Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
54977 Τραγούδια, 183207 Ποιήματα, 23587 Μεταφράσεις, 26533 Αφιερώσεις
 

 Μοναξιά μου όλα - 1998       
 
Στίχοι:  
Φίλιππος Πλιάτσικας & Όλγα Βλαχοπούλου
Μουσική:  
Φίλιππος Πλιάτσικας


Στις άδειες πόλεις που γυρνάς
εικόνες σε ξοδεύουν
αδύναμος να προσκυνάς
αυτούς που σε ληστεύουν

Σαν δαίμονας να κουβαλάς
του κόσμου τους χειμώνες
στα μάτια της να κυνηγάς
παλιούς μικρούς κανόνες

Μοναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα
μη μ’ αφήνεις τώρα που είναι όλα πιο δύσκολα
έρωτα μου όλα, κι έρωτά μου τίποτα
μη μ’ αφήνεις τώρα που είναι όλα πιο δύσκολα

Τις νύχτες ντύνεσαι μικρός
κάποιον θα ξεγελάσεις
και ένα κακό που ήρθε χθες
τρέχεις για να προφτάσεις

Μοιάζουν οι δρόμοι με φωτιά
τα βράδια του θανάτου
έρωτας που μυρίζει πια
αρένα στο άγγιγμά του



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 95.8%  (28 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 78761
      Σχόλια: 65
      Αφιερώσεις: 36
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Στίλβη
1998
[1] Από εδώ κι από κει
2002
[1] Οι μπαλάντες της ζωή...
2003
[2] Ταξιδεύοντας με άλλο...
2006
[3] Live... κι αλλιώς
2002
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   cossie @ 04-01-2003
   Αφιερωμένο από Bάσω -
για Μιχάλη -
07.08.2003 06:25
Όσο λείπεις για διακοπές, πιστεύω ότι ταριάζει απόλυτα....Καλά να περνάς και γρή γορα πίσω.
   Αφιερωμένο από ʼντζυ με αγαπη!!! -
για Αλέξη...ε κοντα μου - Κοντά στο σπίτι μου
11.07.2004 05:57
Αλέξη να σου πω κέτι???Σε λατρυω...μόλις σε βλέπω γίνεται χαμος!Αλλά...κριμα που ήσουν τόσο ντροπαλος!!!!
   Αφιερωμένο από Χ. - κάπου
για Αλέξη - κάπου κοντά
10.11.2005 11:08
Τι έχω πάθει μ' εσένα....?
   Αφιερωμένο από Χ. - Αγ. Αναργύρους
για Αλέξη - Αγ. Αναργύρους
10.11.2005 11:10
Τι έχω πάθει μ'εσένα???
   Αφιερωμένο από eleni na lisis bitch!!!! - LEMESO
για PANAGIOTI M P AGAPO POLI - LEMESO TO MORO M..
08.12.2005 13:31
..ENNA M PI K GIA TN EVAGELO. LOLA+GIORGOS.. ME AGAPI LOLA..K,LOU8OU TN EVAGELO,BITCH!!!!!!
   Αφιερωμένο από OH -
για IO -
16.12.2005 06:16
Τις νύχτες ντύνεσαι μικρός
κάποιον θα ξεγελάσεις...
   Αφιερωμένο από IΩΑΝΝΑ - ΚΑΠΟΥ
για ΙΩΑΝΝΑ (ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ) - ΚΑΠΟΥ
27.03.2006 14:58
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΟΝΗ.....ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ..
   Αφιερωμένο από ΙΩΑΝΝΑ - ΚΑΠΟΥ
για ΙΔΙΑ - ΚΑΠΟΥ
27.03.2006 15:00
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ ΑΛΛΟ....ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ...
   Αφιερωμένο από "marianna" - Θεσ/νίκη
για Bill - Γαλλία
10.07.2006 13:46
Μοιάζουν οι δρόμοι με φωτιά, τα βράδια του θανάτου, έρωτας που μυρίζει πια, αρένα στο άγγιγμά του.. Μου λείπεις!
   Αφιερωμένο από candy-candy - την κοσμάρα μου
για εαυτό μου - την κοσμάρα του
02.02.2007 16:46
...μην μ΄αφηνεις τώρα που ΄ναι όλα πιο δύσκολα...Κουράγιο...όχι μόνο εγώ, μα όσοι ΄δεν την αντέχουν...
   Αφιερωμένο από KOTSOS - KOUKAKI
για PAIDIA - PANTOU
14.02.2007 15:36
sas exei meinei miamisi wra prolavenete na peite ayto pou niwthete se ayton/ayth pou agapate alliws meinete sthn monaxia!!!!pragma pou sas proteinw!!!monaxia mou ola!!!
   Αφιερωμένο από kostas - koukaki
για taraxia - keo kosmo
14.02.2007 15:46
bounce!!!!!!thelw na ginw pio trelos apo oti eimai gia pes mou th syntagh sou!!!!!!
   Αφιερωμένο από Ζωντανη-Νεκρη(μαρια) - Down-Town(κουκακι)
για ........... - ...................
14.02.2007 15:46
μη μ' αφήνεις τώρα που είναι όλα πιο δύσκολα
   Αφιερωμένο από Χρύσα - Κουκακι
για kwsta - edw pio katw
14.02.2007 15:48
kwsta...???8elw na milhsoume aurio...na ta poume kalutera!!!

   Αφιερωμένο από peris....... - dipla
για maraki....... - dipla
14.02.2007 15:51
h theoria mas epibebeonetai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Αφιερωμένο από Ζωντανη-Νεκρη - Down-Town
για Περι - .........
14.02.2007 15:52
ναι περι μου μολις το καταλαβα...ειδες οταν μιλαω εγω.....
   Αφιερωμένο από kostas - koukaki
για police - koukaki
14.02.2007 15:52
shmera gia na vgalw taytothta ksodepsa 6 wres sto tmhma!!!!!!!!!!sou lew........
   Αφιερωμένο από Ζωντανη-Νεκρη - Down-Town
για κωσταντινο - ...........
14.02.2007 15:54
εχεις κατι?
   Αφιερωμένο από Χρύσα - Κουκακι
για police - koukaki
14.02.2007 15:54
kai egw 5.5.....
   Αφιερωμένο από peris.......... - dipla
για maraki - dipla
14.02.2007 15:55
ayrio to proi 8 h ora kato apo to spiti sou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!epeigon!!!!!!!!!!!!!!!!!!S.O.S. S.O.S.!!!!!!!!
   Αφιερωμένο από Taraxias - N.kosmos
για ko$ta$ - koukaki
14.02.2007 15:57
bounce baby!!! shmera eimai polu xalia aurio tha sou pw ti suntagi!!!!!cuuuuuuuuuu
   Αφιερωμένο από Ζωντανη-Νεκρη - Down-Town
για Περι - ...........
14.02.2007 15:57
εγινε κατι σοβαρο?αν ναι παρε τηλ!!!!!!!
   Αφιερωμένο από kostas - koukaki
για maria - koukaki
14.02.2007 16:01
polla kai diafora tha soy pw ayrio !!!!!! esy ti kaneis?????
   Αφιερωμένο από Ζωντανη-Νεκρη - Down-Town
για κ - ..............
14.02.2007 16:04
χαλια ειμαι 8α σοθ στειλς σμσ να σου πω αλλα δεν 8ελς να μου 8υμωσεις...........και βρες τροπο να μου απαντησεις
   Αφιερωμένο από peris....... - dipla
για maraki....... - dipla
14.02.2007 16:04
oooooxxxxxxxxx..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ooooooooooooooxxxxxxxxxxx.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Αφιερωμένο από ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ - ΣΕΒΑΣΟΥ
για ΑΥΤΗ ΜΟΥ - ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ
14.02.2007 16:10
.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΥΓΕ!
   Αφιερωμένο από kostas - koukaki
για maraki - koukaki
14.02.2007 16:10
den exw karta ara 99,9%den tha sou apanthsw me sms alla tha sou pw ayrio sto school!!!para ayta steile kai as mhn apanthsw!!!!
   Αφιερωμένο από ΤΣΑΚΙΣΟΥ - ΔΕ ΘΕΛΩ
για ΤΙΠΟΤΑ - ΑΠΟ ΣΕΝΑ
14.02.2007 16:16
ΜΟΝΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΑΠΟΨΕ!
   Αφιερωμένο από NiGhTwIsH... - Down-Town
για axxxxx - kapou makrua...
31.03.2007 04:16
erwta mou ola,erwta mou tpt mhn m'afhneis twra,pou einai ola pio duskola...
   Αφιερωμένο από χριστινα - θεσσαλινικη
για μακη - αμφιλοχια
19.04.2007 03:38
για οταν μαλλωνουμε.
   Αφιερωμένο από Κ - Κ
για Ν - Λ
20.08.2007 08:00
ΟΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ....ΜΩΡΟ ΜΟΥ....ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ,ΣΤΟ ΜΑΖΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ΄ΣΑΙ...ΧΑΜΟΓΕΛΑ......
   Αφιερωμένο από ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ -
για ΜΑΤΘΑΙΟ -
10.05.2008 06:07
ΜΑΤΘΑΙΟΣ
   Αφιερωμένο από kika - larnaka
για kosta - larnaka
16.07.2008 04:33
kostas+kika 1/5/07-
   Αφιερωμένο από πετουγια - πατρα
για μαρια - λαμια
25.07.2008 05:12
ελπιζω στις διακοπες που εισαι να ακους αυτο το τραγουδι και να με θυμασαι
   Αφιερωμένο από μαρια - θεσαλλονικη
για σταυρο - ευβοια
25.07.2008 05:16
ελπιζω με αυτο το τραγουδι να με θυμασαι
   Αφιερωμένο από ΑΝΩΝΥΜΟΣ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
για ΑΝΩΝΥΜΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
12.11.2008 12:13
ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ ΕΞΕΡΑΙΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ......!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
uperoxo! bravo
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.SO, NO COMMENTS!!!!   ( ΣΤΕΦΗ )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
nikoletta+giorgos
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Georgia+Nikolas
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
ALEXIS+...=einai h kalyterh therapeia thw monaxias   ( ayth pou se latreyei )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
το καλυτερο κομματι μπραβο πυξ λαξ για μια ζωη   ( αλεξης πυργος )
   Ανώνυμο σχόλιο
22-01-2005
Gianni ise m...........
   Ανώνυμο σχόλιο
28-03-2005
the best.....................
   Ανώνυμο σχόλιο
02-04-2005
evieακι μου,μη μ'αφηνεις τωρα που ειναι ολα πιο δυσκολα.σε παρακαλω.....
   Ανώνυμο σχόλιο
06-04-2005
NEKTARIOS + YIANNA
   Ανώνυμο σχόλιο
27-04-2005
Φίλιππος Πλιάτσικας 4ever!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
05-05-2005
and ever...
   Ανώνυμο σχόλιο
08-05-2005
Μοναξια μου ολα,μοναξια μου τιποτα...μη μ΄άφηνεις τςρα που ειναι ολα πιο δυσκολα...Χαρη μουουουουουουουουουου...γιατι αφησες το νινι σου για την ριμαδα την ηλικια?
   Ανώνυμο σχόλιο
20-05-2005
Ρε μα λεω σασ τουτο το τραγουδι δεν εχει λαθος....Μπραβο....
   Ioanna13
17-06-2005
egine imnos pia.... MONA3IA M OLA!
   Pepe!
18-07-2005
Den to pistevw oti to exei pei o Makhs ayto!! Pou tha to vrw na to akousw??
   Ανώνυμο σχόλιο
07-08-2005
mona3ia m ola mona3ia m tpt...7/8
   Ethel
24-08-2005
poly oraioi stihoi......min m afineis tora poy einai ola pio dyskola.......
   Ανώνυμο σχόλιο
15-10-2005
μανα ειμαι μονος σε μια ξενη χωρα,μου λειπεις,θα γυρισω συντομα
   Ανώνυμο σχόλιο
05-11-2005
ayto to tagoudi to akouga k perpataga se mia xenh xwra prin 5 xronia...akoma to kanw..nikola...swse me..mh m'afhneis twra...pou ein'ola pio duskola...(aimh)
   Ανώνυμο σχόλιο
06-11-2005
αχ με τέτοια μοναξιά όλο μόνη θα μένω
   Ανώνυμο σχόλιο
10-11-2005
έρωτα μου όλα, κι έρωτά μου τίποτα μη μ' αφήνεις τώρα που είναι όλα πιο δύσκολα... Αλέξη....
   Ανώνυμο σχόλιο
12-11-2005
19/7/2003.....
   Ανώνυμο σχόλιο
16-12-2005
f..... me prodwses....dn me peirazei alla na ksereis pws k egw mporw
   Ανώνυμο σχόλιο
02-01-2006
min me afiseis pote xrusostome eisai oli mou i zoi!Nikoletta
   Ανώνυμο σχόλιο
02-01-2006
21/6/2005 for ever
   Ανώνυμο σχόλιο
11-01-2006
to kalytero tragoudi olwn twn epoxwn.ΠΥΞ ΛΑΞ gia mia zwh...
   lne
17-01-2006
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΛΗΤΕΥΟΥΝ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ...
   Ανώνυμο σχόλιο
19-01-2006
san demonas na kouvalas tou kosmou tous xeimones
   Ανώνυμο σχόλιο
27-03-2006
απλα τελειο..........μου το αφιερωνω.....
   ZETA
03-04-2006
exeretika afieromeno ston euto m k se osous ine monoi zera-xalkida
   Ανώνυμο σχόλιο
09-04-2006
mh m'afhneiw twra...oxi twra
   Ανώνυμο σχόλιο
15-04-2006
ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΥΝΗΓΩ ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΕΛΕΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ
   Ανώνυμο σχόλιο
17-04-2006
Το τραγουδι αυτο το ακούω και σεφτομαι εσενα ελενη που δεν μπορώ να σου πω πωσ σε αγαπώ Ανδρονικος
   Ανώνυμο σχόλιο
19-04-2006
Auto to tragoudi mou fernei toses anamnhseis.Xristo mou afierwmeno se sena........
   Ανώνυμο σχόλιο
02-05-2006
ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
02-05-2006
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ
   Ανώνυμο σχόλιο
02-05-2006
ΑΠΟΕΛ ΙΣΟΒΙΑ!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
06-05-2006
αφιερωμενο σς μια ψυχη..δεσοινα
   Ανώνυμο σχόλιο
10-05-2006
skatoapoel ipio varvari omada stn kypro... ampa ka xasoun pote majkari na mn parete to kupelo na to parei i Aek.....anor8wsara m sagapw anw oso afora to tragoudi ine teleio teleioi stixoi me va8i noima....
   Ανώνυμο σχόλιο
29-05-2006
μοναξιά μου όλα μοναξιά μου τίποτα, . . .πάντα έχω τόσους "φίλους" μου κ παντα νιώ8ω μοναξιά . . .το χειρότερο συναίσ8ημα
   Ανώνυμο σχόλιο
10-07-2006
δεν ειναι πολυ ασχημη η μοναξια?? ειδικα οταν δεν πρεπει να εισαι με καποια ατομα...
   Ανώνυμο σχόλιο
11-07-2006
Αννα μου θυμασαι???????? Σ.......
   axrhstoss
18-08-2006 12:46
σιγουρα το καλυτερο τραγουδι των ΠΥΞ-ΛΑΞ.Γεματο νοημα...Και οσοι δεν το εχετε καταλαβει θα το καταλαβετε.
   Κώστας Λουκόπουλος
24-08-2006 03:28
to kaytero twn pix-lax, alla an den htan o Makis o megalos na kanei ta fwnitika...........
   ff.c.!
22-10-2006 06:54
o pliatsikas exei theiki fwnh......
einai poli teleio kommati!
   Φένια!!!!!
08-02-2007 09:00
Αφιερωμένο στον εαυτό μου που ζει ανέκαθεν μόνος αν και έχει τόσους φίλους και γνωστούς...! Μοναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα!!
   Sweet Killer
10-03-2007 10:27
Μου το αφιέρωσες κάποτε...Κι εγω έμεινα απλά να σε κοιτάζω αντί να σου φωνάξω το πόσο Σ'ΑΓΑΠΑΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τότε όλα ήταν απλά. ΜΗ Μ'ΑΦΗΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ..............
   dimpratik
17-03-2007 07:27
Αστερι μου σε λατρευω τρελα !!Το μονο που μπορω να σκεφτω οταν ακουω αυτο το υπεροχο κομματι,εισαι εσυ!
   nafsika18
14-11-2007 07:20
k... mou leipeis kai eimai monh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   agnosti_psixi
18-01-2008 12:56
panta monos an kai peritrigurismenos apo ligous anthropous pou ipostirizoun oti me agapane....i monaksia mou einai ola....
   DoS1eR
22-03-2008 06:34
Μοναξιά μου όλα.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Λωξάνδρα
25-05-2008 15:50
αδύναμος να προσκυνάς
αυτούς που σε ληστεύουν

to me for me
   ploinaki19
10-06-2008 07:30
aperigrapto
   iw@nν@
18-09-2008 08:21
teleioooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   greg...>13[dr]
12-11-2008 11:05
to wraiotero tragoydi poy exw akoysei!!!!!!!!!!!!111
   only music
09-12-2008 01:31
_____________ ta logia einai perita!!!!
   vertoula kai xatzigiannoula
14-12-2008 12:19
paidia den yparxei ayto to sigkrotima!!!!prepei kapou na psifisoume gia na ksanaenwthoun k na ksanavgaloun kommatares!!!perimenw protaseis!!!
   vanzelzograf
11-08-2009 11:36
ENA ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ....
   savorianaki
02-11-2009 10:27
πολυ ομορφο!!!
   mamwko!!!!
09-12-2009 16:18
MONAKSIA MOU OLA............ monaksia mou tpt... mh m'afhneis twra.. pou einai ola pio dyskola.....................................
ERWTA MOU OLA....................... kai erwta mou tpt................
mh m'afhneis twra....pou einai ola pio dyskolaaaaaaaaaaaaaaaaa
   superou
31-01-2010 09:22
ax vre arko0zaki mo0... ax... gt??? gt na xalasei auto to toso wraio po0 eixame gia mia malakia.. fovamai akoma kai na so0 steilw mnm na dw ti kaneis.. fovamai mhpws to dei h allh... = [ gt re kardia mo0????

plz paidia voh8hste me.. na to0 steilw mnm??? kaigomai..!!!
   ShootMe
28-08-2010 21:03
to mono pou exw einai h mona3ia mou...
tosos kosmos, k omws....
Mona3ia mou Ola kai tipota taftoxrona...
   entexnα
21-12-2010 07:33
Mh m'afhneis twra pou einai ola pio duskola....
   emotion
10-07-2012 12:05
Τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!! Η ερμηνεία του Πλιάτσικα είναι τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο