Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
55666 Τραγούδια, 183307 Ποιήματα, 24262 Μεταφράσεις, 26536 Αφιερώσεις
 

 Εξαρτάται - 1987       
 
Στίχοι:  
Ανδρέας Νεοφυτίδης
Μουσική:  
Μάριος Τόκας


Μα τι όνειρα θα `κανες
αν δεν ήμουν στο πλάι σου
κι αν τις νύχτες δεν άπλωνα
την καρδιά μου για μαξιλάρι σου

Αν σκιά σου δεν ήμουνα
που ποτέ δεν κοιμάται
μα τι όνειρα θα `κανες
σ’ έναν κόσμο που δε σε λυπάται

Εξαρτάται μου λες εξαρτάται

Μα τι όνειρα θα `κανες
αν δεν ήμουν ο πόθος σου
κι αν τις νύχτες δεν άναβα
σαν φωτιά να σκοτώνω το φόβο σου

Αν σκιά σου δεν ήμουνα
και καρδιά που δε φοβάται
μα τι όνειρα θα `κανες
σ’ έναν κόσμο που δε σε λυπάται

Εξαρτάται μου λες εξαρτάται

Μα τι όνειρα θα `κανες
αν δεν ήσουνα πλάι μου
κι αν τις λέξεις δε σκλάβωνα
μοναχά να σε λέω αγάπη μου

Αν δεν ήμουν ο δρόμος σου
και καρδιά που θυμάται
μα τι όνειρα θα `κανες
σ’ έναν κόσμο που δε σε λυπάται



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 92.8%  (11 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 31608
      Σχόλια: 12
      Αφιερώσεις: 1
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Στη λεωφόρο της αγάπ...
1987
[1] Η δική μας νύχτα (li...
1991
[1] Cine Κεραμεικός
2002
[2] Τα λαϊκά της δεκαετί...
1990
[3] Μια γυναίκα μπορεί
2003
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   xenia3 @ 26-02-2003
   Αφιερωμένο από ANDRE - LEMESOS
για MAKIOULA - AIKATERINI
19.03.2008 13:26
MAKIOULA MOU, MPOREIS SE PARAKALW NA KSANAGRAPSEIS TI DIKI SOU VERSION TOU TRAGOUDIOU GIA NA EINAI PIO PISTEFTO GIA MAS.
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
teleio   ( cossie!!!??? )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
xese mas re vlaka me ton terzi sou
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Haris Alexiou!!!! the greatest voice!!! One of the best Greek songs.
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Panta ma panta...eksartatai....!!   ( Athina )
   Ανώνυμο σχόλιο
17-08-2005
ʼσχημη λέξη...Δεν την μπορώ!
   Ανώνυμο σχόλιο
08-05-2006
KATAPLHKTIKO!!!
   Viennezos
12-08-2006 22:03
Από τον κύκλο τραγουδιών των Τόκα – Νεοφυτίδη "Στη λεωφόρο της αγάπης" (1987) ο οποίος συμπεριλαμβάνει 10 τραγούδια που τα ερμηνεύουν οι Αλεξίου, Γαλάνη, Θεοδόσης και Πάριος.
   Viennezos
08-02-2007 12:26
Ο Μακεδόνας ερμήνευσε το τραγούδι σε έναν δίσκο της εταιρείας Sony με τον τίττλο "Τα λαϊκά της δεκαετίας" (1990).
   Sfakianakis-Arxontas
20-08-2007 10:54
paidia pou mporw na vrw to album "Sth lewforo ths agaphs" ????
   becks23
26-09-2007 13:40
^^^^Sta diskopoleia!!!!!!!!

Poly oraio tragoudaki ki ayto!!!
   pinkbou
07-02-2009 16:50
Koryfaio tragoudi!
   charis.13
18-10-2009 12:43
ta logia ine peritta..!!!afto ine ti Maarinellas alla nta3i...>>>//To tragoudi ine telio..!!!ilikrina polu omorfo..!!! mono ke mono pu evale ti pinelia tu o megalos Marios Tokkas to tragoudi ine korifi..!!


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο