Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
106976 Τραγούδια, 247792 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Να `ρχόσουνα βρε μάτια μου - 1977      
 
Στίχοι:  
Γιάννης Μαρκόπουλος
Μουσική:  
Χρήστος Λεττονός


To ’56 ναυτάκι Συριανό,
το ’66 ταξί και φορτηγό.
Ψιλό το μουστακάκι, μικρό το μερτικό,
βρε παλικαράκι, πώς να σε ξαναβρώ;

Να ’ρχόσουνα, βρε μάτια μου,
και πάλι σαν και πρώτα
στη μαυρισμένη μου καρδιά,
στη λυπημένη πόρτα.

Το ’56 μορτάκι και ξυπνός,
το ’66 εγίνηκες καπνός.
Πάει το μουστακάκι, πάει το μερτικό,
βρε παλικαράκι, πού να σε ξαναβρώ;




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: -
      Αναγνώσεις: 3568
      Σχόλια: 2
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Απλά τραγούδια
1977
[1] Τα πρώτα μου τραγούδ...
1994
[1] Άλκηστις Πρωτοψάλτη ...
2002
[1] Στην αρχή (1975-1977...
2004
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Viennezos, Michael @ 15-09-2006
   Viennezos
15-09-2006 07:29
Από τον (πρώτο) προσωπικό δίσκο της Πρωτοψάλτη με τίτλο "Απλά τραγούδια" (1977).
   04opocin
29-12-2018 21:53
Οι στίχοι ΔΕΝ είναι του γνωστού συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου, αλλά του ποιητή της γενιάς του '70 Γιώργου Μαρκόπουλου.


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο