Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
100475 Τραγούδια, 243071 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Ένα αστέρι πέφτει πέφτει - 1971       
 
Στίχοι:  
Γιώργος Σαμολαδάς
Μουσική:  
Απόστολος Καλδάρας


Ένα αστέρι πέφτει πέφτει
το κοιτώ στον ουρανό
μια ευχή κάνω για σένα
τελευταία μου ελπίδα
τον Θεό παρακαλώ

Ένα αστέρι πέφτει πέφτει
το κοιτώ στον ουρανό

Μήπως το `στειλε η ψυχή σου
μήπως το `στειλε η καρδιά σου
τ’ άστρο αυτό το φωτεινό
κι ήρθε να μου φέρει δάκρυ
ή για να μου φέρει ελπίδα
μες στην ώρα που πονώ

Ένα αστέρι πέφτει πέφτει
το κοιτώ στον ουρανό




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (4 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 30028
      Σχόλια: 12
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Απόστολος Καλδάρας –...
1971
[1] Τα έγχρωμα τραγούδια
1995
[1] Τα τραγούδια του ελλ...
2005
[2] Βίκυ Μοσχολιού
1971
[2] 14 χρυσές επιτυχίες ...
1977
[2] Βίκυ Μοσχολιού - Αξέ...
1983
[2] Βίκυ Μοσχολιού - Αξέ...
1997
[2] Οι μεγάλες φωνές του...
1998
[2] Πήρα απ΄ τη νιότη χρ...
2003
[2] 21 μεγάλα τραγούδια ...
2005
[2] Βίκυ Μοσχολιού - 40 ...
2005
[2] Βίκυ Μοσχολιού – Τα ...
2006
[3] Ψίθυροι
2000
[4] Juke Box
2004
[5] Δεν ξέρω πόσο σ΄ αγα...
2005
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Kate @ 12-05-2003
   alain
12-03-2009 00:28
Εδώ πρέπει να πούμε ότι η πρώτη εκτέλεση είναι της Μάρθας Βούρτση στην ταινία του Τεγόπουλου "Απόκληροι της κοινωνίας" (1965) με τον Νίκο Ξανθόπουλο. Βέβαια δεν περιμένουμε από την Βούρτση να το ερμηνεύει όπως το ιερό τέρας του τραγουδιού, την Βίκυ Μοσχολιού, αλλά κάτι λέει η φωνή της σ' αυτό το τραγούδι που κυκλοφόρησε μετά από χρόνια δισκογραφικά. Καταπληκτική στιχουργία από τον Σαμολαδά που λες και γράφει το τραγούδι για την κόρη που χάνει ο Καλδάρας την ίδια χρονιά. Που να γραφτούνε τέτοια τραγούδια σήμερα.........
   netriofron
26-01-2017 12:45
----------------------------- ΚΑΙ ---------------------
1984 = Έφη Σαρρή ------- Συλλογη ''Μια Βραδιά Στα Μπουζούκια Νο 2''
1986 = Βάσια Ζήλου ------ Συλλογη ''Απόστολος Καλδάρας, Σταύρος Κουγιουμτζής ‎– Τα Τραγούδια Μας''
Μαρίνα Μανωλάκου ------ Συλλογη ''Μεγάλοι Συνθέτες Του Λαϊκού Τραγουδιού''
   netriofron
14-09-2016 11:05
Βίκυ Μοσχολιού =ηχογραφηθηκε το 1965 ,και κυκλοφορησε 5--4--1966 ,απο την HMV-3571
   emotion
07-10-2013 10:53
Αχ!!!!!!!!!!!!!!! Τι ωραια που το τραγουδούσε η Μοσχολιού !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η φωνή της σίγησε τόσο νωρίς!!!!!!!!!! Αθανατη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   tazoylina
02-06-2008 06:03
javascript:insertext(' ', 'comments') ΤΕΛΕΙjavascript:insertext(' ', 'comments')Ο 4ever!!!
   necro12
21-05-2008 11:16
Συγγνώμη! του Γιώργου Σαμολάδα είναι οι στίχοι. Δικό μου το λάθος.
   necro12
20-05-2008 10:37
Οι καταπληκτικοί στίχοι αυτού του τραγουδιού είναι του Απ. Καλδάρα και όχι του Γιώργου Σαμολάδα.
   Ανώνυμο σχόλιο
22-01-2006
MONADIKO - APO BIKY KAI XAROULA
   Ανώνυμο σχόλιο
16-10-2005
Το 2005 αυτό το τραγούδι είχε την τύχη να το τραγουδήσει η Μελίνα Κανά.
   Ανώνυμο σχόλιο
13-07-2005
AN HATAN TOSO EYKOLO NA PRAGMATOPOIHSOYME TA ONEIRA MAS TOTE DEN 8A ENAPO8ETAME TIS ELPIDES MAS STA ASTRA. . .
   Ανώνυμο σχόλιο
12-05-2005
μακαρι κάθε φορά που πέφτει ένα αστέρι,να γινόταν πραγματικότητα κια μια ευχή μας.Κι αν δεν πέφτουν αστέρια πια,ασ πραγματοποιήσουμε μόνοι μας τα όνειρά μας...
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
μια ευχή κάνω για σένα... "Gia panta mazi"   ( T. Fe. )


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο