Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
75847 Τραγούδια, 226192 Ποιήματα, 27190 Μεταφράσεις, 26567 Αφιερώσεις
 

 Τέλι τέλι τέλι - 1979       
 
Στίχοι:  
Πυθαγόρας
Μουσική:  
Μάνος Λοΐζος


Τέλι τέλι τέλι,
κάλπικε ντουνιά
σ’ έμαθα εντέλει
δε με ρίχνεις πια.
Σ’ έμαθα εντέλει
δε με ρίχνεις πια,
χείλια έχεις μέλι
κι άδικη καρδιά.

Φέρτε μου ένα σέρτικο τσιγάρο
να φουμάρω, στο χάρο να δώσω ρουφηξιά.
Φέρτε μου κρασί για να ξεχάσω
πως μου βάλαν κι οι φίλοι μου καρφιά.

Τέλι τέλι τέλι,
κάλπικε ντουνιά
μ’ έκανες κουρέλι,
δε σ’ αντέχω πια.
Μ’ έκανες κουρέλι,
δε σ’ αντέχω πια.
Τούτη η γη σου θέλει
σπίρτο και φωτιά!




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 95.4%  (46 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 56751
      Σχόλια: 8
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Τα τραγούδια της Χαρ...
1979
[1] Η δική μας νύχτα (li...
1991
[1] Cine Κεραμεικός
2002
[1] Ανθολόγιο
2004
[1] Αφιέρωμα στο Μάνο Λο...
2007
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Viennezos, Michael @ 19-02-2003
   Viennezos
<5/1/2005
Τραγούδι από τον προσωπικό δίσκο της Αλεξίου "Τα τραγούδια της Χαρούλας" (1979)
   emotion
12-07-2012 16:32
Η ερμηνεία της Αλεξίου είναι καταπληκτική!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   qero94
04-09-2010 08:51
:) :) :)
   kiriakos_cy
29-01-2008 12:54
teli teli teli telika xaroula ise mia kai monadiki
   diM=]
18-01-2008 10:18
monadiko tragoudi....:D
   ifouli
11-12-2007 13:33
φερτε μου κρασι για να ξεχασω πωσ μου βαλαν κι οι φιλοι μου καρφιααα...!!!αααχ χαρουλα...θεα...ειμαι 17 χρονων μονο...και μεγαλωνω με τα μοναδικα και τελεια τραγουδια σου...χαχα::
   sezenaki
13-01-2007 07:24
telli telli telli şu telli turna
   Ανώνυμο σχόλιο
21-10-2005
XAROULA 8EA


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο