Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
99540 Τραγούδια, 241262 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Κοίτα με στα μάτια - 1969       
 
Στίχοι:  
Άκης Πάνου
Μουσική:  
Άκης Πάνου


Όταν σε κοιτώ στα μάτια
δεν μπορείς να μου κρυφτείς
Κάτι σ’ έκανε να κλάψεις
και να πικραθείς

Για κοίτα με στα μάτια λοιπόν
κι εξηγήσου
Που είναι το ζεστό το γλυκό
το φιλί σου
Δεν είχες μυστικά από μένα θυμήσου
Για κοίτα με στα μάτια λοιπόν

Όταν σε κοιτώ στα μάτια
μη τα ρίχνεις χαμηλά
Βάζω μέσα στο μυαλό μου
πράγματα τρελά

Για κοίτα με στα μάτια λοιπόν
κι εξηγήσου
Που είναι το ζεστό το γλυκό
το φιλί σου
Δεν είχες μυστικά από μένα θυμήσου
Για κοίτα με στα μάτια λοιπόν




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 93%  (29 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 53462
      Σχόλια: 17
      Αφιερώσεις: 2
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Καζαντζίδης - Μαρινέ...
1969
[1] Δίσκος 45 στροφών
1971
[1] Άσε με ζωή
1979
[1] Με βάρκα το τραγούδι
1999
[2] Πρώτη γνωριμία
1984
[3] Επειγόντως
1989
[4] Χρώμα
2003
[5] Δυο αλήθειες
2002
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Δάφνη @ 02-06-2003
   emotion
22-07-2012 10:11
Είναι τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η ερμηνεία της Μαρινέλλας τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Alexandrosph1991
18-08-2009 00:21
Το τραγούδι λέγεται ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ και η Μαρινέλλα το είπε το 1971... Από τα καλύτερα της καριέρας της, ε;
   iw@nν@
16-08-2008 00:29
aaaaaax afta ta matia ssssss.......
   zaxkar
27-06-2008 02:07
απο το δισκο του λεωνιδα βελη''πρωτη γνωριμια''1984
   meletios
17-03-2008 13:42
liga logia gia ton aki sevasmos ke kato to kapelo otan milame gia afton o idios theorousse ton eaftotou sto ipsos tou theodoraki
   kerkyrea
29-05-2007 12:20
KALO THA TAN NA AFISETE TA SHOLEIA GIA TIN PROSOPIKI ZOI TOU KALITEXNI...O THEOS MONAXA KRINEI...............O AKIS PANOU EXEI GRAPSEI TA KALITERA ELLINIKA TRAGOUDIA...
   Laikos
23-03-2007 15:40
καλα ρε είστε σοβαροί?Εφαγε λαχανο έναν άνθρωπο και τον έχετε θεοποιήσει?Καλός συνθέτης ήτανε αλλά σαν άνθρωπος πολύ κάφρος!Αλλιώς δεν θα σκότωνε έτσι αδίστακτα!Το τέλος που του άξιζε είχε...Πάντως αυτό το τραγούδι ειναι ωραίο
   Ανώνυμο σχόλιο
08-07-2006
Μεγάλος μάγκας και καλλιτέχνης ο ʼκης ο Πάνου, ένα από τα καλύτερα κομμάτια ακόμη και για τους ροκάδες!
   Tzonis
17-06-2006
Ποιος θα δικάσει τους δήμιους "δικαστές" που μας τον στέρησαν για πάντα ;;;
   Αφιερωμένο από Αναστασια -
για Λευτερης -
08-05-2006 05:38
Μου λειπεις ακομα..
   Ανώνυμο σχόλιο
21-04-2006
Δυστυχώς έφυγε αυτός ο Μεγάλος Ποιητής πολύ νωρίς αλλοιώς θάχε γράψει κιάλλα τέτοια Αριστουργήματα. Δυστυχώς για την Ελλάδα λίγοι κατάλαβαν πόσο Μεγάλος ήταν. !!!
   Ανώνυμο σχόλιο
10-04-2006
Αυτός ο συνθέτης-ποιητής είχε τεράστιο ταλέντο κι όλα τα τραγούδια του είναι τα Διαμάντια της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς
   Ανώνυμο σχόλιο
19-02-2006
γυναικες...
   Ανώνυμο σχόλιο
14-02-2006
αναμνήσεις...
   Ανώνυμο σχόλιο
29-09-2005
e3airetikoi
   Ανώνυμο σχόλιο
10-02-2005
θεϊκό! ευθυμια
   Αφιερωμένο από Maritini - Thessaloniki
για Mpiko - Athina
19-01-2005 05:00
Το πρώτο μας τραγούδι....
Οι πρώτες καυτές ματιές!
Καλή συνέχεια καρδούλα μου.
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
afta ine tragoudia miloun stin psixi apeftias   ( skourdidegles )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
o akhs panou kserete pou pethane?


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο