Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
99079 Τραγούδια, 240549 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Δώσ΄ μου να πιω - 1970       
 
Στίχοι:  
Άκης Πάνου
Μουσική:  
Άκης Πάνου


Ως την ώρα που θα φύγω
θέλω να `μαστε αγκαλιά
θα πονέσουμε πιο λίγο
μεθυσμένοι από φιλιά.

Δώσ’ μου να πιω
κι άλλο λίγο, κι άλλο λίγο
δώσ’ μου να πιω
ξημερώνει και θα φύγω.

Της αγάπης το μεθύσι
θα τελειώσει το πρωί
η αυγή θα μας χωρίσει
και θα αλλάξουμε ζωή.

Δώσ’ μου να πιω
κι άλλο λίγο, κι άλλο λίγο
δώσ’ μου να πιω
ξημερώνει και θα φύγω.

Στο ρολόι τρέχει η ώρα
να μας φέρει χωρισμό
και με τα φιλιά σου τώρα
ξεγελάω τον καημό.

Δώσ’ μου να πιω
κι άλλο λίγο, κι άλλο λίγο
δώς μου να πιω
ξημερώνει και θα φύγω.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: -
      Αναγνώσεις: 9025
      Σχόλια: 2
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Δίσκος 45 στροφών
1970
[1] Άκης Πάνου - Τα μεγά...
1993
[1] Άκης Πάνου - Η ζωή μ...
2010
[2] Το μέτρο της αγάπης
1980
[3] Δυο αλήθειες
2002
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   KONSTANTINOS @ 08-04-2007
   netriofron
06-02-2017 16:34
1η : 1970 = Μαίρη Μαράντη (=Μαιρη Τσεκουρα) [Ενορχηστρωση : Ακης Πανου] (Μπουζουκια οι ''Διοσκουροι'' : Κώστας Παπαδόπουλος & Λάκης Καρνέζης) ------- 45ρακι της HMV (7PG-3913) & στη 4πλη κασετινα ''Άκης Πάνου ‎– Ο Κόσμος Ο Δικός Μου'' (2006) ------- https://youtu.be/dAaeOLc6yUg

1980 = Νίκος Παπαδάτος + Λίτσα Παπαδάτου [Ενορχηστρωση : Ακης Πανου] (Μπουζουκια : Κώστας & Δημητρης Παπαδόπουλος)
2002 = Γεράσιμος Ανδρεάτος [Ενορχηστρωση & μπουζουκι : Μανώλης Καραντίνης] ------- & στο 2πλο CD ''Μεγάλα Λόγια / Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος Τραγουδά Άκη Πάνου'' (2010)

ΠΗΓΕΣ = [ http://vinyl.gr/His%20master's%20voice%203901-3950.html ] - & - [ discogs.com ]
   dhmhtrhs01
17-05-2008 02:32
τραγουδι για ζημια


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο