Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
97777 Τραγούδια, 238393 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Κι ύστερα πάλι λες - 1976      
 
Στίχοι:  
Γιώργος Σκούρτης
Μουσική:  
Δήμος Μούτσης


Θα σταματήσω τώρα πια στους δρόμους να γυρνάω,
την λύπη μου στον καφενέ να την κερνάω
και μες στα σινεμά να την ξεχνάω.

Κι ύστερα πάλι λες : "καλά είναι κι έτσι"
κλείσ’ το παράθυρο γιατί θα βρέξει,
κι άσ’ το φεγγίτη λιγάκι ανοιχτό
ίσα για να παίρνει, να παίρνει τον καπνό.

Αύριο είναι Κυριακή αργία,
μα εγώ τη Δευτέρα θα κατέβω απεργία.

Αύριο είναι Κυριακή αργία,
και τη Δευτέρα κατεβαίνουμε απεργία.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: -
      Αναγνώσεις: 4187
      Σχόλια: 3
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Εργατική συμφωνία
1976
[1] Πάει η αγάπη μου
1986
[1] Τα πρώτα μου τραγούδ...
1994
[1] Άλκηστις Πρωτοψάλτη ...
2002
[1] Στην αρχή (1975-1977...
2004
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Χριστόδουλας @ 12-12-2007
   Καφεκόπτης
20-11-2018 01:18
https://www.youtube.com/watch?v=u-O-l-ZulNo
   Καφεκόπτης
20-11-2018 01:18
https://www.youtube.com/watch?v=u-O-l-ZulNo
   gkremistis
30-07-2012 18:13
Δεν ξέρω αν το έχει πει και μόνη της η Πρωτοψάλτη, σίγουρα πάντως το έχει πει ντουέτο με το Μούτση.


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο