριτσο
και παραχαϊδεμένη
θα προσπαθήσω πλάι μου κορίτσι μου
να σ’έχω ευτυχισμένη.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 70%  (4 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 7335
      Σχόλια: 1
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Γιώργος Ταλιούρης
1969
[1] Δίσκος 45 στροφών
1969
[1] Γιώργος Ταλιούρης
1977
[1] Εσύ είσαι αριστοκράτ...
1996
[2] Ξηγημένα και παρεξηγ...
2003
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   KONSTANTINOS @ 21-11-2009
   netriofron
29-09-2016 05:45
1η εκτελεση το 1968 !!!!!!!
45ρακι στη Fidelity (FIN 63) ,[ & στην OLYMPIC (OE-75026),που κυκλοφορησε 23--11---1968 ]

[ discogs.com ] & [ http://vinyl.gr/Olympic%20(45)%20Photos%2075000.html ]


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο