Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
101550 Τραγούδια, 245071 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Πού να βρω ταχυδρόμο - 1967       
 
Στίχοι:  
Νίκος Γκάτσος
Μουσική:  
Δήμος Μούτσης


Πού νά ’βρω ταχυδρόμο να σου στείλω
θα `ρθει χειμώνας και βροχή,
δεν έχω στη ζωή κανένα φίλο
κι εσύ μ’ αφήνεις μοναχή.

Γύρνα στ’ αραχνιασμένο σπίτι
να σε γεμίσω με φιλιά,
γύρνα χαμένο μου σπουργίτι
να βρεις την πρώτη σου φωλιά.

Πού νά ’βρω σκαλοπάτι να καθίσω
και παραθύρι να σταθώ,
το βράδυ που θα `ρθεις να σ’ αντικρίσω
και καλησπέρα να σου πω.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (1 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 4821
      Σχόλια: 2
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Δίσκος 45 στροφών
1967
[1] 14 χρυσές επιτυχίες ...
1977
[1] Βίκυ Μοσχολιού - Αξέ...
1983
[1] Οι μεγάλες φωνές του...
1998
[1] Πήρα απ΄ τη νιότη χρ...
2003
[1] Βίκυ Μοσχολιού - 40 ...
2005
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Viennezos, Michael @ 31-08-2003
   arhsss
10-08-2018 13:04
Ακούστε το ...
https://youtu.be/JPUdYqGuyfg
   netriofron
21-10-2016 10:55
1967 --- 45ρακι στην Columbia (SCDG 3723)
Ακουστηκε στην ταινία ,''Ορκίζομαι, είμαι αθώα'' ,του 1968 ,με τους Ελένη Προκοπίου , Νίκο Δαδινόπουλο.


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο