Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
101386 Τραγούδια, 244875 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Ποτέ - 1984       
 
Στίχοι:  
Λίνα Νικολακοπούλου
Μουσική:  
Σταμάτης Κραουνάκης


Ποτέ τόσες νύχτες για σένα
Ποτέ τόσο εσύ πουθενά
Κι εκεί που σε παίρνω για ψέμα
Στο αίμα μου μπαίνεις ξανά
Κι εγώ που χρόνια ζω για σένα

Ποτέ δε θα μπω σ’ άλλο σώμα
Ποτέ κι ας γυρνώ σαν σκιά
Ποτέ κι ας μοιράζομαι ακόμα
στο πριν, στο ποτέ στο μετά

Ποτέ

Ποτέ τόσες νύχτες για νύχτες
Ποτέ τέτοιο τέλος φωτιά
Κι εκεί που κοιμόσουν και μ’ είχες
Καπνός από στάχτη παλιά
Κι εγώ που χρόνια ζω λες κι ήρθες

Ποτέ δε θα μπω σ’ άλλο σώμα
Ποτέ κι ας γυρνώ σαν σκιά
Ποτέ κι ας μοιράζομαι ακόμα
Στο πριν, στο ποτέ, στο μετά...

Ποτέ




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (13 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 54574
      Σχόλια: 24
      Αφιερώσεις: 9
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Εξ αδιαιρέτου
1984 & 2004
[1] Μανώλης Μητσιάς - Τα...
2002
[1] Καινούργια μυστικά
2002
[1] Οι μπαλάντες της ζωή...
2003
[2] Όταν έρχονται οι φίλ...
1995
[2] Έτη φωτός
2005
[3] 8 + οχτώ
2002
[4] Λεωφόρος Α
1987
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Kate @ 24-07-2003
   Viennezos
28-03-2005
Τραγούδι από τον προσωπικό δίσκο του Μητσιά "Εξ αδιαιρέτου" (1984).
   netriofron
27-02-2018 12:58

Χορός / Ρυθμός / Είδος : Μπαλάντα.



1η : 1984 [Φεβ] = Μανώλης Μητσιάς , , Ενορχήστρωση : Νέστωρ Δάνας , ,Πιάνο : Τάκης Κουτελιάς


1984 [Αυγ.] = Νίκος Νομικός , ,Ενορχήστρωση : Νίκος Πετράκος , ,Πιάνο : Μάρκος Αλεξίου , ------------- Άλμπουμ ''Νίκος Νομικός ‎– Πώς να σε ξεχάσω'' , & αλμπουμ ''Mega Σουξέ – Νίκος Νομικός'' (1990) --------------- https://youtu.be/K-98dzM5GFM


1986 = Κώστας Γανωτής + Άλκηστις Πρωτοψάλτη (= Άλκηστις-Σεβαστή Αττικιουζέλ) , , Ενορχήστρωση & πιάνο : Νίκος Κούρος , , Μπουζούκι : Παντελάκης Κωνσταντινίδης , ------------- Άλμπουμ ''Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Κώστας Γανωτής και το Καταραμένο Τρίο ‎– Λεωφόρος'' (1987) (Ζωντανή ηχογράφηση ,από το Music Hall ''ΛΕΩΦΟΡΟΣ'' ,μιας μουσικής παράστασης σε σκηνοθεσία του Αντρέα Βουτσινά και στη σύνθεση προγράμματος τους Σταμάτη Κραουνάκη & Λίνα Νικολακοπούλου. Πρώτη παράσταση στις 20.12.86.) ------------- https://youtu.be/TN3vImQzaV4

1994 = Μαρία Μαρκέτου : μεσόφωνος της Λυρικής + Κώστας Μακεδόνας (= Κωνσταντίνος Πάκας) , , Ενορχήστρωση : Γιώργος Ζαχαρίου , ------------ Συλλογή ''Σταμάτης Κραουνάκης ‎– Όταν έρχονται οι φίλοι μου'' (1995) , & στο 2πλο CD ''Κώστας Μακεδόνας ‎– Έτη Φωτός'' (2005) -------------- https://youtu.be/7UEEeWlGZHk

2002 = Φίλιππος Νικολάου , -------------- https://youtu.be/SrxD-JJyZ8E

2006 = Γιάννης Βαρδής ,Ενορχήστρωση : Αντώνης Βαρδής , --------------- στο CD ''Αντώνης Βαρδής, Γιάννης Βαρδής ‎– Ό,τι Αγαπήσαμε -------------- https://youtu.be/S4Zan7wllaI


ΠΗΓΕΣ = [ https://www.discogs.com/search/?q=%CE%A0%CE%BF%CF%84%CE%AD+-+%CE%A3%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%9A%CF%81%CE%B1%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82&type=release ] - - - - [ http://www.kraounakis.gr/details_s.asp?ID=64&Disc=1 ]
   emotion
19-12-2014 10:14
Κ-ο- μ-μ-α-τ-ά-ρ-α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   kirmapink
04-10-2011 21:16
pote agp m..akous?? panta dikia s..sto prin sto twra ke sto meta.. oso ke na me diwxnis i agp m tha megalwni g sena... kiriakos m.. (maria)
   nikolas5879
15-08-2010 00:26
   yuserbe
01-03-2010 01:37
I’ve never had many nights for you
You‘ve never been so absent
And when I am taking you for a lie
you are in my blood again
and I ‘m the one who lives for you, for years

I would never get into another body -
Never, if even I live like a shadow
Never, if even I am separated
before, and ever and after

Never


Never as many nights after nights
Never an end to the fire
And where you slept, having me in your arms
there are only ashes of times
And I, living for years as if you’ve come back

I would never get into another body -
Never, if even I live like a shadow
Never, if even I am separated
before, and ever and after
Never
   odysseas300
02-12-2009 01:25
apo ta kalitera tou mitsia, pragmatika ekpliktiko!
   *minie*
03-07-2009 18:04
POTE DEN THA MPW S'ALLO SWMA!!!Pote..Pote!! VASILIS+GEORGIA 7/3,26/6!!!!! Exw trelathei mazi sou kai twra sto lew eilikrina!!!
   thrilos18
27-05-2009 10:47
επικό τραγούδι
   αγαπάκι..
14-01-2009 20:58
24.3.06..afierwmeno ston Dimitri pou latrepsa...sagapousa sagapaw k tha sagapaw..ayta pou zisame mazi exoun ginei paraisiseis k i elpida na guriseis stoixima pou exei pia xathei...2 xronia mazi..isoun i zwi m...to agapaki sou
   Αφιερωμένο από αγαπάκι..(Μαρια) - πατρα
για ΔΗΜΗΤΡΗ Π. - Αθηνα
14-01-2009 20:54
24.3.06=h pio wraia mera ts zwis mou
Πάει καιρός που έχεις φύγει..μα η θύμησή σ με τυλίγει..Κοντά μ πάντα τριγυρίζεις.. λόγια αγάπης ψιθυρίζεις..Στο πλάι μ σε νιώθω ακόμα..βλέπω το ολόγυμνο σου σώμα.
   Christinefisher
16-01-2008 14:40
ax.. ti teleio...
   Αφιερωμένο από lithium - Νικαια
για Γιωργο - Νικαια
27-10-2007 09:29
Κι εγω που χρονια ζω για σενα...
   lithium
27-10-2007 09:28
η νικολακοπουλου εχει γραψει πολλες μπαρουφες αλλα το ''Ποτε'' ειναι... αλλη κατηγορια...

Ενα απο τα αγαπημενα μου.
συγκλονιστικο τραγουδι κλαιω καθε φορα που το ακουω
   sofaki-7
23-09-2007 11:52
Οταν η κυρία Νικολακοπούλου συναντιέται με τον κύριο Κραουνάκη... Μαγεύουν...
   Isolde
02-07-2007 14:08
ακομα σε αγαπώ...ακόμα...
   fille_du_feu
10-05-2007 03:37
Giwrgaki mou...den tha maste mazi...alla den tha mpw se allo swma...
   Isolde
13-04-2007 13:59
Λενε ότι δεν πρέπει να λες ποτέ και πάντα. Είναι τρομερά αληθινό αυτό το τραγούδι , όσο αληθινή ήταν η αγάπη μου για σένα… Να’ σαι καλά αγόρι μου…Σε αγαπώ ακόμα… πολύ
"....κι ας μοιράζομαι ακόμα
στο Πριν, στο Ποτέ στο Μετά..."
   Φένια!!!!!
23-03-2007 18:20
Απλά υπέροχο!
   Αφιερωμένο από Πάνος - Κιλκίς
για Δανάη - Θεσσαλονίκη
03-02-2007 15:06
Ποτέ δε θα μπω σ' άλλο σώμα
Ποτέ κι ας γυρνώ σαν σκιά
Ποτέ κι ας μοιράζομαι ακόμα
στο Πριν, στο Ποτέ στο Μετά
   Theo_APR
06-10-2006 05:16
Ποτέ δε θα μπω σ' άλλο σώμα
   Ozymandias
13-08-2006 13:51
Ενα απο τα πιο ερωτικα τραγουδια που εχω ακουσει...
   Αφιερωμένο από ekdromi -
για is -
26-05-2006 06:11
fygame!!
   Ανώνυμο σχόλιο
13-05-2006
Symfono file, de xreiazetai analitikotero sxolio: !!!!!!!!!!!!!!!! :)
   Ανώνυμο σχόλιο
08-03-2006
ένα από τα πιο ωραία τραγούδια που άκουσα ποτέ
   Ανώνυμο σχόλιο
22-01-2006
Elenaki mou...
   Αφιερωμένο από E -
για P -
19-09-2005 09:11
..............
   Αφιερωμένο από E -
για P -
19-09-2005 01:45
ELPIZW TO E NA MHN SHMAINEI EUTUXIA!!!:)
   Αφιερωμένο από E -
για P -
19-09-2005 01:32
STEILE ENA SMS...PLEASE.
   Αφιερωμένο από P -
για E -
18-09-2005 16:59
.......
   Ανώνυμο σχόλιο
19-08-2005
σιγοτραγουδαω κ με φιλας..και σου δακρυζω..σ αγαπω
   Ανώνυμο σχόλιο
18-08-2005
καταπληκτικό!
   Αφιερωμένο από cvbcvb -
για vbcvbc -
05-05-2005 08:11
Ποτέ τόσες νύχτες για σένα
Ποτέ τόσο εσύ πουθενά
Κι εκεί που σε παίρνω για ψέμα
Στο αίμα μου μπαίνεις ξανά


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο