Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
99465 Τραγούδια, 241237 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Θα βρω μουρμούρη μπαγλαμά - 1956       
 
Στίχοι:  
Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου
Μουσική:  
Απόστολος Καλδάρας


Θα βρω μουρμούρη μπαγλαμά
σαν άνθρωπος να κλαίει
να του χτυπώ τα τέλια του
τον πόνο μου να λέει

Το μαράζι της καρδιάς μου
θα το διώχνει ο μπαγλαμάς μου

Δεν τον χωρά τον πόνο μου
η δόλια η καρδιά μου
ο μπαγλαμάς μ’ απόμεινε
στερνή παρηγοριά μου

Το μαράζι της καρδιάς μου
θα το διώχνει ο μπαγλαμάς μου

Θα βρω μουρμούρη μπαγλαμά
φίλο μου να τον κάνω
αφού κανείς δε με πονά
μαζί του θα πεθάνω

Το μαράζι της καρδιάς μου
θα το διώχνει ο μπαγλαμάς μου




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 82%  (10 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 15560
      Σχόλια: 7
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] 78 στροφές - Θα βρω ...
1956
[1] Η πόρτα ανοίγει
1967
[1] 14 χρυσές επιτυχίες ...
1977
[1] Το ξεκίνημα
1981
[1] Τα τραγούδια της Ευτ...
1993
[1] Ευτυχία Παπαγιαννοπο...
2007
[1] Πανόραμα του λαϊκού ...
2008
[2] Στέλιος ο ένας
1990
[2] Τα τραγούδια της Αμε...
1991
[2] Στέλιος Καζαντζίδης ...
1996
[2] Τα ζεϊμπέκικα του Στ...
1998
[3] Ο Νταλάρας τραγουδά ...
1971
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   dalaras.com @ 07-11-2002
   tzanidisjohn
26-05-2019 10:17
Με Γαβαλά Πάνο:
1η εκτέλεση 1957 Γαβαλάς Πάνος - Χορωδία
78" Odeon Ελλάδος GA-7956 GO-5481 & EXT GEOG 2531 7TGO 201 I

2η επανεκτέλεση Γαβαλάς Πάνος-Κούρτη Ρία
6 Απριλίου 1965
45" His Masters Voice Ελλάδος 7PG-3617 7XGA 2258 & ODEON 45-HGRA 1309
   netriofron
27-01-2017 18:47
Πάνος Γαβαλάς + Ρια Κουρτη -------- ΚΑΙ το 1965 επανεκδοση σε 45ρακια στην HMV (7PG-3617) , & στην ODEON (HGRA-1309)
Στέλιος Καζαντζίδης + Μαρινέλλα ----- ΚΑΙ επανεκδοση σε 45ρακια στην Nina Record Company ‎– N-24930 & στην Recor ‎– 930
1990 = Μιχάλης Δασκαλάκης ------ Αλμπουμ ''Ο Δάσκαλος Μια Βραδιά Στου Μιχάλη Δασκαλάκη'' (Ζωντανη ηχογραφηση) & στο CD ''Ο Ρεμπέτης Μιχάλης Δασκαλάκης'' (2006) & συλλογη ''Όλα Τα Ρεμπέτικα No 11'' ------- https://youtu.be/PlS_-v42u7Q
2012 = Μίμης Γκιουλέκας ‎ ------- απ'το CD ''Πριγκηπέσσα μου''
   netriofron
12-10-2016 19:31
ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ !!!!
ΓΑΒΑΛΑΣ = 1956 --- δισκος ''ΧΡΥΣΗ ΔΙΣΚΟΘΗΚΗ - Οι Μεγάλες Επιτυχίες_1956''
   netriofron
08-09-2016 22:27
1η = 1957 Πάνος Γαβαλάς +++++++ Ρια Κουρτη !!!!!!!!!!! (δισκος Odeon GA-7956)
2η = 1957 Στέλιος Καζαντζίδης + ΜΑΡΙΝΕΛΑ + Γιαννης Τατασόπουλος [ Δίσκος ΝΙΝΑ-655 (USA) ] -- ''Μέσα Απ' Τις 45 Στροφές'' (1996)
   ouzounis
14-07-2008 17:12
αχ και που να τον βρω το μουρμούρη το μπαγλαμά...
   Ανώνυμο σχόλιο
18-05-2006
to marazi tis kardias mou tha to dioxni o mpaglamas mou
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
ΚΑΛΟ   ( ΚΑΤΕΡΙΝΑ )


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο