Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
54784 Τραγούδια, 183005 Ποιήματα, 23449 Μεταφράσεις, 26532 Αφιερώσεις
 

 Θέλω κοντά σου να μείνω - 1978       
 
Στίχοι:  
Γιώργος Γιαννακόπουλος
Μουσική:  
Γιώργος Μουζάκης


Δε ζω χωρίς εσένα ούτε λεπτό
Αγάπη μου της μοίρας ήταν γραφτό.

Θέλω κοντά σου να μείνω
Θέλω σκιά σου να γίνω
Κάθε πληγή ν’ απαλύνω
Που σε πονά...

Τα βλέφαρά μου να κλείνω
Να με φιλάς και να σβήνω
Θέλω κοντά σου να μείνω
Παντοτινά...!

Σε νιώθω, σε λατρεύω και σε ποθώ
Κι αν κάποτε σε χάσω θα τρελαθώ.

Θέλω κοντά σου να μείνω
Θέλω σκιά σου να γίνω
Κάθε πληγή ν’ απαλύνω
Που σε πονά...

Τα βλέφαρά μου να κλείνω
Να με φιλάς και να σβήνω
Θέλω κοντά σου να μείνω
Παντοτινά...!



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 91.6%  (33 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 55303
      Σχόλια: 38
      Αφιερώσεις: 22
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Το αμαξάκι
1978
[1] Ένας ουρανός μ' αστέ...
1994
[2] Όλα τα ελαφρά ελληνι...
2009
[4] Δυνατά 1986-2007
2008
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Κάλλια @ 31-08-2003
   Αφιερωμένο από katerina - thessaloniki
για dimitri - patra
26.12.2003 18:14
den tha s'afinw na fygeis!tha se kratisw edw mazi mou!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Αφιερωμένο από anastasia -
για Gianni -
13.01.2004 20:16
Θέλω να μείνω κοντά σου!Πάντα!
   Αφιερωμένο από aeriko - konta soy
για angelina - konta moy
21.07.2004 07:09
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΓΡΑΦΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ....
   Αφιερωμένο από Σαντρούλα - Κερκυρα
για Πανούλη - Σαλονικα
27.07.2004 16:25
Αααχ καρδουλα μου γλυκια, ποσο σ'αγαπαω!!! Μου λειπεις αφανταστα.. δεν μπορω μακρυα σου!
   Αφιερωμένο από Θεοδώρα - Αθήνα
για Μπουμπούκι μου - Αθήνα
14.04.2005 15:41
Δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι.....Σε λατρεύω!!
   Αφιερωμένο από aris - athina
για vassoulini - athina
07.04.2005 13:16
ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΟΛΥ!!!
   Αφιερωμένο από Petros -
για Elena -
15.11.2004 18:09
....
   Αφιερωμένο από katerina -
για kostaki mou -
26.05.2005 02:38
   Αφιερωμένο από Μαρία - Αθήνα
για Στάθη - Θεσσαλονίκη
15.06.2005 03:54
Καρδιά μου,της μοίρας μας ήταν γραφτό.... Σ αγαπώ πολύ,ψυχή μου...
   Αφιερωμένο από Μόνικα - Λάρνακα
για Μάριο - Λάρνακα
26.07.2005 10:45
   Αφιερωμένο από Iakovos - Larnaka
για Andri - Larnaka
23.10.2005 02:23
Θέλω κοντά σου να μείνω
Θέλω σκιά σου να γίνω! Σε νιώθω, σε λατρεύω και σε ποθώ
Κι αν κάποτε σε χάσω θα τρελαθώ.

   Αφιερωμένο από Μαρία - Αθήνα
για Στάθη - Θεσσαλονίκη
30.10.2005 07:41
Θέλω κοντά σου να μείνω
Παντοτινά...!Και θα μείνω!!!!!!!!!Σε λατρευω αγαπη μου!!!!!!!Χρόνια μας πολλαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Αφιερωμένο από P -
για E -
02.01.2006 10:36
   Αφιερωμένο από A -
για L -
23.01.2006 07:49
Θέλω κοντά σου να μείνω
Θέλω σκιά σου να γίνω
Κάθε πληγή ν' απαλύνω
Που σε πονά...
   Αφιερωμένο από μαγ.... -
για γατ.... -
16.03.2006 18:17
καληνύχτα γατ.... μου, η μαγ.... σου σ' αγαπάει!!!
   Αφιερωμένο από nantia - athens
για o... - somewhere in the world
08.12.2006 08:26
mou lipis!!!!!
   Αφιερωμένο από Λένα - Αθήνα
για Βαγγέλη - Κύπρο
28.01.2007 11:11
Σ'αγαπάω τρελά μωρό μου!!!!!!!!!!!
   Αφιερωμένο από chris - athna
για eleana tou - austria
01.03.2008 06:35
nomizo oti to tragoudi ta leei ola....ola tha pane kala moro mou, tha to deis, thelo konta sou na meino...de zo xoris esena oute lepto.... mou leipeis.....
   Αφιερωμένο από Λουκριτια - καπου
για στο παιδι της Καλλιθεας - καπου
01.05.2008 04:18
Για σένα που αναστάτωσες και άλλαξες τη ζωή μου!!
   Αφιερωμένο από ikarus260 - πειραιά
για στην μαρία μου που αγαπώ πολύ - αθήνα
19.04.2010 17:45
Μωρό μου σε αγαπάω πολύ. Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου και με ανέχεσαι ακόμα. Σε ευχαριστώ που με φροντίζεις και με αγαπάς και μου το δείχνεις με όλη την δύναμη της ψυχής σου. Μην φύγεις ποτέ από δ
   Αφιερωμένο από nhleas - ΑΘΗΝΑ
για ΡΕΝΑ - ΑΘΗΝΑ
20.04.2010 09:17
Μωρό μου σε αγαπάω πολύ. Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου και με ανέχεσαι ακόμα. Σε ευχαριστώ που με φροντίζεις και με αγαπάς και μου το δείχνεις με όλη την δύναμη της ψυχής σου. Μην φύγεις ποτέ από δ
   Αφιερωμένο από dimitra+ilias - βολο
για ηλια - βολο
24.05.2013 12:59
antrouli mou thelo na diavaseis polu proektika afta ta logia orkizomai ta niotho
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Είναι υπέροχο...   ( Ελένη )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Αχ..............!!!!!   ( Anastasia )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
υπέροχο
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
exereto!
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Psemata..psemata...
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
dystyxws   ( 14 )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
dystyxws   ( 14 )
   Ανώνυμο σχόλιο
26-01-2005
(Fame Story): Βαγγέλη & Χρυσάνθη το είπατε σαν να ήσταν ήδη επαγγελματίες τραγουδιστές!!! (Γιάννης Διακονικόλας, Ρόδος)
   Ανώνυμο σχόλιο
05-03-2005
γαμάτο τραγούδι
   Ανώνυμο σχόλιο
18-04-2005
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ (Β+Γ)
   Ανώνυμο σχόλιο
30-04-2005
Ε&Π.......
   Ανώνυμο σχόλιο
26-05-2005
afieromeno me poli agapi sena paidi tis gratinis
   Ανώνυμο σχόλιο
26-05-2005
Stin prwti mou kai Monadiki mou A G A P H sto G I W R G O M O Y !!
   Ανώνυμο σχόλιο
03-07-2005
de zw xwris esena oute lepto.... sto mitsi m... 3/7
   Ανώνυμο σχόλιο
01-02-2006
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
   Ανώνυμο σχόλιο
26-02-2006
ΣΤΟ ΠΙΟ ΓΛΚΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ.ΣΤΟ ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙ ΜΟΥ
   Ανώνυμο σχόλιο
17-05-2006
Θελω κοντα σου να μεινω Ειρηνη μου κ καθε πληγη να απαλυνω που σε πονα...Κωστης
   Ανώνυμο σχόλιο
17-05-2006
Θελω κοντα σου να μεινω Ειρηνη μου κ καθε πληγη να απαλυνω που σε πονα...Κωστης
   Ανώνυμο σχόλιο
17-05-2006
Θελω κοντα σου να μεινω Ειρηνη μου κ καθε πληγη να απαλυνω που σε πονα...Κωστης
   Ανώνυμο σχόλιο
17-05-2006
Αμα σε ποναει η απουσια μου κλεισε τα ματια σου για λιγο κ ακου την καρδια μου να χτυπαει μεσα σου
   Ανώνυμο σχόλιο
19-05-2006
Για σένα καρδούλα μου :)
   Ανώνυμο σχόλιο
15-06-2006
ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ. ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!! ΕΙΡΗΝΗ (ΑΠΟ ΛΕΜΕΣΟ)
   aderfoula
25-10-2008 12:03
ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ Σ'ΑΓΑΠΩ
   atzelina
26-10-2008 09:32
1326
   atzelina
26-10-2008 09:33
::1326::
   jennifer20
16-11-2008 06:52
ΛΕΩΝΊΔΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΣΟΥ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ!
   atzelina
01-12-2008 11:39
Στην πρώτη μου αγάπη και παντοτινή...Στον Μανώλη μου
   xania dimitra
17-12-2008 01:37
ΛΟΥΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ
   trela19
04-04-2009 03:43
fovero tragoudaki.....................
ti tragoudaki.....tragoudara
   GEORGE__!
25-08-2009 14:31
Ευαίσθητο και ζεστό.
   JOAN!!
14-10-2010 03:45
Λοιπόν παιδιά.....εγώ αυτό το τραγούδι πρόκειται να το τραγουδήσω στον μελλοντικό μου σύζυγο
   JOAN!!
14-10-2010 03:45
   s_kala
12-09-2011 11:05
τελειο τραγουδι!τ'ακους και δεν μπορεις να μην κλαψεις!
σ'αγαπω πολυ μωρο μου!σ+λ
   artemis me lene
02-10-2011 15:56
με την Ελευθερία Αρβανιτάκη το λατρεύω!!!! το ακούω όσο πιο δυνατά γίνεται..
   emotion
08-09-2012 16:06
Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   epetzik
04-10-2013 20:25
Ο Τίτλος του τραγουδιού είναι «Δεν ζω χωρίς εσένα» αν δεν με απατά η μνήμη μου.
   magda25072013
27-04-2014 19:29
mwraki mou sagapaw oso tipota allo ston kosmooooooooooooo!!!! ise h zwh m!!!! tha ime panta dipla s sophocli m
   MagdaSoph
27-04-2014 19:33
Egw sagapaw perisotero koukla mmm!!!!


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο