Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
57812 Τραγούδια, 189296 Ποιήματα, 25327 Μεταφράσεις, 26507 Αφιερώσεις
 

 Το κόκκινο φουστάνι - 1986       
 
Στίχοι:  
Κώστας Κινδύνης
Μουσική:  
Σταύρος Κουγιουμτζής


Η νύχτα κατεβαίνει με μαύρο φερετζέ
κι η πόλη διψασμένη για φώτα και σουξέ.

Βάλε το κόκκινο φουστάνι
εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά.
Έλα και μη μετράς την ώρα
τα νιάτα είναι δώρα που καίνε σαν φωτιά.

Τι να μας περιμένει αύριο το πρωί
ποιος έρωτας πεθαίνει και ποιος θα γεννηθεί.



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 93.2%  (27 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 32616
      Σχόλια: 5
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Τρελοί και άγγελοι
1986
[1] Η νύχτα κατεβαίνει
1993
[1] Ελευθερία Αρβανιτάκη...
1995
[2] Μια γυναίκα μπορεί
2003
[3] Όπως παλιά
2009
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   costas1976@hotmail.com, Kostas @ 05-07-2003
   emotion
23-11-2012 13:52
Το λατρεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κουγιουμτζης για ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   peligraso
06-12-2011 11:03
can someone translate this to english?
   sezenaki
25-04-2008 13:40
bravo
   Ανώνυμο σχόλιο
05-05-2006
για πάντα θα μείνω
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Vale to epitelous   ( Black cat devil )


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο