Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
54452 Τραγούδια, 179093 Ποιήματα, 23079 Μεταφράσεις, 26515 Αφιερώσεις
 

 Γέλα πουλί μου - 1985       
 
Στίχοι:  
Χάρης&Πάνος Κατσιμίχας
Μουσική:  
Χάρης&Πάνος Κατσιμίχας


Μου φαίνεται σαν να `ναι χθες
μα πάνε τόσα χρόνια
που σαν βιολί το σώμα σου
στα χέρια μου κρατούσα

Με το ραδιόφωνο σιγά
μες στ’ απαλό σκοτάδι
θα τρόμαζες αν ήξερες
πόσο σε αγαπούσα

Τίποτα δεν έχει αλλάξει
και τίποτα δεν είναι όπως παλιά
μένει όμως ακόμα ένα πείσμα
που δεν είναι συνήθεια μοναχά

Γέλα, γέλα πουλί μου γέλα
γέλα, κι είν’ η ζωή μια τρέλα



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 91.2%  (9 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 39560
      Σχόλια: 28
      Αφιερώσεις: 5
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Ζεστά Ποτά
1985
[1] Παράλληλη Δισκογραφί...
1997
[1] Οι μπαλάντες της ζωή...
2003
[1] Ζωντανές ηχογραφήσει...
2004
[1] Φεύγω
2005
[2] Υπάρχει λόγος
1992
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   dalaras.com @ 07-11-2002
   Αφιερωμένο από Arieda - USA
για Lorena - Greece
01.04.2003 13:59
Me kaneis na gelw gi'auto thelw na se blepw (h mallon na se aisthanomai) na gelas! Niwthw merikes fores oti tipoat den exei allaksei...
Mou leipeis,
Arieda
   Αφιερωμένο από Ξένια - Αθήνα
για Θοδωρή - Αθήνα
14.04.2003 05:29
Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά......θα τρόμαζες αν ήξερες πόσο σε αγαπούσα!!!
Theodore Xenia 12/12/1999
UNFORGETABLE MEMORIES
   Αφιερωμένο από dalikieris - petralona
για kostaki - tsantiri
01.10.2004 05:14
gia ton fialarako mu ton kadilanafti,pu tu aresi na troi pateritses sti muri
ke
troi pure ke dolmadakia kathe triti
::razz.:: ::razz.::
   Αφιερωμένο από loukia(the best b'7) - kipro - pafo....
για ntinoua (best friend) - kipro
30.05.2005 11:03
afiermeno stin my best friend for ever............ the life its only one game.........play with it
   Αφιερωμένο από maria - ---------
για olous - ----------
21.06.2008 07:59
ΓΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ.....ΓΕΛΕ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΓΕΛΕ ΕΙΝ' Η ΖΩΗ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ...
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
ΣΤΗΝ ΠΟΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΝ ΧΑΡΟΥΛΑ   ( ΑΝΤΩΝΗΣ )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
afierono to gela puli mu ,sta kantilia su,ston filo mu ton kadilanafti,pu ama lahi varai ke 2 dipla me gala evapore,stin arhiepiskopi,kali koinonia,,,,,diefhonnnnnnnnnnnnnnnnnn   ( dalikieris )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
ειναι πολυ ωραιο τραγουδι   ( ιλια )
   Ανώνυμο σχόλιο
25-11-2005
είν'η ζωή μια τρέλα
   Ανώνυμο σχόλιο
04-12-2005
Παύλο, Σ' αγαπάω, είσαι ο λόγος που χαίρομαι, όταν σε σκέφτομαι_Ηράκλειο_Δεκέμβρης_2005
   Ανώνυμο σχόλιο
13-12-2005
xronia twra prospathw na kanw to pouli mou na gelasei me fwni alla......tipota.....mono xamogela!!!!!!!!
   ORLANDINA
07-03-2007 14:49
τ ε λ ε ι ο
   tamamobios
24-04-2007 05:57
Θα ΤΡΟΜΑΖΕΣ αν ηξερες ποσο σε αγαπουσα!

Αν υποψιαζοσουν ποσο σ'αγαπουσα...
Θα εκοβες τις φλεβες σου για 'μενα...
Δεν πειραζει...
Θα ξαναγαπήσω... Αλλον... Πιο πολυ...
Και θα τις κοψεις... Πιο βαθια....
   ΓΔΕ Χ
15-05-2007 16:04
Αυτό είναι ερωτικό τραγούδι!
ΓΔΕ Χ
   athinaios
14-06-2007 03:46
Άννα ελπίζω να θυμάσαι...

Θεσσαλονίκη,
21 Δεκεμβρίου 2006
Στην παράσταση...
νόμιζες έκανες λάθος,
ακόμα προσπαθώ να σε πείσω για το αντίθετο

τουλάχιστον τότε σε έκανα να γελάσεις...

Γέλα πουλί μου γέλα... Σου πάει περισότερο!

Αν δεν ήσουν εσύ ίσως να μην ήμουν εδώ τώρα
   nirax
11-08-2007 21:15
Απο τα καλύτερα τραγούδια που έχουν γραφτεί ever...

Θα τρόμαζες αν ήξερες πόσο σε αγαπούσα

Αχ, ρε Μαίρη τι μου έχεις κάνει... αλλα μου φτάνει να γελας και να είσαι καλα ...
Γέλα, λοιπόν πουλί μου, γέλα ...
Γιατι έτσι θέλω να σε θυμάμαι χαμογελαστή...
   AATON
21-08-2007 07:12
σαν σήμερα θα είχα αποφυλακιστεί ρε γυναίκα...
   real -7-
10-09-2007 01:54
θα τρόμαζες αν ήξερες
πόσο σε αγαπούσα
   ελευθερία!
15-01-2008 08:36
θα τρομαζες πραγματικα....
   @gathi
29-03-2008 17:29
aaaaaaaaaaaxxxxxxxxx!!!!!!!!! poso se agapw!!!!!!
   KNE !!!
14-09-2008 08:02
Τιποτα δεν εχει αλλαξει και τιποτα δεν ειναι οπως παλια...
   SAGAPW_XR
22-09-2008 05:58
Μωρο μου,Χρυσα μου, θα τρόμαζες
αν ήξερες πόσο σε αγαπούσα.....

Ρε...πως εγινα ετσι?
Δεν ημουν ετσι εγω?
   Sweet Killer
22-09-2008 12:59
Τίποτα δεν έχει αλλάξει
και τίποτα δεν είναι όπως παλιά...
   seizeTHEday
05-10-2008 02:52
   seizeTHEday
05-10-2008 07:08
Βίντεο με το τραγούδι εδώ:
http://seizethesky.blogspot.com/2008/10/haris-panos-katsimihas-gela-pouli-mou.html

   xxix86
23-01-2009 09:30
BEST OF της ελληνικής μουσικής
   fille_du_feu
27-03-2009 06:25
πω πω...ρε Γιώργο θυμάσαι;;; camel club, ξαφνικά πάνω σε αυτό το τραγούδι όλα έγιναν...! Δέκα χρόνια από τότε και ακόμη κρατάει! Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλια!
   diama4
10-06-2009 05:37
απολυτη ανιδιοτελεια σε εκφραση αιωνιας αγαπης.
Το ανεκπλήρωτο συναισθημα ειναι πολυ δυνατο , μερικες φορες.
Να'σαι καλα Ελενιτσα και να γελας παντα.
Μια ηλιαχτιδα στη παλιοΒοστώνη...
   everest
06-01-2010 05:37
to tragoudi einai teleio emena m aresei kai i diaskevi para poli
   /vouliw/
03-02-2010 08:27
stis kolitoules m pou mou kanoun t zwh duskolh
sas latreuw agapes mou
(teleio t tagoudaki)
   Joannita with love!!
29-03-2010 02:52
einai ena poly suuuuuuuuuuuper tragoydi,k to afierwnw se oles tis files moy k se...kapoion poy agapw paaaaaaaaaara poly,gia na toy pw pws tipota den exei allaksei!!
   venia777
01-07-2012 09:46
   emotion
31-08-2012 20:01
Τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κατσιμιχαίοι για ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τους λατρεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο