Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
84152 Τραγούδια, 230546 Ποιήματα, 28006 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Θέλω κοντά σου να μείνω - 1978       
 
Στίχοι:  
Γιώργος Γιαννακόπουλος
Μουσική:  
Γιώργος Μουζάκης


Δε ζω χωρίς εσένα ούτε λεπτό
Αγάπη μου της μοίρας ήταν γραφτό.

Θέλω κοντά σου να μείνω
Θέλω σκιά σου να γίνω
Κάθε πληγή ν’ απαλύνω
Που σε πονά...

Τα βλέφαρά μου να κλείνω
Να με φιλάς και να σβήνω
Θέλω κοντά σου να μείνω
Παντοτινά...!

Σε νιώθω, σε λατρεύω και σε ποθώ
Κι αν κάποτε σε χάσω θα τρελαθώ.

Θέλω κοντά σου να μείνω
Θέλω σκιά σου να γίνω
Κάθε πληγή ν’ απαλύνω
Που σε πονά...

Τα βλέφαρά μου να κλείνω
Να με φιλάς και να σβήνω
Θέλω κοντά σου να μείνω
Παντοτινά...!




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 93.6%  (43 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 103799
      Σχόλια: 41
      Αφιερώσεις: 22
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Το αμαξάκι
1978
[1] Ένας ουρανός μ' αστέ...
1994
[2] Όλα τα ελαφρά ελληνι...
2009
[3] Γλυκερία ‎- Live στο...
1992
[5] Δυνατά 1986-2007
2008
[5] Χίλιες βραδιές
2009
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Κάλλια @ 31-08-2003
   netriofron
01-11-2017 01:21
1η : 1964 = Γιάννης Βογιατζής + Τζένη Βάνου (= Ευγενία Βραχνού), ,Ενορχήστρωση : Γιώργος Μουζάκης ,---------------- 45ρακι της Philips ‎– 7970 (332 270 PF) , & αλμπουμ ''Γιάννης Βογιατζής -Τζένη Βάνου, Τραγούδια Τους Που Έγιναν Επιτυχίες'' (1967) & αλμπουμ ''Γιάννης Βογιατζής ‎– Πορτραίτο'' (1981) &&& συλλογη ''Τα Μεγαλύτερα Δισκογραφικά Ντουέτα'' (1995) & συλλογη ''Γιώργος Μουζάκης ‎– Ένας Φίλος Ήρθ' Απόψε Απ' Τα Παλιά - 24 Μεγάλες Επιτυχίες'' (1995) & στο 3πλο CD ''Τζένη Βάνου ‎– Θέλω Κοντά Σου Να Μείνω - 45 Αξέχαστες Ερμηνείες'' (2015) -------------- https://youtu.be/79o_h3ZXhZY

1965 = ''Τριο Μπελκαντο'' [1948-1998] : Ευάγγγελος Μεταξάς, Γιάννης Παπαμακαρίου και Χαράλαμπος (Bobby) Τσομπανάκης (1948-1956) ,Μιχάλης Ματθαίος (1956-1971) & Τάκης Ελένης (1971-1998) . ,Ενορχήστρωση : Γιώργος Στρατης ,------------------ Αλμπουμ ''More of the Fabulous'' , στην Ελληνο-Αμερικανικη Grecophon ‎ (GR 302) --------------------- https://youtu.be/hhU1HdT6b8M

1989 = Γιάννης Βογιατζής , ,Ενορχήστρωση : Κώστας Κλάββας , ------------------ Αλμπουμ ''Κυρίες, Κύριοι... Ο Γιάννης Βογιατζής'' --------------------- https://youtu.be/pd-MHFpYUF0

1991 = Γιάννης Βογιατζής + Γλυκερία (Κοτσούλα), ,Μπουζούκι : Χρήστος Νικολόπουλος ,----------------- απ'το 2πλο αλμπουμ ''Γλυκερία ‎– Live στο Λυκαβηττό'' (Ζωντανη ηχογραφηση από τη συναυλια της στον Λυκαβηττό τον Σεπτεμβριο του '91) (1992) --------------------- https://youtu.be/nbTyfh468V8

1993 = Αλέξια (Βασιλείου) + Δημητρης Τσαμπανελλης, ,Ενορχήστρωση : Κώστας Καπνίσης , ,Μπουζούκι : Δημητρης Κουλετσης , ---------------- στο CD ''Η Αλέξια ερμηνεύει τα κλασικά'' & στο CD ''Αλέξια ‎– Χάρτινο Το Φεγγαράκι - Όλες Οι Επιτυχίες'' (2002)

2002 = Ελευθερία Αρβανιτάκη , ,Ενορχήστρωση : Γιώργος Ζαχαρίου ,---------------- στο CD ''Ελευθερία Αρβανιτάκη ‎– Live (Από Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο)'' (Ζωντανη ηχογραφηση από τις παραστάσεις της στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο) ------------------ https://youtu.be/ohHRq2UsOw4

2005 = Βαγγέλης Πρώιμος + Χρυσάνθη Μιχαλοπούλου , ,Ενορχήστρωση : Αντώνης Γούναρης , ,Μπουζούκι : Γιάννης Μπιθικώτσης , ------------------ Συλλογη ''The Fame Story 3 Album 2004-2005 - Part One''

2006 = Άντζελα Δημητρίου (= Αγγελική Κιουρτσάκη) , ------------------ στο 2πλο CD ''Άντζελα Δημητρίου ‎– Οξυγόνο + Live'' & στο 2πλο CD ''Άντζελα Δημητρίου ‎– Οι Μεγάλες Επιτυχίες Live'' (2007) -------------------- https://youtu.be/djgXkvyHg-4

2006 = Κατερίνα Σίσσινη, ------------------ Συλλογη ''Dream Show The Music Vol.1''

2009 = ''Calu Cacu'' [2005 - ] , ----------------- στο CD ''Η Φλούδα Του Δέρματός Σου Μυρίζει Κακάο'' -------------------- https://youtu.be/onYAoBg3gHI

2010 = Ελευθερία Αρβανιτάκη ‎, ,Ενορχήστρωση : Δημητρης Μπαρμπαγαλας , ------------------- στο 3πλο CD ''Πρόσωπο με πρόσωπο [Live Στο "Stage"]'' (Ζωντανη ηχογραφηση από το "Stage" ,στη Θεσσαλονικη , στις 5 & 6 Μαρτιου) ------------------- https://youtu.be/Znmkok-ZjJ0


Κλειώ Δενάρδου + Τέρης Χρυσός (= Λευτέρης Χρυσόγελος) , ,Ενορχήστρωση : Γιώργος Μουζάκης , ------------------- στο CD ''Κλειώ Δενάρδου ‎– Με Σένα Αρχίζει Η Ζωή'' (2001) & συλλογη ''Γιώργος Μουζάκης ‎– Βίρα Τις Άγκυρες'' (2007) & συλλογη ''Γιώργος Μουζάκης ‎– Όλες Οι Επιτυχίες'' (2008)----------------- https://youtu.be/HQjhX7jBLng

Αλέκα Κανελλίδου + Κωστής Χρήστου, ,Ενορχήστρωση : Γιώργος Μουζάκης , ------------------- & συλλογη ''Γιώργος Μουζάκης ‎– Τσίκα Τσίκα Μπουμ: 22 Τραγούδια Του Μεγάλου Δημιουργού'' (2005)


ΠΗΓΕΣ = [ https://www.discogs.com/search/?q=%CE%98%CE%AD%CE%BB%CF%89+%CE%9A%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AC+%CE%A3%CE%BF%CF%85+%CE%9D%CE%B1+%CE%9C%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CF%89%09&type=all ] - - - [ http://www.triobelcanto.com/discography_frameset.html ]
   netriofron
21-09-2016 12:59
1η εκτελεση Βογιατζης - Βανου = 1964 ,δισκος Philips-7970
Και ειναι ΝΤΟΥΕΤΟ ,ΧΩΡΙΣ τη Πιτσα Παπαδοπουλου !!!!!!!!!!!
   longieth
02-08-2015 17:26
"Νότες με Πανσέληνο" στο Φρούριο της Καβάλας 10/8/2014
10 Αυγούστου 2014 - Διοργάνωση Δημοτικό Ωδείο Καβάλας!
Ερμηνεύει η Κία Μουράτη. Στο πιάνο ο Θανάσης Παρμενίδης!

https://www.youtube.com/watch?v=Ne6t7AfOuF4
   MagdaSoph
27-04-2014 19:33
Egw sagapaw perisotero koukla mmm!!!!
   magda25072013
27-04-2014 19:29
mwraki mou sagapaw oso tipota allo ston kosmooooooooooooo!!!! ise h zwh m!!!! tha ime panta dipla s sophocli m
   epetzik
04-10-2013 20:25
Ο Τίτλος του τραγουδιού είναι «Δεν ζω χωρίς εσένα» αν δεν με απατά η μνήμη μου.
   Αφιερωμένο από dimitra+ilias - βολο
για ηλια - βολο
24-05-2013 11:59
antrouli mou thelo na diavaseis polu proektika afta ta logia orkizomai ta niotho
   emotion
08-09-2012 16:06
Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   artemis me lene
02-10-2011 15:56
με την Ελευθερία Αρβανιτάκη το λατρεύω!!!! το ακούω όσο πιο δυνατά γίνεται..
   s_kala
12-09-2011 11:05
τελειο τραγουδι!τ'ακους και δεν μπορεις να μην κλαψεις!
σ'αγαπω πολυ μωρο μου!σ+λ
   JOAN!!
14-10-2010 03:45
   JOAN!!
14-10-2010 03:45
Λοιπόν παιδιά.....εγώ αυτό το τραγούδι πρόκειται να το τραγουδήσω στον μελλοντικό μου σύζυγο
   Αφιερωμένο από nhleas - ΑΘΗΝΑ
για ΡΕΝΑ - ΑΘΗΝΑ
20-04-2010 08:17
Μωρό μου σε αγαπάω πολύ. Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου και με ανέχεσαι ακόμα. Σε ευχαριστώ που με φροντίζεις και με αγαπάς και μου το δείχνεις με όλη την δύναμη της ψυχής σου. Μην φύγεις ποτέ από δ
   Αφιερωμένο από ikarus260 - πειραιά
για στην μαρία μου που αγαπώ πολύ - αθήνα
19-04-2010 16:45
Μωρό μου σε αγαπάω πολύ. Σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου και με ανέχεσαι ακόμα. Σε ευχαριστώ που με φροντίζεις και με αγαπάς και μου το δείχνεις με όλη την δύναμη της ψυχής σου. Μην φύγεις ποτέ από δ
   GEORGE__!
25-08-2009 14:31
Ευαίσθητο και ζεστό.
   trela19
04-04-2009 03:43
fovero tragoudaki.....................
ti tragoudaki.....tragoudara
   xania dimitra
17-12-2008 01:37
ΛΟΥΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ
   atzelina
01-12-2008 11:39
Στην πρώτη μου αγάπη και παντοτινή...Στον Μανώλη μου
   jennifer20
16-11-2008 06:52
ΛΕΩΝΊΔΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,ΣΟΥ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ!
   atzelina
26-10-2008 09:33
::1326::
   atzelina
26-10-2008 09:32
1326
   aderfoula
25-10-2008 12:03
ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ Σ'ΑΓΑΠΩ
   Αφιερωμένο από Λουκριτια - καπου
για στο παιδι της Καλλιθεας - καπου
01-05-2008 03:18
Για σένα που αναστάτωσες και άλλαξες τη ζωή μου!!
   Αφιερωμένο από chris - athna
για eleana tou - austria
01-03-2008 05:35
nomizo oti to tragoudi ta leei ola....ola tha pane kala moro mou, tha to deis, thelo konta sou na meino...de zo xoris esena oute lepto.... mou leipeis.....
   Αφιερωμένο από Λένα - Αθήνα
για Βαγγέλη - Κύπρο
28-01-2007 10:11
Σ'αγαπάω τρελά μωρό μου!!!!!!!!!!!
   Αφιερωμένο από nantia - athens
για o... - somewhere in the world
08-12-2006 07:26
mou lipis!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
15-06-2006
ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ. ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!! ΕΙΡΗΝΗ (ΑΠΟ ΛΕΜΕΣΟ)
   Ανώνυμο σχόλιο
19-05-2006
Για σένα καρδούλα μου :)
   Ανώνυμο σχόλιο
17-05-2006
Θελω κοντα σου να μεινω Ειρηνη μου κ καθε πληγη να απαλυνω που σε πονα...Κωστης
   Ανώνυμο σχόλιο
17-05-2006
Θελω κοντα σου να μεινω Ειρηνη μου κ καθε πληγη να απαλυνω που σε πονα...Κωστης
   Ανώνυμο σχόλιο
17-05-2006
Θελω κοντα σου να μεινω Ειρηνη μου κ καθε πληγη να απαλυνω που σε πονα...Κωστης
   Ανώνυμο σχόλιο
17-05-2006
Αμα σε ποναει η απουσια μου κλεισε τα ματια σου για λιγο κ ακου την καρδια μου να χτυπαει μεσα σου
   Αφιερωμένο από μαγ.... -
για γατ.... -
16-03-2006 17:17
καληνύχτα γατ.... μου, η μαγ.... σου σ' αγαπάει!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
26-02-2006
ΣΤΟ ΠΙΟ ΓΛΚΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ.ΣΤΟ ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙ ΜΟΥ
   Ανώνυμο σχόλιο
01-02-2006
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
   Αφιερωμένο από A -
για L -
23-01-2006 06:49
Θέλω κοντά σου να μείνω
Θέλω σκιά σου να γίνω
Κάθε πληγή ν' απαλύνω
Που σε πονά...
   Αφιερωμένο από P -
για E -
02-01-2006 09:36
   Αφιερωμένο από Μαρία - Αθήνα
για Στάθη - Θεσσαλονίκη
30-10-2005 06:41
Θέλω κοντά σου να μείνω
Παντοτινά...!Και θα μείνω!!!!!!!!!Σε λατρευω αγαπη μου!!!!!!!Χρόνια μας πολλαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Αφιερωμένο από Iakovos - Larnaka
για Andri - Larnaka
23-10-2005 01:23
Θέλω κοντά σου να μείνω
Θέλω σκιά σου να γίνω! Σε νιώθω, σε λατρεύω και σε ποθώ
Κι αν κάποτε σε χάσω θα τρελαθώ.

   Αφιερωμένο από Μόνικα - Λάρνακα
για Μάριο - Λάρνακα
26-07-2005 09:45
   Ανώνυμο σχόλιο
03-07-2005
de zw xwris esena oute lepto.... sto mitsi m... 3/7
   Αφιερωμένο από Μαρία - Αθήνα
για Στάθη - Θεσσαλονίκη
15-06-2005 02:54
Καρδιά μου,της μοίρας μας ήταν γραφτό.... Σ αγαπώ πολύ,ψυχή μου...
   Αφιερωμένο από katerina -
για kostaki mou -
26-05-2005 01:38
   Ανώνυμο σχόλιο
26-05-2005
afieromeno me poli agapi sena paidi tis gratinis
   Ανώνυμο σχόλιο
26-05-2005
Stin prwti mou kai Monadiki mou A G A P H sto G I W R G O M O Y !!
   Ανώνυμο σχόλιο
30-04-2005
Ε&Π.......
   Ανώνυμο σχόλιο
18-04-2005
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ (Β+Γ)
   Αφιερωμένο από Θεοδώρα - Αθήνα
για Μπουμπούκι μου - Αθήνα
14-04-2005 14:41
Δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι.....Σε λατρεύω!!
   Αφιερωμένο από aris - athina
για vassoulini - athina
07-04-2005 12:16
ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΟΛΥ!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
05-03-2005
γαμάτο τραγούδι
   Ανώνυμο σχόλιο
26-01-2005
(Fame Story): Βαγγέλη & Χρυσάνθη το είπατε σαν να ήσταν ήδη επαγγελματίες τραγουδιστές!!! (Γιάννης Διακονικόλας, Ρόδος)
   Αφιερωμένο από Petros -
για Elena -
15-11-2004 17:09
....
   Αφιερωμένο από Σαντρούλα - Κερκυρα
για Πανούλη - Σαλονικα
27-07-2004 15:25
Αααχ καρδουλα μου γλυκια, ποσο σ'αγαπαω!!! Μου λειπεις αφανταστα.. δεν μπορω μακρυα σου!
   Αφιερωμένο από aeriko - konta soy
για angelina - konta moy
21-07-2004 06:09
ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΓΡΑΦΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ....
   Αφιερωμένο από anastasia -
για Gianni -
13-01-2004 19:16
Θέλω να μείνω κοντά σου!Πάντα!
   Αφιερωμένο από katerina - thessaloniki
για dimitri - patra
26-12-2003 17:14
den tha s'afinw na fygeis!tha se kratisw edw mazi mou!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Είναι υπέροχο...   ( Ελένη )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Αχ..............!!!!!   ( Anastasia )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
υπέροχο
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
exereto!
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Psemata..psemata...
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
dystyxws   ( 14 )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
dystyxws   ( 14 )


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο