Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
54452 Τραγούδια, 179090 Ποιήματα, 23079 Μεταφράσεις, 26515 Αφιερώσεις
 

 Πριγκιπέσα - 2000       
 
Στίχοι:  
Σωκράτης Μάλαμας
Μουσική:  
Σωκράτης Μάλαμας


Άλλα θέλω κι άλλα κάνω
πώς να σου το πω
έλεγα περνούν τα χρόνια
θα συμμορφωθώ.

Μα είναι δώρο άδωρο
ν’ αλλάξεις χαρακτήρα
τζάμπα κρατάς λογαριασμό
τζάμπα σωστός με το στανιό.

Έξω φυσάει αέρας
κι όμως μέσα μου
μέσα σ’ αυτό το σπίτι
πριγκιπέσα μου,
το φως σου και το φως
χορεύουν γύρω μας
απίστευτος ο κόσμος
κι ο χαρακτήρας μας.

Άλλα θέλω κι άλλα κάνω
κι έφτασα ως εδώ
λάθη στραβά και πάθη
μ’ έβγαλαν σωστό.

Ξημερώματα στο δρόμο
ρίχνω πετονιά
πιάνω τον εαυτό μου
και χάνω το μυαλό μου.



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 91%  (85 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 156132
      Σχόλια: 96
      Αφιερώσεις: 12
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Ο φύλακας κι ο βασιλ...
2000
[1] Αλεξίου - Μάλαμας - ...
2007
[2] Το μονοπάτι
2006
[3] Αυστηρώς λαϊκόν
2007
[5] Τραγουδήστε, μην ντρ...
2008
[6] Στο δρόμο
2008
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   costas1976@hotmail.com, Kostas @ 05-07-2003
   Αφιερωμένο από Γεωργία -
για Mαρία - kιλκίς
11.10.2003 03:13
Aκόμα μούτρα μου κρατάς?
   Αφιερωμένο από Ζου - Χαϊδάρι
για Ζου - Παγκράτι
09.09.2005 10:26
ballpoint position is calling ballpoint ....reading ballpoint?
   Αφιερωμένο από ?????? - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
για ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
25.02.2007 13:30
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΣΑ
   Αφιερωμένο από ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
για ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
25.02.2007 13:46
ΟΣΕΣ ΛΟΒΟΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΜΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ. ΧΑ ΧΑΧΑΑ.ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ. ΕΝΑ ΔΥΟ ....ΕΝΑ.... ΔΥΟ ...ΦΟΥ... ΦΟΥ
   Αφιερωμένο από ελενη - .
για πετρο - ..
08.01.2008 17:46
Το μονο που θελω...ειναι να καταλαβω γιατι...Σευχαριστω παντως για αυτο που με εκανες να νιωσω,κι ας με προδωσες.Να σαι καλα!
   Αφιερωμένο από ΝΙΚΟΣ - ΚΥΨΕΛΗ
για ΑΛΕΚΑ - ΚΥΨΕΛΗ
13.05.2008 08:01
ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ.ΣΤΗΝ "ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΣΑ" ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ!!!!
   Αφιερωμένο από stavros - patra
για maria - athina
29.07.2008 13:02
se agapaw giati eisai mia prigkipissa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Αφιερωμένο από petougkia - ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ
για ΚΟΥΡΟΥΠΩ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
08.09.2008 03:01
ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΓΟΥΔΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ
   Αφιερωμένο από ...να σε προσέχω... - τέρμα κόσμου(το δικού σου)
για Πριγκιπέσα - στην κοσμάρα σου
28.10.2008 06:27
Θέλω να σε δω...
   Αφιερωμένο από NIKOLETA - ΕΛΛΑΔΑ
για NIKO - ΕΛΛΑΔΑ
23.10.2009 06:45
ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ
   Αφιερωμένο από κικη - xalkida
για κωστα - xalkida
02.05.2010 13:46
κουτσουνακι μου για σενα με πολυ love
   Αφιερωμένο από Mary Gtetsi - Ευβοια
για Giorgos - Κρητη
07.01.2014 13:17
Σε Αγαπαω Ρε Μαγκα Μου.....Για Εσενα Πριγκηπα Μου
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Το καλύτερο τραγούδι όλων. Οι πιο αληθινοί στίχοι, η καλύτερη μελωδία, η τέλεια ερμηνεία!! Ό,τι και να πει κανείς για αυτό το τραγούυδι είναι λίγο   ( Μ. )
   Ανώνυμο σχόλιο
24-03-2005
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ". ΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ....ΑΑ
   Stefi (Lampard)
17-08-2005
simfwnw kai me tous dio sas!!! to afierwnw ston kollito mou Giorgo pou trelenetai gia auto to tragoudi
   Ανώνυμο σχόλιο
01-09-2005
στην Χρυσαυγή με αγάπη ο αδερφός σου με την ελπίδα οτι κάποιος θα σε φωνάζει πριγκηπέσα!!! ΠΑΡΓΑ
   Ανώνυμο σχόλιο
10-05-2006
απιστευτο κομματι.απαυτα που μονο η ελλαδα μπορει να βγαλει.το πρωτο τετραστιχο μοναχα κλεινει μεσα του ολοκληρη κοσμοθεωρια
   Ανώνυμο σχόλιο
11-07-2006
Αφιερωμένο σε αυτή που κάποτε μου το αφιέρωσε...
   Δημήτρης Γ.
28-12-2006 16:55
Αφιερωμένο σε αυτή που κάποτε μου το αφιέρωσε...
μ'ανατρίχιασες ρε φίλε. τι σχόλιο ήταν αυτό! Να σαι καλα ρε παλίκαρε!
   afro6stoltidis
09-04-2007 16:41
ΑΛΛΑ ΘΑΛΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΩΣ ΕΔΩ
ΛΑΘΗ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΠΑΘΗ ΜΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΩΣΤΟ!!!
ΣΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ
ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!
   Majic
10-04-2007 20:47
alla thelw k alla kanw..akoma dn symorfwthika..koitazw mprosta..ta idia vlepw..
   lakis7
13-06-2007 20:23
eksaireto
   lenapana
21-06-2007 13:46
trelenomai na to akouw ayto to tragoudi!!!! otan sou to afierwnei o anthrwpos sou ta synaisthimata ginontai pio entona!!!! to na eisai h prigkipessa kapoiou einai yperoxo.
   nirax
06-08-2007 06:15
Aπίσετυτος ο κόσμος και ο χαρακτήρας μας ....
Σταμάτη σε ευχαριστούμε
-----------

Τα χρόνια περνάνε εμεις μένουμε ίδιοι ...
   enalaktiko
06-08-2007 17:05
Όταν η αδυναμία εκφράζεται με ένα τραγούδι..
   ntiegkito21
06-08-2007 19:05
τζάμπα σωστός με το στανιό.
   magdou
17-09-2007 05:05
ελεγα περνουν τα χρονια, θα συμμορφωθω...
τελειο... ετσι απλα...
   Astranammata
12-10-2007 09:31
Αφιερώνω αυτό το τόσο όμορφο τραγούδι , στον καλύτερο μου φίλο Ευριπίδη το οποίο ΛΑΤΡΕΥΕΙ.. και εύχομαι πάντα να είναι "εδώ" να με τυραννάει !
   elle88
13-12-2007 15:20
apisteftos o kosmos kai o xaraktiras mas!!ase ton aera eksw na fisa...emeis tha swsoume ton kosmo!!
   Sweet Killer
07-01-2008 03:55
Απίστευτο τραγούδι........
Θα συμφωνήσω με κάποιον παραπάνω που είπε πως το πρώτο τετράστιχο μονάχα κλείνει μέσα του ολόκληρη κοσμοθεωρία! Έχει δίκιο, αν και για μένα ολόκληρο το τραγούδι αυτό είναι κοσμοθεωρία.... Και απολογισμός ζωής....
   ykallika
17-01-2008 05:37
To loipon...se autous pou me kathgorisan pws evgaza grigora simperasmata k etsi eitane lan8asmena, ena 8a tous pw

"λάθη στραβά και πάθη
μ' έβγαλαν σωστό."

kai twra akougwntas auto ton talantouxo tragoudisti katalavainw th megalh simmasia tou "απίστευτος ο κόσμος
κι ο χαρακτήρας μας."

Kai gia thn parea mas, edw, se auth thn istioselida, ena euxomai, na maste oloi kala gia na akoume Malama!!
   HUSQVARNAKIAS
18-02-2008 08:40
HMOYNA PROXTHES STIN THESSALONIKI STON ROKKO,
KAI POU LETE RE PAIDES MILAME ESKISE!!!!!!! TO ERMINEYSE ME MONADIKO TROPO MIN PO KAI ISA ME TON MALAMA POU EINAI SIGOURE ENAS APO TOUS KALITEROUS STO IDOS AYTO POU PERASE POTE APO AYTOI THN XORA!!!!!

OSO GIA TO TRAGOUDI EINAI PISTEYO META TO GIA TO KALO MOU TOY MILIOKA TO KALITERO TRAGOUDI POY GRAFTIKE POTE MIN KSEXNAME KAI TA, STIN ELLAS TOU 2000 KATSIMIXA KAZANTZIDIS BARDIS,
KAI TO TRAGOYDI GIA TON SOLOMOS SOLOMOY
   staroula
22-02-2008 07:35
συμφωνω μ ολους
Μοναδικο Τραγουδι
   kameno xarti
03-03-2008 12:40
pigainte ena vrady stavro tou notou
aksizei na strimwxthikte gia na anatrixiasete akougontas ton na to leei.....
   katerinakon
14-03-2008 09:08
Μα είναι δώρο άδωρο
ν' αλλάξεις χαρακτήρα
τζάμπα κρατάς λογαριασμό
τζάμπα σωστός με το στανιό............
theiko kommati.....swkratis for ever paides....
   staroula
22-03-2008 05:55
....HUSQVARNAKIAS δεν ειναι λογικο να συγκρινεις το Σωκρατη με το Ροκκο την Πριγκιπεσσα την εχουν ερμηνευσει πολλοι αλλα σαν τον ΜΑΛΑΜΑ κανεις........
   staroula
22-03-2008 05:56
....kameno xarti τον εχω ακουσει το ΜΑΛΑΜΑ σε συναυλια
και ηταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ
   DoS1eR
22-03-2008 07:12
   ellie_tz.
12-05-2008 06:56
   ΦΩΤΕΙΝΗ2
28-06-2008 10:28
όσες φορές και να το ακούσεις πάντα θα ταξιδεύεις......
σωκράτη σ'ευχαριστούμε......
   stratsiani
01-07-2008 05:21
afierwmeno kai apo mena s' auton pou kapote mou to afierwse... eprepe na katalavw kati tote pou mou to tragoudouse gia tis dikes tou adynamies, opws grafei kai o filos parapanw... omws egw akouga mono to "prigipesa mou"... de variesai... o prwtos i o teleutaios pou tha me prodwsei?
   augerini
17-07-2008 06:32
αφου ειναι το αγαπημενος σου εγω δεν μπορω παρα να σου το αφιερωσω . να σαι καλα να περνας ακομα καλυτερα και να προσεχεις πολυ . σ αγαπαω πολυ... και ας φευγεις μακρια
   ΛΟΦΟΣ
18-07-2008 02:05
..απίστευτος ο κόσμος....με εκλπήσει πάντα δυσάρεστα
   Chameleon
27-07-2008 06:42
γιατί ρε έυη......γιατί ρε πριγκηπέσσα??
   @@@tzela@@@
02-08-2008 00:25
ΤΖΑΜΠΑ ΣΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ
   Arxaggelina
21-08-2008 06:35
"Άλλα θέλω κι άλλα κάνω
πώς να σου το πω
έλεγα περνούν τα χρόνια
θα συμμορφωθώ."
   Lacrymosa
23-08-2008 13:12
Στον Αχιλλέα που μου το σιγοτραγούδησε ένα βράδυ... που όμως άλλο ήθελε κι άλλο έκανε...
   petougkia
08-09-2008 01:55
ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ,ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΑ ΛΕΝΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ....
   ...να σε προσέχω...
28-10-2008 05:17
Άλλα θέλω κι άλλα κάνω.Πώς να σου το πω? Μα,είναι δώρο άδωρο ν'αλλάξεις χαρακτήρα,Πριγκιπέσα μου? Ξημερώματα στο δρόμο,ρίχνω πετονιά,πιάνω τον εαυτό μου και χάνω το μυαλό μου...Έλεγα:περνούν τα χρόνια,θα συμμορφωθώ.Μα μόνο εγώ να έσφαλα μου φαίνεται τρελό.Μη με ξεχνάς...να σε προσέχω μόνο...
   ...να σε προσέχω...
28-10-2008 05:29
   scmertz
06-11-2008 08:08
to spiti ine edo i pringipessa omos efige !
   scmertz
06-11-2008 08:08
   only music
09-12-2008 01:40


   lupo20
16-12-2008 13:20
Αφιερωμένο εξαιρετικά στην Pringipessa της εφημερίας Ria
   tariff
28-12-2008 13:38
Ξημερώματα στο δρόμο
ρίχνω πετονιά
πιάνω τον εαυτό μου
και χάνω το μυαλό μου.
   7magoi
31-12-2008 05:37
alla 8elw k alla kanw,pws na s to pw?
pws alliws na s to pw p dn m'akous?
h p kaneis pws dn m'akous?
eimaste koi duo desmioi vlepeis mias anaphrhs,gemaths taboo koinwnias...
   kathyg4p
18-01-2009 05:22
   xxix86
23-01-2009 08:49
Ότι και να πεις γι' αυτό το τραγούδι δε φτάνει να περιγράψει την αξία του
Ένα απ' τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια όλων των εποχών
Απλά λόγια με εκπληκτική μουσική
   ktzir
29-01-2009 09:55
Μένει κανείς άναυδος με το στιχο αλλά και τη μουσική.
   stefanakos
10-02-2009 13:30
leei polla to tragoudi....lathi strava kai pathi,m'evgalan swsto...
   olgeto
24-02-2009 13:06
telika o Teo eixe dikio..an den ksereis auto to tragoudi den mporeis na les oti akous entexno...
   EY-BOIA
14-03-2009 18:55
Ante kai Steile mas Sto...... Re Sokrati gia thn Parti sou kai Mono....
   Tweetaki
18-03-2009 00:13
Telio...............Pooo......!
Άλλα θέλω κι άλλα κάνω
πώς να σου το πω
έλεγα περνούν τα χρόνια
θα συμμορφωθώ.
   giosmart
21-03-2009 12:33

   BOUKOLOS
27-03-2009 00:07
Κάποια πονεμένη ιστορία υπάρχει πίσω από αυτό το τραγούδι. Δεν ξέρω αν αφορά τον ίδιο τον Σωκράτη αλλά η πληροφορία είναι έγκυρη. Λεπτομέρειες δεν μάθαμε!
   sugarrr88
29-03-2009 05:40
"Άλλα θέλω κι άλλα κάνω
πώς να σου το πω
έλεγα περνούν τα χρόνια
θα συμμορφωθώ."
alla akoma ta idia la8h kanw.... ax..
   pana8inaikos13
05-04-2009 18:14
k apo karra twra!!!!!
   spinakos
06-04-2009 02:41
απίστευτος ο κόσμος
κι ο χαρακτήρας μας
   clumsy
18-04-2009 04:50
mou to afierwse exthes to mwraki mou.. agoraki mou oti k na kaneis s'agapawwwwwww... apla teleio tragoudi.!! S'euxaristw pou eimai i prigkipesa sou!!!!!!!!!!!!!!!!!!! k s'euxaristw pou katalavaineis kapoia pragmata!! se latreuw. to koritsaki s
   Aimilia!!!!
22-04-2009 07:50

   costas1976@hotmail.com
30-04-2009 00:50
META APO POLLA XRONIA PALI STO "stixoi"

ENA DIASTHMA ESTELNA AVERTA STIXOUS, A RE MOU THYMHSE!

ANYWAY, AUTO TO KOMMATI PAIDIA POU HTAN APO TA KORYFAIA THS FOITITIKHS-STRATIOTIKHS-NEANIKHS MOU ZWHS, EIXA THN EYTYXIA NA TO XOREPSW ZEIMPEKIKO STH GYNAIKA MOU STO GAMO MAS!!!

GIA SOU RE SOCRATES!!
   mikropony
02-05-2009 07:29
..teleio..pragmatika!!Άλλα θέλω κι άλλα κάνω
Άλλα θέλω κι άλλα κάνω κι έφτασα ως εδώ
λάθη στραβά και πάθη
μ' έβγαλαν σωστό.
   !angel!
05-05-2009 22:25
Απίστευτος ο κόσμος
κι ο χαρακτήρας μας
   ikaria...
03-06-2009 12:06
Εxo fisaei aeras ki omws masa mou,mesa s auto to spiti prigipesa mou,to fws sou kai to fws horeuoun gurw mas,apisteutos o kosmos ki o haractiras mas..!
   halford
15-06-2009 11:08
"Άλλα θέλω κι άλλα κάνω" - "Τσάμπα σωστός με το στανιό".

Πολύ μεγάλες και πικρές αλήθειες...

Γαμώτο, ισχύει για πάρα πολλούς από μας, για να μην πω όλους μας!

Ας είναι καλά ο Νικόλας Άσιμος που μας συντροφεύει...

Υ.Γ. Μην ακούω ηλιθιότητες περί Ρόκκου και Καρρά! Υπάρχει και φιλότιμο! Έλεος! Mercy [που θα 'λεγε και ο Γεωργίου!]!
   nea xrysi
16-06-2009 03:28
Λατρεμένο κομμάτι!!! Στίχοι και μουσική!!!
Στα αγαπημένα μου!!!
   εκείνη**
04-07-2009 05:03
δεν έγινε και τίποτα αν χάνουμε το μυαλό μας...αρκεί να πιάνουμε τον εαυτό μας λίγο-λίγο! μην καπνίζεις τόσο όταν το ακούς..στελνε μου ένα μηνυμα !
   Αρούκος
18-07-2009 14:13
ΑΠΑΙΧΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!
   Georgia_paros
04-08-2009 10:54
Ayto to tragoudi gia na parei pnoh, prepei na to ermhnevei MONO o Malamas. telos.
olo to tragoudi einai fantastiko..
   TINA17
07-08-2009 11:24
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΩ!
   iremora
08-09-2009 07:31
Μην ακούω ηλιθιότητες περί Ρόκκου και Καρρά! Υπάρχει και φιλότιμο! Έλεος! Απλα τελειο.........
   terrys
17-09-2009 17:41
a
   didkeep
23-10-2009 16:48
αφιερωνω στο αγορι
   Sundy!!!!
27-10-2009 03:54
πριγγιπεσσα μου ε; καλο!!!
   litsa19892008
07-11-2009 03:06
αν και δ ειμαι του λαικου, αυτο το τραγουδι μ αρεσει πολυ..

Άλλα θέλω κι άλλα κάνω
πώς να σου το πω
έλεγα περνούν τα χρόνια
θα συμμορφωθώ.

Μα είναι δώρο άδωρο
ν' αλλάξεις χαρακτήρα....
   motoworld
06-01-2010 14:18
   Alex-Tsaou
17-01-2010 03:58
Σωκράτη ζούμε να σε ακούμε....
   michalakis1958
14-02-2010 00:19
to agapimeno tragoudi emena kai tou giou mou philippou.Einai 10 xronon kai to xoreyei kiolas!!!!!!!!!!!1255
   Julius
14-02-2010 06:02
8eikooo...
Panayiotis Kipros... Nea Salamina Famagusta FC
   dimitriskalamata
21-02-2010 00:13
komataraaa!!!!!!!!
   daponte
23-02-2010 14:25
http://www.youtube.com/watch?v=_9qvimjTG_0
   michalakis1958
27-02-2010 03:52
   georgini
02-05-2010 12:49
apisteyto tragoydi...
   xrisakako1984
16-05-2010 00:52
alithinoi stixoi
   ABUDABIS
21-05-2010 08:19
Ίσως το πιο επιτυχημένο έντεχνο-λαϊκό τραγούδι των ημερών μας... Αν και μετά την "ακρόαση" της ερμηνείας του από το Βασίλη Καρρά, απέκτησα λίγο διαφορετική γνώμη. Όχι για την ποιότητα και την ωραιότητα του κομματιού, αλλά για το είδος του. (ε, όπως και να το κάνουμε, ο Καρράς είναι Καρράς...)
   ABUDABIS
21-05-2010 08:20
http://www.youtube.com/watch?v=NAkL_GXBcZA&feature=related (by Vasilis Karras)
   ΧΡΙSΤΙΝΑ
25-07-2010 03:58
ΤΟ ΦΩΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΑΣ........ ΤΕΛΕΙΟ!
   almpatros
27-07-2010 06:51
ελεγα περνουν τα χρονια θα συμορφωθω....γραμμενο για παρτη μου ρε......δεν το πιστευω
   marmillou
03-09-2010 11:32
Πραγματικά πολύ καλό τραγούδι, μου αρέσει ο σκοπός του, μου αρέσει και ο τρόπος που το ερμηνεύει ο Μάλαμας αλλά....δίνοντας σημασία κανείς στους στίχους...μήπως είναι ο ύμνος των ξεροκέφαλων? Εκείνων που ξέρουν ότι κάνουν λάθος αλλά δε θέλουν να αλλάξουν τον χαρακτήρα τους, να τον βελτιώσουν?
Απλά μια σκέψη κάνω και διατύπωσα έναν προβληματισμό...τίποτα άλλο....
   mpam k katw
04-09-2010 15:11
to fos sou kai t fws xwrevoun giro mas para3enos o kosmos k o xaraktiras mas.................................kala e prigipesa poios thn xarh cou!!!
9ehko tragoudi_____apo t agaphmena m
javascript:insertext('',%20'comments')
   dodoka
28-09-2010 13:13
άλλα θέλω κι άλλα κάνω....Λες και έχει γραφτεί για μένα... τέλειος στίχος!!!!
   --3--
24-12-2010 16:54
Φοβερό λαϊκό τραγούδι...
Μεγάλο respect στο δημιουργό και ερμηνευτή του. Και άλλες εκτελέσεις είναι καλές.
Ως συνήθως όμως, η πρώτη είναι και η καλύτερη...
   tropaiatis
18-01-2011 15:53
Έλεγα περνούν τα χρόνια θα συμμορφωθώ... ... ...Αφιερώνω λοιπόν αυτό το τραγούδι στην καλή μου Στέλλα, στην πριγκιπέσα μου, την μακρυμαλλούσα γοργόνα μου! Γιάννης.
   BM7BM777
28-07-2011 09:13
Vasilis Karras PRWTH EKTELESH OXI MALAMAS
   costas1976@hotmail.com
30-07-2011 11:46
Αυτο μου θυμιζει την αποψη των Σκοπιανων οτι αυτοι ειναι οι πραγματικοι Μακεδονες! Ποιος Καρας και αφωνος σκυλας ρε μαγκα? Σωκρατης ειναι το τραγουδι και μ@λακια του που συναινεσε να το βιασουν αλλοι! Τελος
   emotion
14-10-2012 10:16
Είναι Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   mainalos
02-01-2013 17:48
από τα πιο αδιάφορα και άχρωμα τραγούδια του Μάλαμα
   alexandros23022000
04-04-2013 00:41
To kalitero tou malama me to tsiggaro atelioto


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο