Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
57812 Τραγούδια, 187157 Ποιήματα, 25327 Μεταφράσεις, 26491 Αφιερώσεις
 

 Μοναξιά μου όλα - 1998       
 
Στίχοι:  
Φίλιππος Πλιάτσικας & Όλγα Βλαχοπούλου
Μουσική:  
Φίλιππος Πλιάτσικας


Στις άδειες πόλεις που γυρνάς
εικόνες σε ξοδεύουν
αδύναμος να προσκυνάς
αυτούς που σε ληστεύουν

Σαν δαίμονας να κουβαλάς
του κόσμου τους χειμώνες
στα μάτια της να κυνηγάς
παλιούς μικρούς κανόνες

Μοναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα
μη μ’ αφήνεις τώρα που είναι όλα πιο δύσκολα
έρωτα μου όλα, κι έρωτά μου τίποτα
μη μ’ αφήνεις τώρα που είναι όλα πιο δύσκολα

Τις νύχτες ντύνεσαι μικρός
κάποιον θα ξεγελάσεις
και ένα κακό που ήρθε χθες
τρέχεις για να προφτάσεις

Μοιάζουν οι δρόμοι με φωτιά
τα βράδια του θανάτου
έρωτας που μυρίζει πια
αρένα στο άγγιγμά του



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 96.2%  (30 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 83088
      Σχόλια: 65
      Αφιερώσεις: 36
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Στίλβη
1998
[1] Από εδώ κι από κει
2002
[1] Οι μπαλάντες της ζωή...
2003
[2] Ταξιδεύοντας με άλλο...
2006
[3] Live... κι αλλιώς
2002
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   cossie @ 04-01-2003
   emotion
10-07-2012 12:05
Τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!! Η ερμηνεία του Πλιάτσικα είναι τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   entexnα
21-12-2010 07:33
Mh m'afhneis twra pou einai ola pio duskola....
   ShootMe
28-08-2010 21:03
to mono pou exw einai h mona3ia mou...
tosos kosmos, k omws....
Mona3ia mou Ola kai tipota taftoxrona...
   superou
31-01-2010 09:22
ax vre arko0zaki mo0... ax... gt??? gt na xalasei auto to toso wraio po0 eixame gia mia malakia.. fovamai akoma kai na so0 steilw mnm na dw ti kaneis.. fovamai mhpws to dei h allh... = [ gt re kardia mo0????

plz paidia voh8hste me.. na to0 steilw mnm??? kaigomai..!!!
   mamwko!!!!
09-12-2009 16:18
MONAKSIA MOU OLA............ monaksia mou tpt... mh m'afhneis twra.. pou einai ola pio dyskola.....................................
ERWTA MOU OLA....................... kai erwta mou tpt................
mh m'afhneis twra....pou einai ola pio dyskolaaaaaaaaaaaaaaaaa
   savorianaki
02-11-2009 10:27
πολυ ομορφο!!!
   vanzelzograf
11-08-2009 11:36
ENA ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ....
   vertoula kai xatzigiannoula
14-12-2008 12:19
paidia den yparxei ayto to sigkrotima!!!!prepei kapou na psifisoume gia na ksanaenwthoun k na ksanavgaloun kommatares!!!perimenw protaseis!!!
   only music
09-12-2008 01:31
_____________ ta logia einai perita!!!!
   Αφιερωμένο από ΑΝΩΝΥΜΟΣ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
για ΑΝΩΝΥΜΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ
12-11-2008 11:13
ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ ΕΞΕΡΑΙΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ......!!!
   greg...>13[dr]
12-11-2008 11:05
to wraiotero tragoydi poy exw akoysei!!!!!!!!!!!!111
   iw@nν@
18-09-2008 08:21
teleioooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Αφιερωμένο από μαρια - θεσαλλονικη
για σταυρο - ευβοια
25-07-2008 04:16
ελπιζω με αυτο το τραγουδι να με θυμασαι
   Αφιερωμένο από πετουγια - πατρα
για μαρια - λαμια
25-07-2008 04:12
ελπιζω στις διακοπες που εισαι να ακους αυτο το τραγουδι και να με θυμασαι
   Αφιερωμένο από kika - larnaka
για kosta - larnaka
16-07-2008 03:33
kostas+kika 1/5/07-
   ploinaki19
10-06-2008 07:30
aperigrapto
   Λωξάνδρα
25-05-2008 15:50
αδύναμος να προσκυνάς
αυτούς που σε ληστεύουν

to me for me
   Αφιερωμένο από ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ -
για ΜΑΤΘΑΙΟ -
10-05-2008 05:07
ΜΑΤΘΑΙΟΣ
   DoS1eR
22-03-2008 06:34
Μοναξιά μου όλα.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   agnosti_psixi
18-01-2008 12:56
panta monos an kai peritrigurismenos apo ligous anthropous pou ipostirizoun oti me agapane....i monaksia mou einai ola....
   nafsika18
14-11-2007 07:20
k... mou leipeis kai eimai monh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Αφιερωμένο από Κ - Κ
για Ν - Λ
20-08-2007 07:00
ΟΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ....ΜΩΡΟ ΜΟΥ....ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ,ΣΤΟ ΜΑΖΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ΄ΣΑΙ...ΧΑΜΟΓΕΛΑ......
   Αφιερωμένο από χριστινα - θεσσαλινικη
για μακη - αμφιλοχια
19-04-2007 02:38
για οταν μαλλωνουμε.
   Αφιερωμένο από NiGhTwIsH... - Down-Town
για axxxxx - kapou makrua...
31-03-2007 03:16
erwta mou ola,erwta mou tpt mhn m'afhneis twra,pou einai ola pio duskola...
   dimpratik
17-03-2007 07:27
Αστερι μου σε λατρευω τρελα !!Το μονο που μπορω να σκεφτω οταν ακουω αυτο το υπεροχο κομματι,εισαι εσυ!
   Sweet Killer
10-03-2007 10:27
Μου το αφιέρωσες κάποτε...Κι εγω έμεινα απλά να σε κοιτάζω αντί να σου φωνάξω το πόσο Σ'ΑΓΑΠΑΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τότε όλα ήταν απλά. ΜΗ Μ'ΑΦΗΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ..............
   Αφιερωμένο από ΤΣΑΚΙΣΟΥ - ΔΕ ΘΕΛΩ
για ΤΙΠΟΤΑ - ΑΠΟ ΣΕΝΑ
14-02-2007 15:16
ΜΟΝΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΑΠΟΨΕ!
   Αφιερωμένο από kostas - koukaki
για maraki - koukaki
14-02-2007 15:10
den exw karta ara 99,9%den tha sou apanthsw me sms alla tha sou pw ayrio sto school!!!para ayta steile kai as mhn apanthsw!!!!
   Αφιερωμένο από ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ - ΣΕΒΑΣΟΥ
για ΑΥΤΗ ΜΟΥ - ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ
14-02-2007 15:10
.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΥΓΕ!
   Αφιερωμένο από peris....... - dipla
για maraki....... - dipla
14-02-2007 15:04
oooooxxxxxxxxx..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ooooooooooooooxxxxxxxxxxx.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Αφιερωμένο από Ζωντανη-Νεκρη - Down-Town
για κ - ..............
14-02-2007 15:04
χαλια ειμαι 8α σοθ στειλς σμσ να σου πω αλλα δεν 8ελς να μου 8υμωσεις...........και βρες τροπο να μου απαντησεις
   Αφιερωμένο από kostas - koukaki
για maria - koukaki
14-02-2007 15:01
polla kai diafora tha soy pw ayrio !!!!!! esy ti kaneis?????
   Αφιερωμένο από Ζωντανη-Νεκρη - Down-Town
για Περι - ...........
14-02-2007 14:57
εγινε κατι σοβαρο?αν ναι παρε τηλ!!!!!!!
   Αφιερωμένο από Taraxias - N.kosmos
για ko$ta$ - koukaki
14-02-2007 14:57
bounce baby!!! shmera eimai polu xalia aurio tha sou pw ti suntagi!!!!!cuuuuuuuuuu
   Αφιερωμένο από peris.......... - dipla
για maraki - dipla
14-02-2007 14:55
ayrio to proi 8 h ora kato apo to spiti sou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!epeigon!!!!!!!!!!!!!!!!!!S.O.S. S.O.S.!!!!!!!!
   Αφιερωμένο από Χρύσα - Κουκακι
για police - koukaki
14-02-2007 14:54
kai egw 5.5.....
   Αφιερωμένο από Ζωντανη-Νεκρη - Down-Town
για κωσταντινο - ...........
14-02-2007 14:54
εχεις κατι?
   Αφιερωμένο από kostas - koukaki
για police - koukaki
14-02-2007 14:52
shmera gia na vgalw taytothta ksodepsa 6 wres sto tmhma!!!!!!!!!!sou lew........
   Αφιερωμένο από Ζωντανη-Νεκρη - Down-Town
για Περι - .........
14-02-2007 14:52
ναι περι μου μολις το καταλαβα...ειδες οταν μιλαω εγω.....
   Αφιερωμένο από peris....... - dipla
για maraki....... - dipla
14-02-2007 14:51
h theoria mas epibebeonetai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Αφιερωμένο από Χρύσα - Κουκακι
για kwsta - edw pio katw
14-02-2007 14:48
kwsta...???8elw na milhsoume aurio...na ta poume kalutera!!!

   Αφιερωμένο από Ζωντανη-Νεκρη(μαρια) - Down-Town(κουκακι)
για ........... - ...................
14-02-2007 14:46
μη μ' αφήνεις τώρα που είναι όλα πιο δύσκολα
   Αφιερωμένο από kostas - koukaki
για taraxia - keo kosmo
14-02-2007 14:46
bounce!!!!!!thelw na ginw pio trelos apo oti eimai gia pes mou th syntagh sou!!!!!!
   Αφιερωμένο από KOTSOS - KOUKAKI
για PAIDIA - PANTOU
14-02-2007 14:36
sas exei meinei miamisi wra prolavenete na peite ayto pou niwthete se ayton/ayth pou agapate alliws meinete sthn monaxia!!!!pragma pou sas proteinw!!!monaxia mou ola!!!
   Φένια!!!!!
08-02-2007 09:00
Αφιερωμένο στον εαυτό μου που ζει ανέκαθεν μόνος αν και έχει τόσους φίλους και γνωστούς...! Μοναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα!!
   Αφιερωμένο από candy-candy - την κοσμάρα μου
για εαυτό μου - την κοσμάρα του
02-02-2007 15:46
...μην μ΄αφηνεις τώρα που ΄ναι όλα πιο δύσκολα...Κουράγιο...όχι μόνο εγώ, μα όσοι ΄δεν την αντέχουν...
   ff.c.!
22-10-2006 06:54
o pliatsikas exei theiki fwnh......
einai poli teleio kommati!
   Κώστας Λουκόπουλος
24-08-2006 03:28
to kaytero twn pix-lax, alla an den htan o Makis o megalos na kanei ta fwnitika...........
   axrhstoss
18-08-2006 12:46
σιγουρα το καλυτερο τραγουδι των ΠΥΞ-ΛΑΞ.Γεματο νοημα...Και οσοι δεν το εχετε καταλαβει θα το καταλαβετε.
   Ανώνυμο σχόλιο
11-07-2006
Αννα μου θυμασαι???????? Σ.......
   Αφιερωμένο από "marianna" - Θεσ/νίκη
για Bill - Γαλλία
10-07-2006 12:46
Μοιάζουν οι δρόμοι με φωτιά, τα βράδια του θανάτου, έρωτας που μυρίζει πια, αρένα στο άγγιγμά του.. Μου λείπεις!
   Ανώνυμο σχόλιο
10-07-2006
δεν ειναι πολυ ασχημη η μοναξια?? ειδικα οταν δεν πρεπει να εισαι με καποια ατομα...
   Ανώνυμο σχόλιο
29-05-2006
μοναξιά μου όλα μοναξιά μου τίποτα, . . .πάντα έχω τόσους "φίλους" μου κ παντα νιώ8ω μοναξιά . . .το χειρότερο συναίσ8ημα
   Ανώνυμο σχόλιο
10-05-2006
skatoapoel ipio varvari omada stn kypro... ampa ka xasoun pote majkari na mn parete to kupelo na to parei i Aek.....anor8wsara m sagapw anw oso afora to tragoudi ine teleio teleioi stixoi me va8i noima....
   Ανώνυμο σχόλιο
06-05-2006
αφιερωμενο σς μια ψυχη..δεσοινα
   Ανώνυμο σχόλιο
02-05-2006
ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
02-05-2006
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ
   Ανώνυμο σχόλιο
02-05-2006
ΑΠΟΕΛ ΙΣΟΒΙΑ!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
19-04-2006
Auto to tragoudi mou fernei toses anamnhseis.Xristo mou afierwmeno se sena........
   Ανώνυμο σχόλιο
17-04-2006
Το τραγουδι αυτο το ακούω και σεφτομαι εσενα ελενη που δεν μπορώ να σου πω πωσ σε αγαπώ Ανδρονικος
   Ανώνυμο σχόλιο
15-04-2006
ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΥΝΗΓΩ ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΕΛΕΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ
   Ανώνυμο σχόλιο
09-04-2006
mh m'afhneiw twra...oxi twra
   ZETA
03-04-2006
exeretika afieromeno ston euto m k se osous ine monoi zera-xalkida
   Αφιερωμένο από ΙΩΑΝΝΑ - ΚΑΠΟΥ
για ΙΔΙΑ - ΚΑΠΟΥ
27-03-2006 14:00
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ ΑΛΛΟ....ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ...
   Αφιερωμένο από IΩΑΝΝΑ - ΚΑΠΟΥ
για ΙΩΑΝΝΑ (ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ) - ΚΑΠΟΥ
27-03-2006 13:58
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΟΝΗ.....ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ..
   Ανώνυμο σχόλιο
27-03-2006
απλα τελειο..........μου το αφιερωνω.....
   Ανώνυμο σχόλιο
19-01-2006
san demonas na kouvalas tou kosmou tous xeimones
   lne
17-01-2006
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΛΗΤΕΥΟΥΝ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ...
   Ανώνυμο σχόλιο
11-01-2006
to kalytero tragoudi olwn twn epoxwn.ΠΥΞ ΛΑΞ gia mia zwh...
   Ανώνυμο σχόλιο
02-01-2006
min me afiseis pote xrusostome eisai oli mou i zoi!Nikoletta
   Ανώνυμο σχόλιο
02-01-2006
21/6/2005 for ever
   Αφιερωμένο από OH -
για IO -
16-12-2005 05:16
Τις νύχτες ντύνεσαι μικρός
κάποιον θα ξεγελάσεις...
   Ανώνυμο σχόλιο
16-12-2005
f..... me prodwses....dn me peirazei alla na ksereis pws k egw mporw
   Αφιερωμένο από eleni na lisis bitch!!!! - LEMESO
για PANAGIOTI M P AGAPO POLI - LEMESO TO MORO M..
08-12-2005 12:31
..ENNA M PI K GIA TN EVAGELO. LOLA+GIORGOS.. ME AGAPI LOLA..K,LOU8OU TN EVAGELO,BITCH!!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
12-11-2005
19/7/2003.....
   Αφιερωμένο από Χ. - Αγ. Αναργύρους
για Αλέξη - Αγ. Αναργύρους
10-11-2005 10:10
Τι έχω πάθει μ'εσένα???
   Αφιερωμένο από Χ. - κάπου
για Αλέξη - κάπου κοντά
10-11-2005 10:08
Τι έχω πάθει μ' εσένα....?
   Ανώνυμο σχόλιο
10-11-2005
έρωτα μου όλα, κι έρωτά μου τίποτα μη μ' αφήνεις τώρα που είναι όλα πιο δύσκολα... Αλέξη....
   Ανώνυμο σχόλιο
06-11-2005
αχ με τέτοια μοναξιά όλο μόνη θα μένω
   Ανώνυμο σχόλιο
05-11-2005
ayto to tagoudi to akouga k perpataga se mia xenh xwra prin 5 xronia...akoma to kanw..nikola...swse me..mh m'afhneis twra...pou ein'ola pio duskola...(aimh)
   Ανώνυμο σχόλιο
15-10-2005
μανα ειμαι μονος σε μια ξενη χωρα,μου λειπεις,θα γυρισω συντομα
   Ethel
24-08-2005
poly oraioi stihoi......min m afineis tora poy einai ola pio dyskola.......
   Ανώνυμο σχόλιο
07-08-2005
mona3ia m ola mona3ia m tpt...7/8
   Pepe!
18-07-2005
Den to pistevw oti to exei pei o Makhs ayto!! Pou tha to vrw na to akousw??
   Ioanna13
17-06-2005
egine imnos pia.... MONA3IA M OLA!
   Ανώνυμο σχόλιο
20-05-2005
Ρε μα λεω σασ τουτο το τραγουδι δεν εχει λαθος....Μπραβο....
   Ανώνυμο σχόλιο
08-05-2005
Μοναξια μου ολα,μοναξια μου τιποτα...μη μ΄άφηνεις τςρα που ειναι ολα πιο δυσκολα...Χαρη μουουουουουουουουουου...γιατι αφησες το νινι σου για την ριμαδα την ηλικια?
   Ανώνυμο σχόλιο
05-05-2005
and ever...
   Ανώνυμο σχόλιο
27-04-2005
Φίλιππος Πλιάτσικας 4ever!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
06-04-2005
NEKTARIOS + YIANNA
   Ανώνυμο σχόλιο
02-04-2005
evieακι μου,μη μ'αφηνεις τωρα που ειναι ολα πιο δυσκολα.σε παρακαλω.....
   Ανώνυμο σχόλιο
28-03-2005
the best.....................
   Ανώνυμο σχόλιο
22-01-2005
Gianni ise m...........
   Αφιερωμένο από ʼντζυ με αγαπη!!! -
για Αλέξη...ε κοντα μου - Κοντά στο σπίτι μου
11-07-2004 04:57
Αλέξη να σου πω κέτι???Σε λατρυω...μόλις σε βλέπω γίνεται χαμος!Αλλά...κριμα που ήσουν τόσο ντροπαλος!!!!
   Αφιερωμένο από Bάσω -
για Μιχάλη -
07-08-2003 05:25
Όσο λείπεις για διακοπές, πιστεύω ότι ταριάζει απόλυτα....Καλά να περνάς και γρή γορα πίσω.
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
uperoxo! bravo
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.SO, NO COMMENTS!!!!   ( ΣΤΕΦΗ )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
nikoletta+giorgos
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Georgia+Nikolas
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
ALEXIS+...=einai h kalyterh therapeia thw monaxias   ( ayth pou se latreyei )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
το καλυτερο κομματι μπραβο πυξ λαξ για μια ζωη   ( αλεξης πυργος )


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο