Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
68917 Τραγούδια, 220713 Ποιήματα, 26564 Μεταφράσεις, 26564 Αφιερώσεις
 

 Συγχώρεσέ με - 2000       
 
Στίχοι:  
Στέλιος Καζαντζίδης
Μουσική:  
Στέλιος Καζαντζίδης


Απόψε κέρνα με το πιο γλυκό κρασί
γλυκά στα μάτια, σαν και πρώτα κοίταξέ με
Ξέρω, σε πίκρανα, πολύ μες στην ζωή
μα τελευταία πια φορά, συγχώρεσέ με.

Γέμισε μίσος η χρυσή μου η καρδιά
κι η στεναχώρια μου το στήθος μου ματώνει
είναι φριχτό να μένεις μόνος στην ζωή
και να μισείς, εκείνους που δεν είναι μόνοι

Μείνε κοντά μου, για χατήρι στο ζητώ
άλλη γυναίκα δεν αγάπησα ποτέ μου
κι από τα χείλη σου που τόσο λαχταρώ
το τελευταίο μας τραγούδι ξαναπές μου.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 86.6%  (6 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 15150
      Σχόλια: 3
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Όταν η φωνή φτάνει τ...
2000
[1] Η φωνή του όλη
2000
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2000
[1] Για πάντα κοντά μας
2003
[1] Ο Στέλιος Καζαντζίδη...
2004
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Minos, Ανδρόνικος @ 20-02-2006
   netriofron
12-04-2017 07:24
1η : 1961 [Ηχογ. Φεβρουαρ.] = Στέλιος Καζαντζίδης , [Ενορχηστρωση : Στέλιος Καζαντζίδης] ,(Μπουζούκια : Κώστας Παπαδόπουλος & Λάκης Καρνέζης)------ 45ρακια της HMV (7PG 2889) ,της ODEON (HGRA 782) ------ https://youtu.be/xZXkm2qwOC4

1989 = Στέλιος Καζαντζίδης , [Ενορχηστρωση : Νάκης Πετρίδης] ,(Μπουζούκι : Γιώργος Δράμαλης)-------- Αλμπουμ ''Στέλιος Καζαντζίδης ‎– Ότι δεν είπα''

Πηγες = [ https://www.discogs.com/search/?q=%CE%84%CE%84%CE%A3%CF%85%CE%B3%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AD+%CE%9C%CE%B5%CE%84%CE%84&type=all ] - - - [http://vinyl.gr/Stelios%20Kazantzidis%2045%20strofes%20(His%20Master's%20Voice).html ]
   netriofron
24-08-2016 14:04
1η εκτελεση σε 45ρι HMV-2889 ,που κυκλοφορησε 18--2--1961 ----------- Τυπωθηκε και στην ODEON-782
   gnostic
12-07-2008 16:39
πολυ μεγαλο τραγουδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο