Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
76165 Τραγούδια, 226212 Ποιήματα, 27190 Μεταφράσεις, 26567 Αφιερώσεις
 

 Ένα πουλί πληγώθηκε - 2016       
 
Στίχοι:  
Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου
Μουσική:  
Απόστολος Καλδάρας


Ένα πουλί πληγώθηκε
έσκυψα και το πήρα
γιατί έμοιαζε η μοίρα του
με τη δική μου μοίρα,
γιατί έμοιαζε η μοίρα του
με τη δική μου μοίρα.

Αγάπη μου σε πήρε
το τρένο βιαστικό,
δεν πρόλαβα ν’ ανέβω
ούτε να κρατηθώ.

Και τώρα ποιονε ν’ αγαπώ
και ποιον να περιμένω
που απόμεινα κι εγώ πουλί
φτωχό και πληγωμένο,
που απόμεινα κι εγώ πουλί
φτωχό και πληγωμένο.

Αγάπη μου σε πήρε
το τρένο βιαστικό,
δεν πρόλαβα ν’ ανέβω
ούτε να κρατηθώ.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: -
      Αναγνώσεις: 3352
      Σχόλια: 3
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Βίκυ Μοσχολιού - Αξέ...
1983
[1] Οι μεγάλες φωνές του...
1998
[1] Βίκυ Μοσχολιού - 40 ...
2005
[1] Ευτυχία Παπαγιαννοπο...
2007
[1] Αστρικός χάρτης
2016
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Χριστόδουλας @ 14-12-2007
   netriofron
01-02-2017 12:15
Β' φωνη ο Απόστολος Καλδάρας ---------- του 1968
45ρακια της HMV (7PG-3740) , & της ODEON (HGRA-1388) ------ https://youtu.be/B_NEMI0G0Vs
Πηγη = [ https://www.discogs.com/%CE%91%CF%80%CF%8C%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%B4%CE%AC%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%88%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AF-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%9C%CE%B5-%CF%80%CE%AE%CF%81%CE%B5-%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1/release/6619615 ]
   petroschp@yahoo.gr
19-04-2014 15:48
Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε δίσκο 45 στροφών το 1968.
   longieth
28-07-2013 00:23
http://www.youtube.com/watch?v=nBX3CZ9XTP4


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο