Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
106861 Τραγούδια, 247714 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Απόψε η νύχτα - 1977       
 
Στίχοι:  
Λάζαρος Ανδρέου
Μουσική:  
Χρήστος Λεττονός


Απόψε η νύχτα θα σ’ το πει
στην πόρτα θα το γράψει:
Ό,τι αγαπούσες θα χαθεί
ό, τι είχες θα ρημάξει.

Κι εγώ στο τρένο μες στη νύχτα
μ’ ανθρώπους ξένους θα μιλώ.
Για μας ο κόσμος βράδιασε
και τέλειωσε εδώ.

Απόψε η νύχτα θα σ’ το πει
κι εσύ θα κλαις μονάχος,
λησμονημένος μια ζωή
στην ερημιά σαν βράχος.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: -
      Αναγνώσεις: 10285
      Σχόλια: 0
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Απλά τραγούδια
1977
[1] Τα πρώτα μου τραγούδ...
1994
[1] Άλκηστις Πρωτοψάλτη ...
2002
[1] Στην αρχή (1975-1977...
2004
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Viennezos, Michael @ 12-10-2003


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο