Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
110190 Τραγούδια, 250446 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Συ μου χάραξες πορεία       
 
Στίχοι:  
Απόστολος Καλδάρας
Μουσική:  
Απόστολος Καλδάρας


Δυο φιλιά σου κι ένα χάδι
ένα πικραμένο βράδυ
μου ταράξαν της ψυχής μου τη γαλήνη.
Παραδόθηκα σε σένα,
δε λογάριασα κανένα
κι είπα τώρα ό,τι θέλει ας γίνει.

Συ μου χάραξες πορεία,
εσύ γλυκιά, εσύ γλυκιά μου αμαρτία.

Πώς την έπαθα δεν ξέρω,
ξέρω μόνο ότι υποφέρω
όλη νύχτα πάνω στο κρεβάτι,
να ζητάω, για φαντάσου,
τα παράνομα φιλιά σου
και να μην μπορώ να κλείσω μάτι.

Όμως σκέπτομαι για λίγο
να καθίσω ή να φύγω,
αφού ξέρω απ’ τους δυο μας τι θα μείνει.
Να ποιο θα `ναι το φινάλε,
πόνοι, δάκρυα και βάλε,
μα θα μείνω κι ό,τι θέλει ας γίνει.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 90.4%  (28 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 86473
      Σχόλια: 14
      Αφιερώσεις: 1
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Γιώτα Λύδια
1971
[1] Γιώτα Λύδια - Η πιο ...
2005
[2] Η πόρτα ανοίγει
1967
[2] Πήρα απ΄ τη νιότη χρ...
2003
[2] Βίκυ Μοσχολιού - 40 ...
2005
[3] Απόψε φίλα με
1999
[4] Να με κοιτάς στα μάτ...
2007
[5] Γυρίζοντας τον κόσμο...
1996
[5] Ένα φιλί του κόσμου
1997
[7] Ένα τραγούδι απ΄ τ΄ ...
2005
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Viennezos, Michael @ 07-03-2003
   Danai2015
13-09-2017 10:56
https://www.youtube.com/watch?v=1MpSiJupaqE&index=16&list=PLBjw3Sn-SgR-wyQYLKx7buTujxVbLX-BF
   netriofron
13-09-2016 12:28
1η = 1958 Γιώτα Λύδια -- Δίσκος HMV Ελλάδος AO-5484 (ΟΓΑ-2732) και HMV Τουρκίας AX-4231 -- https://youtu.be/5TDg0b5Lr8Y
2η = 1958 Γιώτα Λύδια --- Δίσκος Νινα 1676 (ΗΠΑ)
3η = 1965 Βίκυ Μοσχολιού -- 45ρι
4η = 1971 Γιώτα Λύδια --- [ ''Σήμερον σ' αυτό το δίσκο''] -- https://youtu.be/776vgKpf0Gk
1990 Τόλης Βοσκόπουλος --- https://youtu.be/rJtv8YIG7k8
1997 Χάρις Αλεξίου --- [''Ενα Φιλί Του Κόσμου (Live II)'' ]
1999 Λίτσα Διαμάντη ---- https://youtu.be/uBTzYSpPm-w

( rebetiko.sealabs.net )
   Karaven
28-02-2016 00:32
1958 όχι 1971
   Danai2015
28-02-2015 01:00
https://www.youtube.com/watch?v=1MpSiJupaqE&index=23&list=PLBjw3Sn-SgR-wyQYLKx7buTujxVbLX-BF
   xXxGiAnNaxXx
23-03-2012 21:08
Απίστευτο απλά !!
   Τσιγάρο
12-05-2010 13:04
τελειο απλαααααααααααααααααα
   everest
24-07-2009 08:06
   elafina
08-03-2008 09:47
Το φιναλε δεν ξερω ποιο θα ειναι αγοραρε μου....οσο για πονο και για δακρυα τα περναω και τωρα που ακομα ειμαστε μαζι αλλα χαλαλι σου γιατι...εισαι ο μοναδικος ανθρωπος που μπορει να με κανει να χαμογελασω σε 1 λεπτο...
   Αφιερωμένο από Αγγελικη - Λ
για Θαναση - Α
27-02-2007 13:15
Μωρακι μου γλυκο ποτε δεν προκειται να ξεχασω την μερα που σε γνωρισα... Εισαι τα παντα για μενα... Σ'αγαπω οσο τιποτα αλλο κ παντα θα σε αγαπω ζωη μου...
   agrinio7
07-09-2006 15:19
Dyo filia sou......
   Ανώνυμο σχόλιο
17-04-2006
den einai tis xaroulas to kommati!einai tis lydia. min ta isopedwnoume ola
   Ανώνυμο σχόλιο
08-02-2006
Ενα από τα πιο γλυκά τραγούδια της Χαρούλας
   Ανώνυμο σχόλιο
05-01-2006
Συμφωνώ απόλυτα.
   Ανώνυμο σχόλιο
15-09-2005
ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΙ,ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΣΤΙΧΟ, Η ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ,Η ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΞΙΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ! ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΥΝΕΦΟ...
   Ανώνυμο σχόλιο
10-02-2005
ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ! ΕΥΘΥΜΙΑ


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο