Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
97727 Τραγούδια, 238355 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Όνειρα και όνειρα - 1990       
 
Στίχοι:  
Άγγελος Αξιώτης
Μουσική:  
Ηλίας Μπάσιος


Ο στιχουργός του συγκεκριμένου τραγουδιού έχει ζητήσει μέσω του συλλογικού φορέα Α.Ε.Π.Ι να μη δημοσιεύονται οι δημιουργίες του στην ιστοσελίδα stixoi.info και για αυτό δεν υπάρχουν διαθέσιμοι οι στίχοι. Λυπούμαστε για την έλλειψη αυτή.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 99.4%  (100 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 18392
      Σχόλια: 8
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Φτάνει να γυρίσεις
1990
[1] Μάκης Χριστοδουλόπου...
2010
[1] Μάκης Χριστοδουλόπου...
2014
[2] XXX Ενθύμιον
1999
[3] Live στο Fix
2004
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   maria, Μαρία @ 02-06-2006
   psychosinger
03-02-2012 19:32
ΕΛΕΟΣ
   psychosinger
03-02-2012 19:32
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? Ο ΜΑΚΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΡΩΤΟΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
   Notaros1991
10-05-2009 09:36
vevea kai oi dio exoun foni ennoeite omos
gia mena to exei ermineusei o Notis kalitera
   theofano
26-08-2008 01:27
ποιος το εχει ερμηνευσει καλυτερα ο Μακης ή ο Νότης;
   ilias 333
01-03-2008 12:20
   greca
19-12-2007 14:15
δώσεεεεεε

   maria
18-09-2006 04:08
γεια σου και σένα!!!
   Κώστας Λουκόπουλος
24-08-2006 03:30
geia sou maraki me ta wraia sou


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο