Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
111003 Τραγούδια, 253679 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Πόσο σε θέλω - 1987       
 
Στίχοι:  
Γιάννης Σπυρόπουλος
Μουσική:  
Τερμίτες


Στην άκρη του απείρου, στιγμούλα του ονείρου
σταγόνα που στάζει, πόσο σου μοιάζει
φωτιά και αέρας, στον κόσμο φοβέρα
στη νύχτα που ουρλιάζει, πώς σε τρομάζει...

Σου μοιάζει η σελήνη
πού να `βρω γαλήνη
στον Άδη ανατέλλω
πόσο σε θέλω...
Πόσο σε θέλω..

Κόντρα στους νόμους ερήμου προφήτης...
Σημάδια στην άμμο, που απόψε θα σβήσεις...
Ασπρόμαυρο μέλλον, σκυφτός μετανάστης
στάθμος στο ραδιόφωνο, που πρέπει ν’ αλλάξεις

Σου μοιάζει η σελήνη
πού να `βρω γαλήνη
στον Άδη ανατέλλω,
πόσο σε θέλω...

Πόσο σε θέλω...
Πόσο σε θέλω...
Πόσο σε θέλω...




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 96.2%  (39 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 136365
      Σχόλια: 81
      Αφιερώσεις: 33
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Τσιμεντένιο κονσέρτο
1987
[1] Περιμένοντας τη βροχ...
1988
[1] Τερμίτες, η συναυλία
2000
[2] Η νύχτα θα το πει
1994
[3] Αναστασία Μουτσάτσου...
2000
[3] 15 χρόνια στου τραγο...
2007
[4] Cine Κεραμεικός
2002
[5] Δυτικές Συνοικίες - ...
2007
[6] Τόσα χρόνια μια συνα...
2009
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   mmm @ 04-02-2003
   netriofron
24-01-2018 11:48
''Τερμίτες'' [1980 - 1988] : Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Παύλος Κικριλής ,Αντώνης Μιτζέλος ,Τόλης Σκαματζούρας και ο Δημήτρης Βασαλάκης (Φίλιππος Σπυρόπουλος) .


Χορός / Ρυθμός / Είδος : Ροκ Μπαλάντα.



1η : 1986 !!!! = Λαυρέντης Μαχαιρίτσας +++ Σοφία Βόσσου , ------------- Αλμπουμ ''Τσιμεντένιο κονσέρτο'' (Ζωντανή ηχογράφηση από το Λυκαβηττό)


1989 = Χάρις Αλεξίου (= Χαρίκλεια Ρουπάκα) ,Γιάννης Πάριος (= Ιωάννης Βαρθακούρης) ,Δήμητρα Γαλάνη , , Ενορχήστρωση : Θύμιος Παπαδόπουλος Νίκος Κούρος , ,Μπουζούκι : Σπυρος Ιωαννίδης , ------------- Συλλογη ''Γ. Πάριος, Χ. Αλεξίου, Δ. Γαλάνη ‎– Η παράσταση αρχίζει'' (Ζωντανή ηχογράφηση από το ''Rex Music Theater'' της Αθήνας, στις 28 & 29 Οκτωβ.1989) ----------------- https://youtu.be/60qocc0lrDg

1994 = Λαυρέντης Μαχαιρίτσας +++ Διονύσης Τσακνής , -------------- στο 2πλο αλμπουμ ''Η Νύχτα Θα Το Πεί'' ( (Ζωντανή ηχογράφηση από το ''Μετρό'')

1998 = Λαυρέντης Μαχαιρίτσας + Γιάννης Κότσιρας , ---------------- στο 2πλο CD ''Τερμίτες ‎– Η συναυλία'' (2000) : Επετειακή συνάντηση-συναυλία των ''Τερμιτών'' για τα 10 χρόνια από τη διάλυσή τους.

2000 [Φεβρ] = Αναστασία Μουτσάτσου + Μαρίνα Σκιαδαρέση , ------------ στο CD ''Αναστασία Μουτσάτσου, Μαρίνα Σκιαδαρέση ‎– Live'' ( (Ζωντανή ηχογράφηση από το club ''13 Φεγγάρια'')

2000 = Μαργαρίτα Ζορμπαλά , ------------- στο CD ''Στην Άκρη Ενός Φιλιού'' --------------- https://youtu.be/sPShAczvqvQ

2002 = Χάρις Αλεξίου (= Χαρίκλεια Ρουπάκα) +++ Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

2007 = ''Δυτικές Συνοικίες'' [1996 - 2009] : Κώστας Μυλώσης, Νίκος Κουρτίδης .


ΠΗΓΕΣ = [ https://www.discogs.com/search/?q=%CE%A0%CF%8C%CF%83%CE%BF+%CE%A3%CE%B5+%CE%98%CE%AD%CE%BB%CF%89%09&type=release ] - - - - [ https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B5%CF%82 ] - - - - [ https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82_(%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1) ]
   Αφιερωμένο από koutabi(Δ) - athens
για arkoudini(Α) - athens
03-08-2013 22:27
Σου μοιάζει η σελήνη
πού να `βρω γαλήνη
στον Άδη ανατέλλω
πόσο σε θέλω...
Πόσο σε θέλω............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   emotion
02-09-2012 14:49
Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ Λ-Α-Τ-Ρ-Ε-Υ-Ω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Αφιερωμένο από Γωγουλινι - Καλαματα
για Χρηστακης - Καλαματα
23-09-2011 18:58
ποσο μα ποσο μωρο μου :)
   sintorela
28-12-2010 07:30
το τραγουδι ειναι υπεροχο
και οι 3 εκτελεσεισ
   sintorela
27-12-2010 06:37
mimakiii m makari n ixeres....poso se 8elo
Σου μοιάζει η σελήνη
πού να 'βρω γαλήνη
στον Άδη ανατέλλω,
πόσο σε θέλω...
   GmnLow
17-01-2010 13:31
5-1-2005=kapote m t afierwses...1 8eos 3erei giati....pote d s pistepsa...seira m...(to sagapw:pote d 8 st pw an d th niwsw ayth t le3h)8 brw t dromo m, mn asxoleisai mazi m an de 8es, its ok....
   koctha
01-12-2009 11:09
i kaliteri ektelesi itan afti tis ale3iou..
alla ke oi ipolipes kales ine..
to kommati ine telio
   Ίκαρος...
16-10-2009 07:09
   Maya Baby Bee
24-09-2009 14:20
Σ'αγαπώ...Να προσέχεις...
   kristieee
23-07-2009 00:40
   Maya Baby Bee
16-07-2009 06:44
.......ΠΟΣΟ ΣΕ ΘΕΛΩ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ.......


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ!!!
   ~christy~
11-07-2009 06:11
eeetci vre paidiaa .. ! oloi in Lovee !!!
   ~christy~
11-07-2009 06:09
poco ce 6elω Mαrinako mu (L)
   maluca
18-06-2009 06:50
poso se thelo arage.......
   Constantinaaa
16-06-2009 03:48
το πιο υπεροχο τραγουδι...
   annarxiki
18-01-2009 06:59
Συγγνώμη υπάρχει ένας που να ήταν με τον /την
σύντροφό του και να μην άκουσε αυτό το τραγούδι και να μην τους προκάλεσε έκρηξη πάθους......??Πείτε μου.......
   Piper87
05-01-2009 11:08
"Σου μοιάζει η Σελήνη

πού να 'βρω γαλήνη

στον Άδη ανατέλλω

πόσο σε θέλω!"

kovo fleva TORA!
   antoulini
03-01-2009 08:23
Το ραδιοφωνο στη διαπασων και...let the music fly you!Στον Αδη ανατελλω/ποσο σε θελω/ποσο σε θελω!
   only music
08-12-2008 09:06
an oxi to agaphmeno mou...mesa sta 5 pio agaphmena mou!!!
   keri07
10-11-2008 08:07
Σου μοιάζει η Σελήνη, πού να 'βρω γαλήνη;;;;
Στον Άδη ανατέλλω.......Πόσο σε θέλω

Φοβερό κομμάτι, αλλά δεν ξέρω γιατί νόμιζα ότι το έλεγε ο Παπακωνσταντίνου
   Αφιερωμένο από George_usa - USA
για Evitaki - London
02-11-2008 18:07
E.G
   elenelenelen
18-09-2008 16:21
ston andrea.....
   *natalia*
06-09-2008 13:00
ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΓΑΛΗΝΗ???
ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΑΝΑΤΕΛΛΩ ΠΟΣΟ ΣΕ ΘΕΛΩ...
γαματο τραγουδι οπωσ και ολα του μαχαιριτσα...
   dolly_sheep
29-08-2008 09:21
kai se 8elw san trelos egw ....perimenw psaxnw na se vrw...ela ligo ela pio konta aggikse me n anevw pshla........sakhhhhhhhhhhhh........
   ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑ
20-08-2008 01:33
ΠΟΣΟ ΣΕ ΘΕΛΩ.............
   Αφιερωμένο από akis - sparti
για amalia - sparti
16-08-2008 01:45
mou leipeis..................den fadazesai poso se thelw
   Αφιερωμένο από maria 20 - korwpi
για xristo 45 - voula
15-05-2008 04:30
eisai o anthrwpos m tallo miso m tapothimeno.............sagapwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!polyyyyyyyyyyyyy
   Αφιερωμένο από maria 20 - korwpi
για xristo 45 - voula
15-05-2008 04:28
eisai o kalyteros kai o oraioteros filologos pou eixa pote!!!!!!!!!!!!eisai o erwtas ths zwhs mou!!!!!!!!!!!se latrevw
   @gathi
30-03-2008 14:04
pote den prokite na ksexasw ekini tin nikta stin sinaulia tou laurenti maxairitsa...... otan ipe auto to tragoudi me pire stin agkalia tu ke den me afise stigmi!!!!! mwro m, POSO POLI SE THELW....... min me afisis POTEEEEEEEE!!!!
   Fantasia...
28-03-2008 17:00
....φωτια και αερας ...ενα τραγουδι που με καθε του στιχο αντιπροσωπευει τον καθενα απο μας....ολοι εχουμε βρει κατι κοινο... το αφιερωνω στον πιο υπεροχο και τρελο ανθρωπο του κοσμου!!! αυτος φωτια και γω αερας... ποσο σε θεεελωωωω!!!
   lekter
20-01-2008 04:49
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Joseph
31-12-2007 12:39
ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ.
   Marcon
30-12-2007 15:47
....ενας Θεος ξερει....
   Αφιερωμένο από No name!!! - kipro-lefkosia
για Antwni - kipro-lefkosia
21-12-2007 05:45
afieromena sto antwni...pu ta exalasame g t ine egoistis!!!!kapia mera 8a mmetaniosei!!! ma 8a eine arga!!!
   Αφιερωμένο από xrictiαnnα - α8nc
για simo - -
16-12-2007 06:01
poco cε 8εlω? pl... c'αgαpω...
   candy-candy
16-12-2007 05:59
...πολύ...
   καρκινακι
12-12-2007 03:29
apla teloio afieromeno sto moraki mou
   paranoia
17-08-2007 09:55
Ποσο σε θέλω?

Ελα ντε.......
   nikos
17-08-2007 08:24
Στους παράλληλους ερμηνευτές πρέπει να γεμίσει πολύ αυτό το τραγούδι. Πολλοί το δοκίμασαν και το ξαναδοκίμασαν.

Η καλύτερη για μένα στιγμή είναι στο δίσκο
"Περιμένοντας τη βροχή" που όπως είπε κι ο Κάιν είναι
στο δίσκο πριν τη διάλυση των Τερμιτών.

   Αφιερωμένο από liveloula - kapou makria
για giwrgo - athina
24-06-2007 10:34
min niwtheis oute stigmh monos sou.........eimai edw,an kai eimai makria eimai koda sou....i skepsh mou...to mialo mou...i kardia mou...einai ekei, kai einai erwteumenh....
   jkomn19
16-06-2007 13:23
τελος.............!
   Αφιερωμένο από NiGhTwIsH... - Απο την Γη των χαμενων ευκαιριων
για ........ - ..............
23-05-2007 14:23
Κάποτε μου πρότειναν την αιωνιότητα, αντί μια στιγμή μαζί σου... Προτίμησα τη στιγμή...
Βλέπεις η αιωνιότητα είναι προνόμιο των λίγων... και εμείς ανήκουμε στους πολλούς...
   Αφιερωμένο από NiGhTwIsH... - Απο την Γη των χαμενων ευκαιριων
για ............. - ...............
23-05-2007 14:22
''Κι αν δεν μπορείς να κάμεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον, όσο μπορείς να μην την εξευτελίζεις.''
   Αφιερωμένο από Εύη - διπλα
για Πάνο - δίπλα
23-05-2007 12:42
Μωρό μου δεν φαντάζεσαι πόοοοοοοσο σε θέλω!!!!
   Αφιερωμένο από γρτγρ - τηρτη
για τρηρτη - τρηρηρ
23-05-2007 12:32
υηρυεηυη
   Γιώργος Κ.
08-05-2007 17:33
σταθμός στο ραδιόφωνο που πρέπει ν' αλλάξεις... (πόσο αληθινό είναι αυτό!)
   Αφιερωμένο από ΑΣΗΜΙΝΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
για ΔΗΜΗΤΡΗ - ΑΛΒΑΝΙΑ
20-03-2007 09:24
ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
   antimoda style
07-02-2007 16:49
"σου μοιάζει η σελήνη πού να βρω γαλήνη?στον άδη ανατέλλω πόσο σε θέλω"από τους πλέον αγαπημένους μου στίχους
   Deedee
02-01-2007 05:19
poso ;.......;
   Αφιερωμένο από Xampis - ...
για Natty - ...
04-11-2006 12:15
Αυτό το υπέροχο τραγουδι το αφιερώνω στα πιο γλυκά ματακια του κόσμου!!! Ναταλακι μου είσαι η ζωή μου!!! Μικρούλα μου σ' αγαπάω ΄όσο δεν φαντάζεσαι!!! Χ + Ν 10.9.06 = L.F.E x x x x x x x x x x x x x x
   angelface(sweetaki_girl)
19-10-2006 14:46
Μ+Σ=AMORE.PER.SUIT.(19/4/06)
   angelface(sweetaki_girl)
19-10-2006 14:40
πόσο σε θελω...στεφ. ακους?????
   Alitis
08-10-2006 17:48
afierwmeno se ena oneiro pou teleiose noris... ma t'agapo akoma!
   Κάιν
27-09-2006 01:47
Το τραγούδι αυτό ουσιαστικά το τελευταίο των Τερμιτών πριν τη διαλυσή τους. Εκεί κάπου στα 1988
   Ri@89
18-09-2006 10:51
ΑΧ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΘΕΛΩ!!
   Αφιερωμένο από maria - kipro..
για andrea - kipro..
18-09-2006 09:07
afierwmeno stn anrea mu, pu ta ixame bt g kapio logo, DISTIXWS( ) ta exalasame , k efw tn 8elw akoma..........kipros-pafos!!!
   Δημητριoς
17-09-2006 09:10
MAXAIRITSAS 4 EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   spyla
25-08-2006 09:10
POCO CE 8ELW...
   spyla
25-08-2006 09:07
kai gamw ta tragudia...me 2 le3eic ta leei ola...(acpromayro mellon,k.a.)
   Ανώνυμο σχόλιο
13-07-2006
Ελενη θα σ'αγαπω παντα!!! Αφιερωμενο...
   Ανώνυμο σχόλιο
04-07-2006
ΑΧΧΧ. Πόσο σε θέλω Κατερίνα....!!!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
24-06-2006
Teleio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
20-06-2006
O LAURENTIS ARXOGOS K TO TRAGOUDI KORIFEO
   Ανώνυμο σχόλιο
20-06-2006
apo ta kalutera tragoudia tou maxairitsa!!!!!!!!!!!1
   Αφιερωμένο από M -
για Ch -
01-06-2006 12:03
poso se thelo....
   Ανώνυμο σχόλιο
26-04-2006
sto erwteumenaki m....sto nikoli mi...
   Ανώνυμο σχόλιο
26-04-2006
sthn annoulin mi p toooooooso agapaw.........
   Αφιερωμένο από ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ -
για ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ -
15-04-2006 17:55
ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.....!!!!
   Αφιερωμένο από TheoV -
για Christina -
15-04-2006 03:12
To mono pou mou menei na sou po...
   Ανώνυμο σχόλιο
14-04-2006
Ε+Μ=23/12/03 ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ
   Ανώνυμο σχόλιο
13-02-2006
Σου μοιαζει η φατσουλα που ειν τοσο γλυκουλα που ειναι σκετη τρελα la vita e bella
   Talh
03-02-2006
Τσίτα τα γκάζια για να απολαύσω αυτό το τραγούδι. Παθαίνω!!! Τάλη
   Ανώνυμο σχόλιο
26-01-2006
lampro gia sena...............marianna
   lne
17-01-2006
ΠΟΣΟ ΣΕ ΘΕΛΩ???
   Ανώνυμο σχόλιο
12-01-2006
OTAN AKOUTE TERMITES O NOUS SA ERXETAI STO TRAGOUDI AYTO...AKOUSTE K TA ALLA YPEROXA TRAGOUDIA TOUS!
   Ανώνυμο σχόλιο
24-12-2005
ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ!!! πραγματικοι ερωτικοι στιχοι που δυσκολα βρισκουμε σε συνδυασμο με τις παντα φοβερες μελωδιες του λαυρεντη!!!! Νικος Ευβοια
   Αφιερωμένο από EVA APO LEMESO(NA ZISETE RE MIKR - LEMESO DUH!
για LEFTERI - LEMESO
07-12-2005 09:57
EVA EN EXIS IPOTHESI!=pPp
   Αφιερωμένο από eleni na lisis bitch!!!! - LEMESO-KIPRO
για kamila!(etsi sovara agapa se men - lemeso
07-12-2005 09:45
   Ανώνυμο σχόλιο
07-12-2005
EVA FUCK YOU!!!!! (OI RE!
   Ανώνυμο σχόλιο
07-12-2005
THEE0D0RA + GEORGE! POSO SE 8ELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
   Αφιερωμένο από Χ - Αθήνα
για Αλέξη - Αθήνα
15-11-2005 13:09
Νομίζω ότι το τραγούδι τα λέει όλα...
   Ανώνυμο σχόλιο
30-10-2005
i entasi tis fonis sto 'poso se thelo' ekfrazei to poso polu mou leipeis Xristo - alla ola einai parelthon? - opos kai na nai, na eisai panta kala kale mou - s'agapo na proseheis
   Ανώνυμο σχόλιο
19-10-2005
ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ!!!-ΚΟΡΥΦΗ!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
11-09-2005
na kseres poso mou leipeis - tragoudousa mesa mou to poso se thelo kai na pou 20 lepta argotera akougetai sto radiofono
   Ανώνυμο σχόλιο
24-08-2005
...στον ʼδη ανατέλλω...! ? ! ? ...θεολογικότατον !!!.........!!!
   Αφιερωμένο από Melinda - *******
για Jason -
18-08-2005 08:09
Makeri na mporousa na sou fwnaksw poso se thelw...!
   Ανώνυμο σχόλιο
17-08-2005
KOMMATARA...poso se thelw gmt m poso se thelw...ma tpt den vgainei...17/8
   Ανώνυμο σχόλιο
03-08-2005
Κ αν σε θέλω τόσο τίποτα δεν βγαίνει!!
   Ανώνυμο σχόλιο
11-07-2005
poso se thelw gmt mou poso se thelw 11/7
   Ανώνυμο σχόλιο
28-06-2005
ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ(ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑ)
   Ανώνυμο σχόλιο
17-06-2005
ΤΕΛΕΙΟ!!! Οι Τερμίτες άξιζε να υπάρχουν ακόμη και αν δεν έλεγαν άλλο τραγούδι μετά από αυτό!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
31-05-2005
einai k gamw t tragoudia,ligo kata8lhptiko bebaia alla tespa (angie***)
   Ανώνυμο σχόλιο
23-05-2005
teleio!!!!!!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
13-05-2005
Alkistis, poso se thelw!!! Dimitris
   Ανώνυμο σχόλιο
09-05-2005
den eisai ka8olou xazos. to na 8eleis kapoion DEN mporei na einai xazo. Antigoni
   Ανώνυμο σχόλιο
21-02-2005
kai gw xazos eimai pou to lew gia kapoia pou me paratise gia allon?
   Ανώνυμο σχόλιο
05-02-2005
T-E-L-O-I-O!!!!!!!!!!!!!
   Αφιερωμένο από feugati - konta sou
για brazil - mesa moy
01-02-2005 14:32
ΠΟΣΟ ΣΕ ΘΕΛΩ ΦΩΣ ΜΟΥ!!!Σ'ΑΓΑΠΑΩ!!!
   Αφιερωμένο από angelina - edo
για aeriko - thn kardia mou
13-11-2004 04:07
ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΙ Σ"ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!!!
   Αφιερωμένο από Λίλα -
για Πάνο -
10-11-2004 23:37
καλημερα..χωρις αλλα σχολια!
:*
   Αφιερωμένο από Petros -
για Elena -
10-11-2004 12:41
Poso poly se thelw... No comments...
   Αφιερωμένο από 8anasis - pafo
για katerina - pafo
02-11-2004 13:16
love u kukla mu. na agapas ekeinus pu se agapun kai na misas ekeinus pu su kanun kako. 3EXNA TON...
   Αφιερωμένο από aeriko - οπου ειμαι
για angelina - στην καρδουλα σου
01-11-2004 06:45
ΠΟΣΟ ΣΕ ΘΕΛΩ ΨΥΧΗ ΜΟΥ???ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ!!
   Αφιερωμένο από Μάκης -
για Νάνσυ -
25-08-2004 04:16
Γειααααααααααααααααααααααα!
   Αφιερωμένο από manos - thess
για kiki -
22-07-2004 08:50
   Αφιερωμένο από ANGELINA - EDO
για AERIKO - THN KARDIA MOU
21-07-2004 16:55
ΜΑ ΠΟΣΟ ΣΕ ΘΕΛΩ!!!
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!
   Αφιερωμένο από Χριστίνα -
για Φρίξο -
06-03-2004 12:22
Μωρό μου δεν φαντάζεσαι πόοοοοοοσο σε θέλω!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
ΤΕΛΕΙΟ...!   ( ΣΤΕΦΗ )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
dinato tragoudi...leei polla   ( marilena+dimitris )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Πάρα μα πάρα πολυ δυνατό τραγούδι!! Ό,τι και αν πω είναι πολύ λίγο...
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Για σένα Ναταλία...Αλέξανδρος.
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Niko m gia sena..
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Gia tin xristina mou!! telio apo ta pio orea tragoudia tou ellinikou rock   ( Evros )


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο