Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
99079 Τραγούδια, 240549 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Κάποια νύχτα - 1969       
 
Στίχοι:  
Νίκος Γκάτσος
Μουσική:  
Δήμος Μούτσης


Κάποια νύχτα θα σβήσω τ’ αστέρια
Κουρασμένος κοντά σου θα ’ρθώ
Θα ζεστάνω τα δυο τα χέρια
Και τραγούδι πικρό θα σου πω

Αχ χελιδονάκι μου
Θέλω να πετάξω
Τ’ όνειρο ν’ αλλάξω
Στον ύπνο σου
Μη ρωτάς να μάθεις
Γιατί
Κοιμήσου

Μη μου λες να σου φέρω τον ήλιο
Δεν μπορώ, δεν μπορώ
Σκοτεινό της καρδιάς το βασίλειο
Η αγάπη σημάδι λαμπερό




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: -
      Αναγνώσεις: 4637
      Σχόλια: 1
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Δίσκος 45 στροφών
1969
[1] Δήμος Μούτσης - Πρώτ...
1987
[1] Μητσιάς - Γαλάνη - Α...
1995
[2] Συνοικισμός Α
1972
[2] 40 χρόνια Αντώνης Κα...
2007
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Minos, Ανδρόνικος @ 01-01-2008
   alain
20-03-2009 15:43
Φυσικά η πρώτη εκτέλεση είναι του Μητσιά το 1969 και όχι του Αντώνη Καλογιάννη.


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο