Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
57812 Τραγούδια, 185252 Ποιήματα, 25327 Μεταφράσεις, 26491 Αφιερώσεις
 

 Πονεμένη καρδιά ( Σαν είχες άλλο στη καρδιά ) - 1940      
 
Στίχοι:  
Γιάννης Μπερνιδάκης
Μουσική:  
Στέλιος Φουσταλιεράκης


Σαν είχες άλλο στην καρδιά
τι μ’ ήθελες εμένα
να με πληγώσεις να πονώ
ώσπου να ζω για σένα.

Παίζεις με τις φτωχές καρδιές
για να γλεντάς τα νιάτα
κι ύστερα τις ξελησμονάς
στου χωρισμού τη στράτα.

Όσο κι αν παίζεις και γλεντάς
θα `ρθει και σε η σειρά σου
και πίκρες κι αναστεναγμοί
θα κάψουν την καρδιά σου.



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 91.2%  (9 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 11728
      Σχόλια: 3
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] 78 στροφές - Πονεμέν...
1940
[2] Άτιμη τύχη
1993
[3] Το τραγούδι γυμνό
1992
[3] Σαν παλιό κρασί
1999
[4] Αλκυονίδες μέρες (Συ...
2002
[5] Έμπολο
2004
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   KONSTANTINOS @ 16-10-2006
   tsiou
10-08-2013 09:38
Σαν είχες άλλο στην καρδιά
τι μ’ ήθελες εμένα
να με πληγώσεις να πονώ
ώσπου να ζω για σένα;;

http://www.youtube.com/watch?v=QjMjHZ4JQvw
   tsiou
21-11-2010 16:53
Ψαραντωνης.. http://www.youtube.com/watch?v=yOqKUjy5Exo
   daponte
03-04-2010 04:31
http://www.youtube.com/watch?v=iJODRWHM8PA


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο