Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
68917 Τραγούδια, 220718 Ποιήματα, 26564 Μεταφράσεις, 26564 Αφιερώσεις
 

 Ντόλτσε βίτα - 1963      
 
Στίχοι:  
Κώστας Βίρβος
Μουσική:  
Θόδωρος Δερβενιώτης


Σε πλάνεψε η ντόλτσε βίτα,
αυτή που λεν ζωή γλυκιά,
και κάθε μέρα κατεβαίνεις
της κοινωνίας τα σκαλιά.

Γιατί, γιατί,
αγάπη μου γλυκιά;

Με πόνο παρακολουθώ
όπως κυλάς στα σκαλοπάτια,
μα να σε σώσω δεν μπορώ
όσο και αν κλαιν τα δυο μου μάτια.
Είναι γλυκιά η ντόλτσε βίτα
που σε αιχμαλώτισε μια νύχτα.

Αν μετανιώσεις και σταθείς
στο τελευταίο σκαλοπάτι,
κοντά μου γύρνα, μην ντραπείς,
Σε συγχωρώ, γλυκιά μου αγάπη.
Παράτησε την ντόλτσε βίτα
προτού χαθείς και εσύ μια νύχτα.

Σε πλάνεψε η ντόλτσε βίτα...




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (9 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 3875
      Σχόλια: 3
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Δίσκος 45 στροφών
1963
[1] Εκεί που μένουν οι ν...
1975
[1] Θόδωρος Δερβενιώτης ...
2002
[2] Μπουλάς - Ελλάς
1986
[3] Ο μπαμπάς είναι στα ...
1992
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Laikos @ 30-05-2007
   netriofron
25-10-2016 12:20
1964 = Λακης Χαλκιας - Σοφια Σιδερη ------ 45ρακι της MUSIC BOX - & - αλμπουμ ''Λάκης Χαλκιάς ‎– Τα πρώτα τραγούδια''
------ https://youtu.be/uL0yepHLtJI
[ http://www.lakischalkias.gr/discography.html ]
   netriofron
23-07-2016 21:32
   Amethystos
13-02-2009 13:04
Θεος λεμε!!!!!!!!!!!!!!


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο