Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
100744 Τραγούδια, 243764 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Εγώ θα ζω με τ΄ όνειρο - 1968       
 
Στίχοι:  
Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου
Μουσική:  
Απόστολος Καλδάρας


Εγώ απ’ την αγάπη σου
δεν έχω απαιτήσεις,
ούτε γυρεύω ούτε ζητώ
όπως σ’ αγάπησα εγώ
κι εσύ να μ’ αγαπήσεις.

Εγώ θα ζω με τ’ όνειρο,
εγώ θα ζω με τ’ όνειρο,
εγώ θα ζω με τ’ όνειρο
και λίγες αναμνήσεις.

Την αδιαφορία σου
ίσως τη συνηθίσω
κι αν στην καρδιά σου δε θα μπω
όμως εγώ θα σ’ αγαπώ
κι ας μη σε κατακτήσω.

Εγώ θα ζω με τ’ όνειρο,
εγώ θα ζω με τ’ όνειρο,
εγώ θα ζω με τ’ όνειρο
και λίγες αναμνήσεις.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (1 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 4484
      Σχόλια: 1
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Δίσκος 45 στροφών
1968
[1] Βίκυ Μοσχολιού - Τρα...
1996
[1] Απόστολος Καλδάρας –...
1997
[1] Οι μεγάλες φωνές του...
1998
[1] Ευτυχία Παπαγιαννοπο...
2007
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Χριστόδουλας @ 20-11-2009
   netriofron
03-02-2017 12:05
1η εκτελεση σε 45ρακια της HMV (7PG-3794) , & της ODEON (HGRA-1416) & στην 6πλη κασετινα ''Βίκυ Μοσχολιού ‎– Δεν Ξέρω Πόσο Σ' Αγαπώ'' (2008)
Πηγη = [ http://vinyl.gr/His%20master's%20voice%203751-3800.html ]


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο