Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
99953 Τραγούδια, 242350 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Ειν΄ όλα μαύρα - 1953       
 
Στίχοι:  
Γιώργος Μητσάκης
Μουσική:  
Γιώργος Μητσάκης


Τι να μου κάνει το πιοτό
σαν η καρδιά πονάει
αφότου σ’ εχασα και πια δε σε ξανάβρα
είν’ όλα μαύρα, είν’ όλα μαύρα

Τι να τα κάνω τα λεφτά
και το γλυκό μεθύσι
αφού μου άναψες εσύ φωτιά και λάβρα
είν’ όλα μαύρα, είν’ όλα μαύρα

Τι να την κάνω την ζωή
χωρίς εσένα τώρα
αφού με πρόδωσες και πήγες μ’ άλλον άντρα
είν’ όλα μαύρα, είν’ όλα μαύρα




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (3 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 29644
      Σχόλια: 6
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] 78 στροφές - Ειν΄ όλ...
1953
[1] 14 χρυσές επιτυχίες ...
1978
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
1981
[1] Χρυσή Δισκοθήκη - Οι...
2001
[1] Γιώργος Μητσάκης - Μ...
2003
[1] Η Ελλάδα του Μητσάκη
2004
[1] Λαϊκό τραγούδι - Η α...
2010
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   telixristos @ 06-02-2008
   netriofron
19-09-2017 22:20
ΕΠΙΣΗΣ :

Χορός / Ρυθμός / Είδος : Ζεϊμπέκικο(ς)


1985 = Κώστας Μοναχός , ‎ ,Ενορχήστρωση : Βάκης Γιαννουλης ,Κλαρινο : Μάκης Μπέκος ------------- Αλμπουμ ''Κώστας Μοναχός - Μαρία Ρούσου ‎– Έξω Ντέρτια Και Καυμοί'' (Ζωντανή ηχογράφηση) --------------- https://youtu.be/d1QlZgOh4uI : στο '31 λεπτο

1989 = Τάσος Μπουγάς , ,Μπουζούκι : Γιωργος Ρουσσος ------------ Αλμπουμ ''Έτσι κι αλλιώς'' ------------ https://youtu.be/Sd3JRC2WpPA
   netriofron
18-01-2017 18:53
1η : [Κυκλοφ 12 Μαιου 1953] = Στέλιος Καζαντζίδης + Ρένα Στάμου [Ενορχήστρωση : Γιωργος Μητσακης] ------ 78ρης της HMV AO 5112 (OGA-1979) ,που επανεκδοθηκε και σε 45ρακι της HMV (7PG-3416) που κυκλοφορησε 12 Σεπτεμβρη 1964
1953 = Τζιμ Αποστόλου [Ενορχήστρωση : Γιαννης Παπαϊωάννου] ------ 78ρης της NINA 601 (Αμερικής) & συλλογη ''Τα Ρεμπέτικα Νο 2 (Σπάνιες Ηχογραφήσεις)'' (1980) ----- https://youtu.be/RnQ6HDqZluA

Πηγες = [ http://www.rebetiko.gr/news/papistas/mitsakis.htm ] - & - [ discogs.com ] - & - [ http://vinyl.gr/His%20master's%20voice%203401-3450.html ]
   gorgee
01-10-2016 14:30
Την ίδια χρονιά (1953) το ηχογράφησε και ο Τζιμ Αποστόλου στην Αμερική (NINA 601) με τον Παπαϊωάννου στην ενορχήστρωση. Υπάρχει και στο CD του 1993 "Τα ρεμπέτικα Νο 2 - Σπάνιες ηχογραφήσεις".
   netriofron
11-09-2016 08:56
Κυκλοφορησε 12 Μαΐου του 1953 --- [Δίσκος HMV AO 5112 ] ----- https://youtu.be/jvmjQ83k0es
   antonis terpsithea
23-01-2012 20:01
   kosmaouas
15-08-2009 12:18


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο