Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
54784 Τραγούδια, 183050 Ποιήματα, 23449 Μεταφράσεις, 26532 Αφιερώσεις
 

 Θα σ΄ αγαπώ - 1979       
 
Στίχοι:  
Γιάννης Καλαμίτσης
Μουσική:  
Γιώργος Χατζηνάσιος


Ώσπου η γη να μη γυρίζει πια
Ώσπου το φως να γίνει σκοτεινιά
Ώσπου κι αυτός ο ήλιος να σβηστεί
Ώσπου ο χρόνος πια να ξεχαστεί
Θα σ’ αγαπώ

Ώσπου στα μάτια σου να δω φωτιές
Ώσπου κι εσύ σαν κεραυνός θα καις
Ώσπου να πάψει η ανατολή
Θα σ’ αγαπώ και πάλι πιο πολύ
Θα σ’ αγαπώ

Θα σ’ αγαπώ όσο κανείς δεν αγαπάει
Θα σ’ αγαπώ
Με μιαν αγάπη που ο νους σου δε χωράει
Θα σ’ αγαπώ

Ώσπου η γη να μη γυρίζει πια
Ώσπου το φως να γίνει σκοτεινιά
Ώσπου κι αυτός ο ήλιος να σβηστεί
Ώσπου ο χρόνος πια να ξεχαστεί
Θα σ’ αγαπώ

Ώσπου στα μάτια σου να δω φωτιές
Ώσπου κι εσύ σαν κεραυνός θα καις
Ώσπου να πάψει η ανατολή
Θα σ’ αγαπώ και πάλι πιο πολύ
Θα σ’ αγαπώ

Θα σ’ αγαπώ όσο κανείς δεν αγαπάει
Θα σ’ αγαπώ
Με μιαν αγάπη που ο νους σου δε χωράει
Θα σ’ αγαπώ

Πέρα από κει που φτάνει η αντοχή
Θα σ’ αγαπώ και πάλι πιο πολύ
Μέχρι το θάνατο και πιο μακριά
Μέχρι να πεις πεθαίνω τώρα πια
Θα σ’ αγαπώ



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 90%  (8 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 32818
      Σχόλια: 27
      Αφιερώσεις: 20
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Εικόνες
1979
[1] Δήμητρα Γαλάνη - Οι ...
1989
[1] Εφ΄ όλης της ύλης / ...
2000
[1] Ήταν μια φορά κι ένα...
2008
[1] Δήμητρα Γαλάνη - Vas...
2011
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   ludia_lithos @ 05-07-2003
   Αφιερωμένο από Αννα - Αθηνα
για Βαγγελη - Αθηνα
12.10.2003 16:05
Θα σ'αγαπς για παντα καρδοθλα μου...Και ευχομαι τα 3,5 χρονια μασ να γινοθν 1000!!!!
   Αφιερωμένο από aeriko -
για asteri moy -
15.06.2004 05:32
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ....ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ..ΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!
   Αφιερωμένο από feugati - καρδουλα σου
για brazil - καθε χτυπο της καρδιας μου
12.02.2005 04:05
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ,Σ'ΑΓΑΠΑΩ!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!
   Αφιερωμένο από aeriko - kardia soy
για angelina - sto einai moy
08.09.2004 06:39
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Σ'ΑΓΑΠΑΩ!!!
   Αφιερωμένο από vasso - athina
για ari - athina
21.04.2005 08:32
θα σ'αγαπω μωρο μου
   Αφιερωμένο από Trelo_gatoni - Αθήνα
για Αμφιτρίτη - Αθήνα
20.03.2005 16:21
σε λατρεύω ρεεεεεεεεε!
   Αφιερωμένο από Μαρια - Αθηνα
για Σταθη - Θεσσαλονικη
07.12.2005 03:12
Σ αγαπω τρελα βρε,δε μπορεις να φανταστεις ποσο!!!!!!!!!!!!!!Εισαι η ζωη μου!!!!!!!!!!!!!!!
   Αφιερωμένο από dimitra - athens
για bobo -
14.01.2006 15:22
s'agapao giati me kaneis na thelo na gino kalyteri!!!
   Αφιερωμένο από Μπέμπα -
για Μπέμπη -
02.02.2006 03:01
Θα σ'αγαπώ όσο κανείς δεν αγαπάει
Θα σ'αγαπώ
Με μιαν αγάπη που ο νους σου δεν χωράει
Θα σ'αγαπώ
   Αφιερωμένο από U2 - cosmos
για El Cid - cosmos
14.02.2006 12:25
Ακόμα κι αν φτάσω στην άκρη του κόσμου ... θα σ' αγαπώ ... με μιαν αγάπη που ο νους σου δεν χωράει ... θα σ' αγαπώ!!!!!
   Αφιερωμένο από vasso - ath
για ari - ath
14.04.2006 05:55
κοντρα σ'ολες τις αναποδιες, σ'ολα αυτα που δεν εχουμε κ ποτε δεν θα αποκτησουμε εγω θα σ'αγαπω
   Αφιερωμένο από Tania - Athina
για ... - tin kardia mou
08.09.2006 05:11
kai tote... kai tora... kai panta...
   Αφιερωμένο από psema - Αθήνα
για Νατάσσα - Κ_λ_ _ π _ _ η
17.10.2006 06:27
Επειδή υπάρχουν χιλιάδες "επειδή" για να σου πω... να ξέρεις ότι σε λατρεύω και θα σε λατρεύω για πάντα.. Ήξερα από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν οι ματιές μας, ότι εσύ είσαι αυτός ο άνθρωπος που
   Αφιερωμένο από psema - Αθήνα
για Νατάσσα - Κ_λ_ _π _ _ η
17.10.2006 06:30
ψάχνω.... Θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί σου, καρδούλα μου... Για μία ζωή δηλώνω δική σου! Γ.Κ.
   Αφιερωμένο από Μίνα - ...
για Τάσο - ...
15.11.2006 05:12
Ώσπου η γη να μη γυρίζει πια, ώσπου το φως να γίνει σκοτεινιά, ώσπου κι αυτός ο ήλιος να σβηστεί, ώσπου ο χρόνος πια να ξεχαστεί... Θα σ'αγαπώ!
   Αφιερωμένο από Ελένη - Χανιά
για Λευτέρη - Χανιά
25.07.2007 04:55
Ως που η γη να μην γυρίζει πια .... (ως το τέλος) θα σ'αγαπώ
   Αφιερωμένο από ΝΤΙΝΑ - ΑΘΗΝΑ
για ΝΙΚΟ - ΑΘΗΝΑ
13.03.2008 03:34
   Αφιερωμένο από a - a
για giwrgo - ..
20.04.2008 16:14
wspou sta matia sou na dw fwties.. wspou kai sy san keravnos na kais...
   Αφιερωμένο από soko11 - ptol
για dino - ath
23.03.2009 09:21
μωρό μου μόνο για σένα.
   Αφιερωμένο από Χρυσα - Γερμανια
για πανο - Πατρα
17.08.2009 08:16
ΔΕ γινεται να μη γυριζει πια η γη
ΔΕ γινεται το φως να γίνει σκοτεινιά,
ΔΕ γινεται ο ήλιος να σβηστεί,
Δε γινεται οχρόνος να ξεχαστεί.............................
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ Σ' Α Γ Α Π Ω
   Ανώνυμο σχόλιο
30-06-2005
to ypertato tragoudi...afierwmwno ston Giwrgo...me polu agaph.maria
   Stavros
28-10-2005
Φέρε τον κόσμο ολάκερο να το φωνάξω, καμβάδες να το ζωγραφίσω, μουσικές να το τραγουδίσω, βιβλία να στο γράψω. Πολύμνια ΣΕ ΑΓΑΠΩ
   Viennezos
09-12-2005
Τραγούδι από τον προσωπικό δίσκο της Γαλάνη "Εικόνες" (1979)
   psych
10-12-2005
θα σ'αγαπώ για πάντα...αυτό είναι αγάπη
   Ανώνυμο σχόλιο
01-03-2006
ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
11-04-2006
Xristina,11-04-2006/Γρηγόρη μου!στο'χω πει ότι δεν αλλάζουν αυτά που αισθάνομαι για σένα!Μόνο που είναι άδικο...πολύ άδικο να μην μπορέσεις ποτέ να τ'ανακαλύψεις γιατί δεν θά'μαστε ποτέ μαζί!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
02-05-2006
Απ'τα καλυτερα τραγουδια..Το αφιερωνω στην Εφημε ολη μου την αγαπη...Χαρης.
   Ανώνυμο σχόλιο
13-06-2006
Σε αγαπάω πολύ... πάρα πολύ Νατάσσα μου..... "Μικρούλα μου".... Γ.Κ.
   Ανώνυμο σχόλιο
20-06-2006
τραγούδι αγκαλιά
   canceroula
23-02-2007 03:58
Το λεέι φοβερα η Τσανακλίδου αυτό. Βγάζει όλο της το θατράλε στυλάκι και ειναι θείκο
   demi
08-03-2007 02:15
   It\'s me!!!
13-07-2007 07:03
Πέρα από κει που φτάνει η αντοχή
Θα σ'αγαπώ και πάλι πιο πολύ
Μέχρι το θάνατο και πιο μακριά
Μέχρι να πεις πεθαίνω τώρα πια
Θα σ'αγαπώ....
   demi
03-03-2008 21:42
...μέχρι το θάνατο και πιο μακριά...μέχρι να πεις πεθαίνω τώρα πια....θα σ΄αγαπώ...
   roimat
14-06-2008 03:20
Ύμνος στην Αγάπη...την χωρίς όρια και χωρίς ανταλλάγματα Αγάπη..
   eressos
17-06-2008 05:59
afieromeno sthn eleni
   marlin1
15-11-2008 02:48
Τ ι να πρωτοπω? Τιποτα..
Φαντασιωνομαι να σε σηκωνω ψηλα και να γεμιζουμε μαζι...
Να σ εχω και ειναι αρκετο.. Ναι μου φτανει, μου φτανει.. ναι Θεέ μου!
Και ξερω ξερω παναθεμα με! Αν δεν το κανω εγω κανεις, τ'ακους κανεις δε θα το κανει!Ειμαι εδω ειμ εδω! Δες με..Αγαπησε με !Το χω αναγκη!
   soko11
23-03-2009 08:24
ego ki esi psixi mu
   saxlamari_11
21-12-2009 14:37
☆ για πάντα κούκου ☆ σ'αγαπάω ♡Σ♡
   n.ts.s agapaw
30-06-2010 08:36

Ώσπου η γη να μη γυρίζει πια
Ώσπου το φως να γίνει σκοτεινιά
Ώσπου κι αυτός ο ήλιος να σβηστεί
Ώσπου ο χρόνος πια να ξεχαστεί
Θα σ' αγαπώ Κανελλιτσα μου
   tsiou
19-07-2011 21:31
τελειο..
ελπιζω να βρω και εγω μια αγαπη τοσο δυνατη για να εχει και για μενα νοημα..
Love is needed to be loved..
http://www.youtube.com/watch?v=2GmVajkqLNU
   tsiou
19-07-2011 22:51
oops Love is needing to be loved..
   xarouloxtupimenh
05-04-2012 11:15
Θα σ' αγαπώ όσο κανείς δεν αγαπάει
Θα σ' αγαπώ
Με μιαν αγάπη που ο νους σου δεν χωράει
Θα σ' αγαπώ...
   litsa19892008
04-08-2012 21:49
δεν ξερω πού τ'ακουσα και μου κολλησε αλλα δεν πειραζει... εγω παντως θα σ'αγαπω οσο κανεις δεν σ'αγαπα...
   kristi...
12-09-2012 17:26
   kristi...
15-02-2013 17:22
   longieth
04-11-2013 01:01
Από τα ερωτικά του Γιάννη Καλαμίτση που... θα μας λείψει...
   Σο Κερκυραια
02-03-2014 20:39
Θα σ΄αγαπω οτι και αν γινει οπος και να ειναι….


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο