Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
61815 Τραγούδια, 209505 Ποιήματα, 26370 Μεταφράσεις, 26562 Αφιερώσεις
 

 Συγχώρεσέ με - 2000      
 
Στίχοι:  
Στέλιος Καζαντζίδης
Μουσική:  
Στέλιος Καζαντζίδης


Απόψε κέρνα με το πιο γλυκό κρασί
γλυκά στα μάτια, σαν και πρώτα κοίταξέ με
Ξέρω, σε πίκρανα, πολύ μες στην ζωή
μα τελευταία πια φορά, συγχώρεσέ με.

Γέμισε μίσος η χρυσή μου η καρδιά
κι η στεναχώρια μου το στήθος μου ματώνει
είναι φριχτό να μένεις μόνος στην ζωή
και να μισείς, εκείνους που δεν είναι μόνοι

Μείνε κοντά μου, για χατήρι στο ζητώ
άλλη γυναίκα δεν αγάπησα ποτέ μου
κι από τα χείλη σου που τόσο λαχταρώ
το τελευταίο μας τραγούδι ξαναπές μου.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 86.6%  (6 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 11546
      Σχόλια: 1
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2000
[1] Όταν η φωνή φτάνει τ...
2000
[1] Η φωνή του όλη
2000
[1] Για πάντα κοντά μας
2003
[1] Ο Στέλιος Καζαντζίδη...
2004
 
   

 Διαφήμιση 
 
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Minos, Ανδρόνικος @ 20-02-2006
   gnostic
12-07-2008 16:39
πολυ μεγαλο τραγουδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο