Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
100675 Τραγούδια, 243704 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Όνειρο - 1976       
 
Στίχοι:  
Γιώργος Σεφέρης
Μουσική:  
Ηλίας Ανδριόπουλος


Κοιμούμαι και η καρδιά μου ξαγρυπνά,
κοιτάζει τ’ άστρα στον ουρανό και το δοιάκι
και πώς ανθοβολά το νερό στο τιμόνι.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: -
      Αναγνώσεις: 13967
      Σχόλια: 0
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Κύκλος Σεφέρη
1976
[1] Τα πρώτα μου τραγούδ...
1994
[1] Άλκηστις Πρωτοψάλτη ...
2002
[1] Στην αρχή (1975-1977...
2004
[2] Αργοναύτες
1998
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   KONSTANTINOS @ 16-09-2006


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο