Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
57673 Τραγούδια, 184531 Ποιήματα, 25282 Μεταφράσεις, 26490 Αφιερώσεις
 

 Το κόκκινο φουστάνι - 1986       
 
Στίχοι:  
Κώστας Κινδύνης
Μουσική:  
Σταύρος Κουγιουμτζής


Η νύχτα κατεβαίνει με μαύρο φερετζέ
κι η πόλη διψασμένη για φώτα και σουξέ.

Βάλε το κόκκινο φουστάνι
εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά.
Έλα και μη μετράς την ώρα
τα νιάτα είναι δώρα που καίνε σαν φωτιά.

Τι να μας περιμένει αύριο το πρωί
ποιος έρωτας πεθαίνει και ποιος θα γεννηθεί.



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (9 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 28724
      Σχόλια: 5
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Τρελοί και άγγελοι
1986
[1] Η νύχτα κατεβαίνει
1993
[1] Ελευθερία Αρβανιτάκη...
1995
[2] Μια γυναίκα μπορεί
2003
[3] Όπως παλιά
2009
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   costas1976@hotmail.com, Kostas @ 05-07-2003
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Vale to epitelous   ( Black cat devil )
   Ανώνυμο σχόλιο
05-05-2006
για πάντα θα μείνω
   sezenaki
25-04-2008 13:40
bravo
   peligraso
06-12-2011 11:03
can someone translate this to english?
   emotion
23-11-2012 13:52
Το λατρεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κουγιουμτζης για ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο