Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
110749 Τραγούδια, 252683 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Τα γράμματα στο πέλαγος - 1984      
 
Στίχοι:  
Μάνος Ελευθερίου
Μουσική:  
Χρήστος Νικολόπουλος


Τα γράμματα στο πέλαγος
πετώ και περιμένω
κι απάντηση δεν έρχεται
κι απάντηση δεν παίρνω.

Να `χα νερό του Ιορδάνη
να `χα νερό της Μπαρμπαριάς
και να μεθύσω ένα βράδυ
στο στρώμα της παρηγοριάς.

Με τον καημό κοιμήθηκα
και ξύπνησα μαζί σου
και τα σεντόνια κάψανε
οι αναστεναγμοί σου.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 40%  (2 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 9157
      Σχόλια: 4
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Λαϊκό σεργιάνι
1984
[1] Μάνος Ελευθερίου - Λ...
2009
[2] Γλυκερία ‎- Live στο...
1992
[2] Μέχρι να βρούμε ουρα...
2005
[3] Της καρδιάς τα βήματ...
2006
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Kate @ 13-06-2006
   Viennezos
03-09-2011 23:40
Σύμφωνα με σημείωση στον δίσκο "Λαϊκό σεργιάνι" το τραγούδι είναι αφιερωμένο στον Μάνο Λοΐζο.
   tasmar 1
23-04-2010 22:40
Να συμπληρώσω εγώ ότι είναι ένα μεγάλο αριστούργημα και να Διωρθώσω ότι: ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Δημήτρης Κατοίκος 1984.
   Alsak
01-02-2009 08:34
Απλα...υπεροχο!!!
   NONDASPAN
03-02-2007 15:58
ΜΙΚΡΟ AΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο