Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
97855 Τραγούδια, 238582 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Πήρα απ΄ τη νιότη χρώματα - 1966       
 
Στίχοι:  
Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου
Μουσική:  
Απόστολος Καλδάρας


Πήρα απ’ τη νιότη χρώματα
κι απ’ την αγάπη νήμα
κι έπλεξα ένα όνειρο
όμορφο, μα τι κρίμα,
εσύ το ποδοπάτησες
στο πρώτο σου το βήμα.

Όμως θέλω τη ζωή μου να τη χαρώ
γι’ αυτό δεν τα πάω κόντρα με τον καιρό,
γι’ αυτό δεν τα πάω κόντρα με τον καιρό,
κι αν μου έφυγε μι’ αγάπη, άλλη θα βρω.

Στο περιβόλι της καρδιάς
με πλάνεψες και μπήκες.
Τα μύρα μου και τους ανθούς
στον έρωτά μου βρήκες,
πάτησες τα λουλούδια μου
και σαν τον κλέφτη βγήκες.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (9 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 17969
      Σχόλια: 5
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Δίσκος 45 στροφών
1966
[1] Βίκυ Μοσχολιού 1
1970
[1] Βίκυ Μοσχολιού - Αξέ...
1982
[1] Τα τραγούδια της Ευτ...
1993
[1] Βίκυ Μοσχολιού - Αξέ...
1997
[1] Πήρα απ΄ τη νιότη χρ...
2003
[1] Βίκυ Μοσχολιού - Οι ...
2004
[1] Βίκυ Μοσχολιού - 40 ...
2005
[1] 21 μεγάλα τραγούδια ...
2005
[1] Βίκυ Μοσχολιού – Τα ...
2006
[1] Ευτυχία Παπαγιαννοπο...
2007
[1] Θερινά σινεμά 1929-2...
2008
[2] Η Δήμητρα Γαλάνη στο...
1994
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Viennezos, Michael @ 31-08-2003
   netriofron
07-12-2016 21:08
1η : 1966 = Βίκυ Μοσχολιού [Ενορχηστρωση : Α. Καλδαρας] ------ 45ρακι στην HMV (7PG 3621) ------- https://youtu.be/W2zu391estI
1994 = Ελένη Τσαλιγοπούλου + Δήμητρα Γαλάνη ------ Αλμπουμ ''Η Δήμητρα Γαλάνη στο Χάραμα'' (Ζωντανη ηχογραφηση) ---------- https://youtu.be/YXSauK-ROz0
   emotion
06-09-2014 23:49
Υ-π-ε-ρ-ο-χ-ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   πανούλης
19-03-2012 19:55
Η καλύτερη Βίκυ, στην ταινία της ΚΛΑΚ Φιλμ "Κάποτε κλαίνε και οι δυνατοί" (1967) με τους Νίκο Ξανθόπουλο, Άντζελα Ζήλεια κ.α.
   pr1nc3ss*
18-02-2008 19:43
εεεεετσι!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
05-03-2005
excellent


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο