Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
82238 Τραγούδια, 227622 Ποιήματα, 28011 Μεταφράσεις, 26568 Αφιερώσεις
 

 Κάψε κάψε - 1973      
 
Στίχοι:  
Πυθαγόρας
Μουσική:  
Βασίλης Βασιλειάδης


Κάψε κάψε, τι θα κάψεις
από μια καρδιά καμένη,
εγώ ξόφλησα για σένα
όλα είναι πια χαμένα,
τώρα τίποτα δε μένει,
κάψε κάψε, τι θα κάψεις
από μια καρδιά καμένη.

Μου `κανες τη νύχτα δάκρυ
και τη μέρα συμφορά,
ακατάλληλη αγάπη,
ακατάλληλη καρδιά.

Κάψε κάψε, τι θα κάψεις
από μια καρδιά καμένη.

Κάψε κάψε τ’ όνειρό μου
και τις μαύρες μου αναμνήσεις,
κι όταν θα χαθεί η σκιά μου
ξέχνα και το όνομά μου,
και μη με ξαναζητήσεις,
κάψε κάψε τ’ όνειρό μου
και τις μαύρες μου αναμνήσεις.

Μου `κανες τη νύχτα δάκρυ
και τη μέρα συμφορά,
ακατάλληλη αγάπη,
ακατάλληλη καρδιά.

Κάψε κάψε, τι θα κάψεις
από μια καρδιά καμένη.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 86.6%  (3 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 5337
      Σχόλια: 2
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Το δρομολόι της ζωής
1973
[1] Γυάλινος κόσμος
1973
[1] Η Ελλάδα του Στέλιου...
1991
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2001
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2006
[1] Λαϊκό τραγούδι - Η α...
2010
[2] Τα παιδιά από την Πά...
1999
[3] Απόψε δε θα κοιμηθεί...
2004
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Χριστόδουλας @ 05-01-2008
   netriofron
01-11-2016 19:28
ΔΕΝ υπαρχει Β' φωνη με τον ΣΤΕΛΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1η εκτελεση σε 45ρακι της MINOS 5388 , του 1972

1984 = Γιώτα Λύδια --- Αλμπουμ ''Γιώτα Λύδια - Γιώργος Νταλάρας ‎: καλημέρα κυρία Λύδια''
--- https://youtu.be/33iqy82hh9U
   xristina...! :-) :-*
09-04-2009 10:27


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο