Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
68917 Τραγούδια, 220532 Ποιήματα, 26564 Μεταφράσεις, 26564 Αφιερώσεις
 

 Βρέχει ο Θεός ( Σιγά σιγά ) - 1967       
 
Στίχοι:  
Νίκος Γκάτσος
Μουσική:  
Δήμος Μούτσης


Σιγά σιγά κι αυτό το βράδυ
Θα ‘ρθω στην πόρτα σου για λίγο να σταθώ
σιγά σιγά μες στο σκοτάδι
ένα παράπονο της νύχτας να σου πω

Μη μου κρατάς κλειστή την πόρτα
Βρέχει ο Θεός και θα βραχώ
Άνοιξε αγάπη μου σαν πρώτα
Να μπω κι εγώ να ζεσταθώ

Σιγά σιγά κι αυτό το βράδυ
στα σκαλοπάτια σου και πάλι θα βρεθώ,
σιγά σιγά μες στο σκοτάδι
ένα παράπονο της νύχτας να σου πω

Μη μου κρατάς κλειστή την πόρτα
Βρέχει ο Θεός και θα βραχώ
Άνοιξε αγάπη μου σαν πρώτα
Να μπω κι εγώ να ζεσταθώ




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (2 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 13027
      Σχόλια: 9
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Δίσκος 45 στροφών
1967
[1] Κόκοτας
1968
[1] Δήμος Μούτσης - Πρώτ...
1973
[1] Δήμος Μούτσης - Τα κ...
1990
[3] Ανάμνησις
1968
[3] Τόνυ Πινέλλι – Το κα...
1978
[4] Θυμηθείτε με τον Γιά...
1984
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Δάφνη @ 18-06-2003
   Viennezos
26-09-2006 21:25
45άρι του 1967.
Ένα χρόνο αργότερα το τραγούδι συμπεριλήφθηκε και στον πρώτο προσωπικό μεγάλο δίσκο του τραγουδιστή που είχε τον τίτλο "Κόκοτας".
   netriofron
28-04-2017 15:48
ΕΠΙΣΗΣ :
1969 = Λόλα Τσακίρη ,συνοδεια του ''Trio Manitaras'' ------- Aλμπουμ ''Lola Tsakiri* With The Trio Manitaras ‎– Lola Tsakiri Sings'' στην Βρεττανικη Decca Eclipse ‎(ECS 2032)
   netriofron
08-12-2016 13:23
1969 = Τρίο Μπέλκάντο -------- https://youtu.be/2u5KWWliu5w
1969 = Violeta Tomovska : σπαστα Ελληνικα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Με τιτλο : ''Ke Dojdam Pak'' ) [Διασκευη του : Koco Petrovski & σε Ενορχηστρωση του : ‎Koče Petrovskog] ------- Aλμπουμ ''Gutljaj Po Gutljaj Ljubavi'' ------ https://youtu.be/37Swha50Xto
1992 = The Spartans [Διασκευη & Ενορχηστρωση : Jim Kavrik] ----- Aλμπουμ ''Volume 1'' ,στην Kallista Records ‎ (KSLP 101) (Αμερικης)
   netriofron
09-11-2016 11:38
1969 = Αφοι Κατσαμπα ----- Αλμπουμ ''Αδελφοί Κατσάμπα ‎– Ότι τραγουδιέται...''
[ discogs.com ]
   netriofron
20-10-2016 13:17
1968 (κυκλοφορησε 1 Φεβρ ) -- Νασος Σταθάκης ----- 45ρακι στην DECCA (PL 8169) ---- http://vinyl.gr/Decca%20(45)%208151-8200.html
1968 = Σταύρος Παρούσης ---- 45ρακι στην Music Box (ΜΒ 801) --- http://dimosmoutsis.gr/45aria/
1969 = Τρίο Γκρέκο ----- 45ρακι της Parlophone (GDSP 3266)
1984 = Γιάννης Καλατζής

[ http://dimosmoutsis.gr/45aria/ ] - & - [ discogs.com ]
   netriofron
22-09-2016 22:37
1η = 1967 Σταματης Κόκοτας --- δισκος COLUMBIA (SCDG-3657)
2η = 1967 Τόνυ Πινέλλι ---- δισκος COLUMBIA (SCDG-3713)
3η = 1968 Μιχαλης Βιολαρης + Καιτη Θεοχαρη ---- Αλμπουμ «Μιχάλης Βιολάρης 1» ----- https://youtu.be/Qp2tIhTydrI
   netriofron
04-07-2016 19:15
1968 ΒΙΟΛΑΡΗΣ (με ΘΕΟΧΑΡΗ ΚΑΙΤΗ) ------
   netriofron
02-07-2016 21:42
1967 και ο ΠΙΝΕΛΙ
   Ανώνυμο σχόλιο
19-06-2006
μου κανουν καλη παρέα


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο