Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
101396 Τραγούδια, 244902 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Σ’ αγαπώ ακόμα - 1977       
 
Στίχοι:  
Τάκης Μουσαφίρης
Μουσική:  
Τάκης Μουσαφίρης


Θες δε θες, απόψε
θα έρθω μέσα στη ζωή σου
Θες δε θες απόψε
θα τη φτιάξω τη μορφή σου.

Από γράμματα φθαρμένα,
από λόγια ξεχασμένα
και από κάποιο μολυβένιο ουρανό.

Σ’ αγαπώ ακόμα,
ακόμα για σένα ζω.
Και αν θα με κόψουν στη μέση,
διπλά θα σ’ αγαπώ.

Θες δε θες απόψε
θα `ρθω μέσα στη ζωή σου.
Θες δε θες απόψε
θα τη φτιάξω τη μορφή σου.

Από πικραμένες ώρες,
από περασμένες μπόρες
και από νύκτες που δεν τέλειωναν ποτέ.

Σ’ αγαπώ ακόμα,
ακόμα για σένα ζω.
Και αν θα με κόψουν στη μέση,
διπλά θα σ’ αγαπώ.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 96.4%  (11 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 18238
      Σχόλια: 6
      Αφιερώσεις: 1
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Ερωτικά λαϊκά
1977
[1] Δημήτρης Μητροπάνος ...
1981
[1] Δημήτρης Μητροπάνος ...
1990
[1] Τα καλύτερα του Δημή...
1996
[1] Τα ερωτικά
1996
[1] Τα λαϊκά μια ζωής
1996
[1] 40 χρόνια Δημήτρης Μ...
2006
[2] Καινούργια χρώματα
1988
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Astaldo @ 30-11-2003
   pergamini
18-11-2011 19:23
Αυτό το τραγούδι το τραγούδησε και το αφιέρωσε κατ' ιδίαν σε μένα ο Αντωνάκης μου σε μια τηλεφωνική μας συνομιλία και τρελάθηκα ναι, είναι πολύ ωραίο τραγούδι μου είπε. Συμφώνησα. Ήταν η ανταπόδοση στην αφιέρωση που του έκανα με ένα τραγούδι του Χατζηγιάννη Ποιο; Θα το γράψω στο ανάλογο τραγούδι.
   harpi
26-07-2009 08:23
οτι και να κανεις εγω θα σ'αγαπω και θα ερχομαι θες δεν θες στην ζωη σου , και αν θα με κοψουν στην μεση διπλά θα σ'αγαπω.
μετα απο 10 (24/2/1999- με 2/2009) χρονια δεν μπορεις να φυγεις απο πανω μου οσες και οποιες γυναικες ερθουν στην ζωη μου.

ταγμενος ολοκληρος σε εσενα πρασινοματα ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου

ΚΟΣΜΑΣ
   katerinakon
04-01-2008 05:20
Σ' αγαπώ ακόμα,
ακόμα για σένα ζω.
Και αν θα με κόψουν στη μέση,
διπλά θα σ'αγαπώ...
   lakis7
08-02-2007 21:04
teleio
   Ανώνυμο σχόλιο
23-06-2006
ΚΑΛΟ
   Ανώνυμο σχόλιο
05-02-2006
Eimaste xwrismenoi apo ton Noemvrio tou 2002. Akoma se agapw!!! Se thelw pisw! S' agapw poli Mixali mou (05.09.1999)
   Αφιερωμένο από Αλέξης - Γέρακας
για Σ....α - Πατήσια
21-10-2005 00:41
Κοριτσάκι μου όμορφο, να ξέρεις ότι σε αγαπάω πάρα πολύ αλλά σε στεναχωρώ πολύ. Να ξέρεισ ότι Σε αγαπάω ακόμα και για σένα ζω....


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο