Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
57673 Τραγούδια, 184523 Ποιήματα, 25282 Μεταφράσεις, 26490 Αφιερώσεις
 

 Μια θάλασσα μικρή - 1965       
 
Στίχοι:  
Διονύσης Σαββόπουλος
Μουσική:  
Διονύσης Σαββόπουλος


Μια θάλασσα μικρή,
μια θάλασσα μικρή
είναι το καλοκαίρι μου,
ο έρωτάς μου, ο πόνος μου

Μια θάλασσα μικρή
στα δυο σου μάτια φέγγει
κάθε πρωί

Μια θάλασσα μικρή
στο δάκρυ στο τραγούδι,
στο κάθε σου φιλί
Μια θάλασσα μικρή

Μια θάλασσα μικρή,
μια θάλασσα μικρή
και στη γωνιά η στάμνα μου
για ένα καλοκαίρι
ήσουνα εσύ

Σε τραγουδούσα εγώ
σαν τις χορδές του ανέμου
στα μαύρα σου μαλλιά

Σ’ ακολουθούσα εγώ
σαν το ψηλό χορτάρι
τον άνεμο
Σε τραγουδούσα εγώ

Μια θάλασσα μικρή,
μια θάλασσα μικρή
πικρά σ’ αποχαιρέτησε,
σε περιμένει
Μια θάλασσα μικρή



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 84.6%  (9 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 20636
      Σχόλια: 6
      Αφιερώσεις: 1
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Το Νέο Κύμα
1965
[1] Δίσκος 45 στροφών
1965
[1] Δέκα χρόνια κομμάτια
1975
[2] Ζήτω το ελληνικό τρα...
1987
[3] Τραγούδια έγραψα για...
1998
[4] Μεσόγειος, 30ος-40ος...
2005
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Dexter @ 02-06-2003
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Απο τα πιο ομορφα τραγουδια του ελληνικου πενταγραμμου!Με ψυχη,νοημα και συναισθημα!   ( Βαγγελης Γ. )
   Αφιερωμένο από Αρτεμις - Μοντρεαλ
για Νικο - Αθηνα
28-04-2004 18:55
Σε σκεφτομαι...σκεφτομαι τι μας φυλλαει το μελλον...
   Nταλαρόφιλη
01-12-2005
Γιώργος Νταλάρας, στο καινούριο CD "Μεσόγειος: 30ος-40ος παράλληλος", που θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο!
   Ανώνυμο σχόλιο
26-02-2006
Φανταστικο τραγουδι που τραγουδουσα νανουριζοντας στα παιδια μου οταν ηταν μικρα
   natasa loves music
27-10-2006 16:06
Υπεροχος Σαββόπουλος που μεγαλώνει γενιές και γενιές παιδιών..........
   Βόρειος
04-12-2008 08:52
Το είπε και η Τάνια Τσανακλίδου, υπάρχει στο δίσκο "Τάνια Τσανακλίδου - Eurovision 1978". Kαταπληκτική ερμηνεία!
   ANEK LINES
28-01-2011 10:34


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο