Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
57812 Τραγούδια, 187147 Ποιήματα, 25327 Μεταφράσεις, 26491 Αφιερώσεις
 

 Μακριά μου να φύγεις       
 
Στίχοι:  
Κώστας Βίρβος
Μουσική:  
Πάνος Γαβαλάς & Αργύρης Κουλούρης


Την καρδιά μου πλήγωσες, μ’ έκανες και πόνεσα
εσύ δε μ’ αγαπάς, ούτε με πονάς.
Άπονα μου φέρνεσαι, σκέφτεσαι παράλογα,
Όπου θες να πας, εσύ δε μ’ αγαπάς.

Μακριά μου να φύγεις, να φύγεις, να φύγεις,
δεν θέλω ξανά να σε δώ.
Μονάχος να μείνω, να κλαίω, να πίνω
κι ας γίνω ρεμάλι σωστό.

Πίστεψα στα λόγια σου που πολλά μου έλεγες,
Εσύ δε μ’ αγαπάς, ούτε με πονάς.
Φύγε και για μένανε μην ενδιαφέρεσαι,
όπου θες να πας, αφού δε με πονάς.

Μακριά μου να φύγεις, να φύγεις, να φύγεις,
δεν θέλω ξανά να σε δώ.
Μονάχος να μείνω, να μείνω, να μείνω,
κι ας γίνω ρεμάλι σωστό.



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 93%  (60 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 99002
      Σχόλια: 15
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[2] Ένας ρεμπέτης
1974
[3] Δρόμοι που αγάπησα
1991
[4] Απόψε που χωρίζουμε
1995
[5] Τα παιδιά από την Πά...
1999
[6] Αγαπημένο μου ημερολ...
2005
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   KONSTANTINOS @ 28-06-2007
   netriofron
09-09-2014 14:46
του 1964
   kristi...
05-10-2012 16:48
   kombra
24-02-2012 11:36
ΠΡΩΤΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ (ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ Π. ΓΑΒΑΛΑ.
   singerkate
07-12-2011 13:47

Την καρδιά μου πλήγωσες, μ’ έκανες και πόνεσα .....
εσύ δε μ’ αγαπάς, ούτε με πονάς.
Άπονα μου φέρνεσαι, σκέφτεσαι παράλογα .....
Όπου θες να πας, εσύ δεν μ'αγαπάς..


   kathyg4p
10-06-2011 03:12
   www.iliosradio.com
07-02-2011 19:06
!!!! μονάχη να μείνω, να κλαίω, να πίνω !!!
   koloniotis7
25-03-2010 00:17
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΙΤΑΛΗ ΦΩΝΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπραβο Κωσταντινε που ανεβασες τους στιχους!!!!!!!
   NONDASPAN
28-02-2010 17:26
λοιπον τεραστιο τραγουδι , απιστευτο , με φοβερη δυναμη...υπαρχει και μια βερσιον πολυ καλη με τον Στελακη τον Διονυσιου
   ORLANDINA
08-02-2010 15:16
Μακριά μου να φύγεις
δεν θέλω ξανά να σε δω
μονάχη να μείνω
κι ας γίνω ρεμάλι σωστό.!!!
   effious
15-11-2009 10:36
Βιτάλη!! μια φωνή που σου παίρνει τη φωνή κ σε αφήνει κυριολεκτικά άφωνη-ο
   maryya
23-03-2009 03:50
afiste to vitali k mono vitali h kalitera ellinida tragoudistria poia xaroula?thn lionei thn lionei.adikithike poli auti h tragoudistria.poli krima.auti tha prepe na tan to proto onoma........ego tha thn akouo k tha thn imno
   perseusath
19-02-2009 04:47
αλλες ερμηνειες........καλο θα ηταν να εμπαινε και του Λουκα Νταραλα..
Τεραστιο κομματι!!!!!!!!!!!!!!!!
Κωστας Βιρβος.-
   Τσιγάρο
17-09-2008 14:12
   Τσιγάρο
17-09-2008 14:12
aaa...aaaaa..!!! PWPWPWWWWWWW..ayta einai .......
KAI AS GINW REMALI SWSTO !!!
   fotinivit
28-05-2008 08:29
το συγκεκριμένο κομμάτι αρκει να το ακούσεις live απο τη μεγάλη Βιτάλη!!!

αρκεί για να πάθεις...


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο