Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
57673 Τραγούδια, 184482 Ποιήματα, 25282 Μεταφράσεις, 26490 Αφιερώσεις
 

 Καροτσέρης - 1927       
 
Στίχοι:  
Παραδοσιακό
Μουσική:  
Παραδοσιακό


Καροτσέρη τράβα, να πάμε στα Ταταύλα
πόσα τάλιρα γυρεύεις
να με πας και μη με φέρεις
τράβα

Καροτσέρη τράβα, να πάμε στα Ταταύλα
δε με βάζει αυτός ο τόπος
πάρε με να φύγω πρώτος
τράβα

Καροτσέρη τράβα, να πάμε στα Ταταύλα
τράβηξε όποιο δρόμο ξέρεις
μόνο πίσω μη με φέρεις
τράβα

Τράβα καροτσέρη, γρήγορα να πάμε
τράβα, τράβα, γρήγορα να πάμε

Τράβα

Καροτσέρη τράβα ίσια, να μας πας για τα Πατήσια
πόσα τάλιρα γυρεύεις
να μας πας και να μας φέρεις

Καροτσέρη τράβα, να πάμε στα Ταταύλα
πόσα τάλιρα γυρεύεις
να μας πας και να μας φέρεις

Δέκα τάλιρα γυρεύω, να σας πάω και να σας φέρω

Τράβα

Τράβα καροτσέρη, γρήγορα να πάμε
τράβα, τράβα, γρήγορα να πάμε



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 80%  (2 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 4760
      Σχόλια: 3
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] 78 στροφές - Καροτσέ...
1927
[2] Μια στο καρφί και μι...
1973
[3] Μαίρη Λω - Τα τραγού...
2006
[4] Τα πρώτα χασαποσέρβι...
1992
[5] Η Γλυκερία τραγουδάε...
1999
[6] Smyrne
2003
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   galanta, Νικόλας @ 07-06-2007
   Βόρειος
20-12-2008 10:08
Αμάν πια με το Νταλάρα! Η πρώτη διασκευή στη δισκογραφία είναι από τη Μαρίζα Κωχ στο "Μια στο καρφί και μια στο πέταλο" το 1973.
   Nταλαρόφιλη
02-03-2011 14:03
Αμάν πια με τη γκρίνια! Αφού γνωρίζεις κάτι παραπάνω για το τραγούδι, γιατί δεν στέλνεις απλά μια διόρθωση;
   longieth
08-12-2013 22:52
Από τον Αντώνη Διαμαντίδη ή Νταλγκά
http://www.youtube.com/watch?v=uyAum-qLfqY
"Ώϊντε ρε μέγκλα" !!!


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο