Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
72272 Τραγούδια, 222166 Ποιήματα, 27191 Μεταφράσεις, 26565 Αφιερώσεις
 

 Δρόμο το δρόμο ξεκινήσαμε - 1970       
 
Στίχοι:  
Νίκος Γκάτσος
Μουσική:  
Δήμος Μούτσης


Δρόμο το δρόμο ξεκινήσαμε
δρόμο το δρόμο πάμε.
Έσβησε τ’ όνειρο – αχ
κι αλλού τραβάμε.

Μας περιμένουν άγριες θάλασσες
μας περιμένουν μπόρες
μέρες ατέλειωτες – αχ
δύσκολες ώρες.

Ούτε σε ρώτησα ποιος έφταιξε
ούτε θα σε ρωτήσω.
Ήτανε λάθος μου – αχ
να σ’ αγαπήσω.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: -
      Αναγνώσεις: 6470
      Σχόλια: 1
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Δίσκος 45 στροφών
1970
[1] Δήμος Μούτσης - Πρώτ...
1987
[2] Απλά τραγούδια
1977
[2] Τα πρώτα μου τραγούδ...
1994
[2] Άλκηστις Πρωτοψάλτη ...
2002
[2] Στην αρχή (1975-1977...
2004
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Viennezos, Michael @ 29-09-2006
   Viennezos
01-10-2006 09:38
Πρώτη εκτέλεση με το Μητσιά (2η φωνή: Βούλα Γκίκα) σε δίσκο 45 στροφών (1970), καινούργια εκτέλεση με την Πρωτοψάλτη στον (πρώτο) προσωπικό της δίσκο "Απλά τραγούδια" (1977).
(Στον δίσκο της Πρωτοψάλτη το τραγούδι έχει τον τίτλο "Δρόμο το δρόμο".)


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο