Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
99080 Τραγούδια, 240563 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Ήταν μεγάλη η νύχτα      
 
Στίχοι:  
Γιάννης Κακουλίδης
Μουσική:  
Νότης Μαυρουδής


Βραδιά κατάσπαρτη μ’ αστέρια
εγώ κι εσύ στα δυο μου χέρια.
Γλυκά τ’ αγέρι σου `πλεκε γιορντάνι
λυτά μαλλιά, Μαγιάτικο στεφάνι.

Ήταν μεγάλη η νύχτα
κι ήμασταν τόσο μόνοι,
πάγος στα μάτια,
νέκρα στα χείλη,
στα χέρια χιόνι.

Η μέρα θα `ρθει όλη δικιά μας
δε θα χωρέσει στα φιλιά μας.
Θα σου στολίσω τα μαλλιά με στάχυα
δειλά πουλιά στης θάλασσας τα βράχια.

Ήταν μεγάλη η νύχτα
κι ήμασταν τόσο μόνοι,
πάγος στα μάτια,
νέκρα στα χείλη,
στα χέρια χιόνι.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: -
      Αναγνώσεις: 5497
      Σχόλια: 3
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Νότης Μαυρουδής - Τα...
1988
[1] Σούλα Μπιρμπίλη - Οι...
2011
[2] Δίσκος 45 στροφών
1968
[3] Μικρές νυχτερινές μο...
1992
[4] Μια νύχτα στους αιών...
2008
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Minos, Ανδρόνικος @ 01-03-2006
   netriofron
05-07-2016 14:50
ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ & ΔΕΝΑΡΔΟΥ το δισκογραφησανε την ιδια χρονια=1965 (
Odeon ‎– DSOG 3203)
   pikis
19-11-2011 09:55
1o βραβείο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης το 1965
   Δροσούλα
10-11-2007 04:40


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο